Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
no vitaj.....nejak ste sa rozbehli s tými zubami..nezabudni hodiť nejaké foto 😉
no mne tú šošovicu dnes rozškrabla malá a trochu mi to krvácalo.....no ale ja som už doškrábaná celá....už neviem ako jej mám tie nechty ostrihať....
ali, áno, dohodli 😀 takže už máme 4 zuby a ak vyjdú aj tie 2, to už bude 6, bude z nej šelma zubatá 😀
no a tie nechty ani nehovor, rozmýšľam, že jej ich začnem pilníkovať, lebo jej ich iba strihám a tiež je to katastrofa 😝
a vy čo ste dnes robili?
ja som jej ich už aj pilníkovala a nepomohlo 😒 ...
my? dokopy nič.....nuda ja šlak.....ani von sa mi nechcelo ísť čo ma hlava bolela, ale už ma našťastie aj dobolela....
my sme dnes nastolili reformy v našej domácnosti, Maťo sa viac stará o Leu a ja o psov, lebo už mi šibalo z toho, nonstop s malou 😝 takže som bola v obchode po dlhom čase a bez kočíka a tak som zablúdila aj do drogérie, ktorá je na poschodí, majú tam všeličo, kúpila som nám hrubé ponožky a objavila som tam za 5 e ponožky nike, 3 páry v jednom balení, prišla som domov, vybalila prvý pár a jedna ponožka Nike a druhá Puma 😀 😀 a ešte aj jedna modrá a druhá čierna 😀 skoro som odpadla, 2.pár boli ako lyže a od päty po patent cca 2 cm, no hrôza 🙄
Inak, chcem privítať našu dovolenkáru, Zuzku 😉 som rada, že si nezablúdila a vieš, kam patríš 😀
No a Veronika tu nebola celý víkend 😕
ahojte, tak som tu. Deti už spia, mm v práci a ja opäť pohodička pri PC. Šimon mi teraz dosť silno reval, predtým než zaspal....takýto plač ja nemám rada, je predzvesťou nejakej blížiacej sa choroby... 😝 Dúfam, že nie...
alca...peknučká fotka, skoro som ťa nespoznala... 😀 To s tou šošovkou, myslím, že nebude až tak hrozné...jeden známy to mal tiež, jeho syn mu to urobil a všetko sa mu krásne zahojilo a oko má zdravé... 😉
emanka...blahoželám k zúbkom, vy ste teda zubáči... 😀 , kde nič, tu nič a zrazu až 6... 😕
aj ja mám jednu novinku...Šimon sa mi už vie krásne pretočiť z bruška na chrbátik...teraz sa už prevaľuje jedna radosť... 🙂
krvný obraz dopadol ok...má spodnú hranicu železa, ale to mám doplniť stravou. Pýtala som sa Dr. na tú gencianku a on povedal, že aj keby vypil celú fľaštičku, tak sa mu nič nestane a že len mám potierať...nič iné mi vraj na to nedá! 😠 😠 tak som šla za lekárničkou nech mi ona niečo odporúča...mám sa zastaviť zajtra, že sa skúsi povypytovať kolegýň...no uvidíme...
ahoj zuzka....to nebola šošovka ale šošovica, ale už ani od oka som nemala ďaleko....a gratulujem k pretáčaniu..... 🙂 a ďakujem za kompliment
no, zuzi, aj ja gratulujem k otáčaniu 😉
Lea ešte pije posledné mliečko a ja sa idem osprchovať, prídem o chvíľu 🙂
baby čo je to s tým FB? Som z toho vedľa 😝
že zdravím holubičky moje, tak som tu........
a čo je s FB neviem, mne funguríruje 😀
mne ho zatiaľ ešte nezmenili ale šibe mu riadne 😠
jej emanka až teraz som si prečítala ten príspevok hore s tými ponožkami... 😀 😀 , dobrá kúpa...a ďakujem baby za milé privítanie...jaj ale sa teším, že vás tu mám 😉
alci aj v albume máš nové fotky? idem mrknúť...
jááj no s tými ponožkami riadna šupa..... 😀
zá málo peňazí, málo muziky.... 🙂
nemáš... 😝 😀 Kedy doplníš, niečo nové? A máte nejaké nové pokroky, čo robí Natálka? Čítala som na FB, že spevackina Hanka už vie ťap, ťap, ťapušky...Ja to šimona učím a on len tak na mňa kuká, že čo to robím... 😀
ja som dnes malej ukazovala pápá a tiež len čumákovala....raz tak zovrela ručičku v päsť a potom roztvorila, ale to bola skôr len taká náhoda..
nie sem som nedávala nič nové....
zuzkaku z toho ťapuškania si nič nerob, môj Richard na mňa hľadí s takým výrazom - zase si uhla? tak som to vzdala 🙄
ahojte tak aj ja som uz tu...len neviuem kolko...sme ali...vcera zaspal o 11 a dnes uz sice spi ale zobudil sa pred chvilou so strasnym revom...asi brusko...ja s tymi prikrmami stale bojujem ...teda nie ja on...chudacik trpi ☹ ☹ ☹
emanka ty si nakupovaci expert 😀 😀 😀
blazka... 😀 no veď....pozerali ste správy na mark.? Ukazovali tam jednu matku, ktorá šla s kočiarom po ulici na mol opitá....mala vraj až 3 promile!!! 😠 😕 krava...
klara ahoj...no to ma mrzí, že máte trápenie s príkrmami...
no tak to teda bolo, dúfam, že jej to dieťa zoberú.
no Klára Natálka má problém s jedením celkovo..skoro vôbec mi nechce UM a príkrm podľa nálady...tak celý deň kojím kojím a kojím....dúfam, že nezačne strácať na váhe.
ahoj zuzi 😉 ako tatrose 😉 bolo dobre vsak?
Nuz hej problemy mame normalne sa rozhodujem ze budem cely tyzden zasa len kojit a zacneme odznovu... brusko nas trapi...
Inak chcem sa spytat vsetkych bab ci aj vasim detickam po prikrmoch tak strasne smrdi stolica a je strasne tvrda...lebo u nas je to stale tak...problemy s prdkani a kakanim...to sme pred prikrmami nemali ☹
alci aj ja stale kojim lebo sa bojim, ze ma malo a ze ho boli brusko z tej tuhsej stravy ☹
Natálka ma takú normálnu kašovitú stolicu, ale smrdí riadne 😝
klara- ja nemám taký problém s malým...má občas zelenú stolicu, ale myslím, že je to hlavne od HA mlieka, čo mu dávam...stolicu má pravidelne a dokonca aj niekoľko krát do dňa...
Myslím, že sa nemáš kam ponáhľať a určite to porieš tak ako píšeš... 😉
a Tatry? hmmmmmmm, super....hneď by som sa vrátila... 🙂
práve spracuvávam nejaké fotky, potom ich tu hodím 😉
emanka tebe tak dať niečo nakupovať xixix síce si išla bez kočíka ale ako vidieť bríle si zabudla tiež 😀
ja som si raz takto kúpila v metre menžestráky a sa mi zdali super až ked som šla do roboty a plachtila som spodkami po chodníku pochopila som tú zľavu, na spodu boli také široké že mi v zime prefukovalo nielen kolená ak viete čo myslím 😕
dala som si ich zúžiť a asi nejak škúľavej lebo od nej som šla nadšená a idem do roboty a reku čo mi to ten prešitý vnútorný lem sa stále otáča na polovicu lýtka a tá trúba to zle zašila tak vnútorné zošitie mi začínalo na kline akončilo v palci v predu 😠
klara tak mi s príkrmami dobre až na to že som ušlahaná aj za ušami, poradili mi cviklu tak som ju mala aj vo vlasoch a krpcovi sa páčilo jak do tej misky šlahol ruku a hodil mi to do ksichtu, videl že sa rozčuľujem tak to urobil znova - skoro ma vystrelo obaja sme šli do kúpeľky a mala som chuť nás vopchať do práčky 😠
zuzka nestíhala som dnes správy ale moja a ty nevieš že opitý radi chodia s bicyklom lebo im udržuje rovnováhu a nemôže o nich nikto tvrdiť že trpia samomluvou ??? tak tejto matke nemôže nikto nič vyčítať, kočíkovala a pri tom si namiesto rumových praliniek bachla rum 😕
a taka zelena uplne tmava stolica a tuhsia moze byt znakom coho, neviete?
no ahojte,
ja tých opilcov z TN poznám, aj tú babku, čo tam hovorila, ona bývala na našom sídlisku a stále chodila do takého bufetu, čo sa volá podprsenka 😀 , vysedávala tam opitá (tá babka) a domov chodila okolo nášho činžiaku a vždy aj s opitým synom sa podopierali 😝 no a hentí rodičia tiež chodili tam a keď išli okolo nášho činžiaku, tak stále hučali po sebe, hádali sa, no strašné voľačo...ani som nevedela, že je tehotná...
klára, aj lea má už trvrdú stolicu, teda nie vždy, ale väčšinou a tiež riadne zapácha 😲 ak dávaš mäso, tak to je z neho...
no baby, musíte niečo vymyslieť s tým papaním, v mliečku už nie je toľko živín, ktoré oni už potrebujú 😒
blazka 😀 😀 😀

to vážne? ste sa dnes dohodli? 😕