Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
kopírujem a dávam do wordu
ali, tá tvoja Natálka sa viac a viac podobá na Maroša, že?
nóóó....asi hej prečo?
no annag mi napísala, že malej už fľašu ani nemám dávať a mám začať s mäsom, aby mala dostatok železa
baby idem spat...dufam ze noc bude lepsia...aj vam dobru noc 😉
ufff....fotky sú v albumiku...
achoojte...chybali ste mi.... 😢 😉
ahoj voski kde sa flákaš?
klara...dobrú...a spite celú noc 🙂
idem už aj ja, dobrú nocku, všetkým 🙂
klara dobru noc.....
zuzka wow vám muselo byť fajne....a kde bol malý, keď ste boli na tom svahu?
ale riešim problemy s mm...som mu dnes povedala že som s nim skončila...sme sa do krvi pohadali.... 😒
na svahu bol len Vlado a Tomi, ja som sa zohrievala a kŕmila drobca na recepcii pri jednej kamoške v hoteli... 🙂
ali, ja len tak...peknučká je 🙂
a to už jej nemáš dávať UM? a koľkokrát za deň jej dávaš umelé?
voski čau, aj ty si tu nebola celý víken? čo detičky? poslúchajú?
idem pozrieť zuzkin výtvor 😉
čo stále chodí na výjazdy? alebo to nie ten tvoj?
pre zmenu sa odstahoval do martina ma tam prevadzku a že vraj si zohnal 1izb.byt.......a že cez vikend pride pozriet iba deti....
emanka 4-5x za deň, ale teraz mi ho skoro vôbec nechce... 😖
voski, to sme 2, ja som sa včera s maťom do krvi pohádala a povedala som, že odchádzam aj s leou k našim...tak si to zobral k srdcu a dnes je ok, som zvedavá, koľko mu to vydrží, ale tvrdí, že už na stálo, že si to už uvedomil a polepší sa 😉
a vy čo ste sa kvôli čomu pohádali?
alca-aj adamko odmieta mlieko....najradšej by tuhe...ale dokinami dnes vravela že aspon 200ml musi vypiť...
ali a čo jej budeš dávať? budeš mať dosť MM? lebo keď toho mäska bude jesť málo, aby nebola hladná...
voski, tí chlapi sú svine...ako ďaleko je Martin? a už je odsťahovaný? a akože bude chodiť na celý víkend? ja by som ho poslala do pi.e, keď nebude pomáhať cez týždeň, tak nech nechodí ani na víkend...
voskovka a ty aj kojíš?
emanka čo si zas ohovárala svokru? 😔 😕
voskovka to mi je ľúto....alebo je to tak lepšie?
ali, nie, svokru nie 😀 povedali sme si už minulý týždeň, že našich rodičov už nebudeme riešiť....ale išlo o to, že on sa venoval psom a ja malej a tiež chodil do obchodu a kadejaké vybavovačky, no ale myslel si, že starostlivosť o dieťa je brnkačka, že veď sa "iba" starám o Leu...no ale on nevidí, že to je 24-hodinová nepretržitá robota, že už som psychicky unavená, lebo stále len myslím na to, čo jej dať jesť, kedy jedla, kedy cvičiť, čo obliecť, stále sa jej venovať, to nejde donekonečna...no to je na dlho, on si proste myslel, že on má na starosti psov a ja Leu 😝
aj ja som sa s malou odsťahovala.....ale do obývačky.....
ja viem nemiestny fór 😕
koli tomu že si myslim že ma nema rad,že na všetko se..ie s prepačenim,že ja som nezodpovedna,flakam deti..atd....ako to si vyprosim....!!!!
no a za posledny čas-no zmeneny ako nikdy...stale prcha preč...čo sme sa dohodli že sem tam vypadneme od seba-ale nie stale....
ked su problemy utiečie a ja sa mam starať...som mu povedala všetko čo som mala na srdci aj otom ako mi vadi že len pride z roboty vyvali sa do kresla a všetci mi dajte pokoj...tak to u nas vyzera jak u debilov...
on pri telke-sosvojim spektrumom a ja na pc...čo mam robiť?
strašne ma to hneva ked moje kamošky čo su vydate chvalia svojich chlapov ako ich miluju-prekvapka chystaju aby oživili vztah,bozkavaju sa,maznaju,hladkaju...čo ja poznam v zrychlenej verzii pri sexe.
mimo toho nie...ked ide do roboty maximalne pusa na lico a dovi dopo----:(
čo vam mam povedať?všetko sa nakopilo a konečne som vybuchla a povedala to čo ma trapilo...a uvidime čo sa bude diať dalej.... 🙄
no emanka, u nás to stejto stránky tiež neni bohviečo.....dnes mal Maroš malú sotva 20 min a už mi ju dával, že je unavený.....no reku to si ju nemusel brať vôbec... 😒
Jaaaj dnes niejaky divny den.
Voskovka je mi to luto co sa stalo s mm,neviem sice co bolo medzi vami,ale mozno ked bude sam tak pride na to co doma ma.
Emanka a to si zabudla napisat ze v noci vstavas ked place,alebo je hladna .....
nekojim..davam nutrilon alergy care....
ale som rada že odišiel,aspon si oddychnem porozmyslam atd...
martin ma tak za maxim.hodku cesty-že nafta ho vyjde drahšie ako byt.... 🙄
idem nakŕmiť

alci... 😀 založila si si denník?