icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

babullka1
9. feb 2010

Ahojte 🙂

kamilecka
9. feb 2010

Voskovka diiiiik, dobre ze si napisala,skoro som zabudla 😀 😀 😀

dzio2
9. feb 2010

sorry vola sa TAK TOTO SI POZRITE. HNED 2LINK

babullka1
9. feb 2010

Dzio ....ja som to nezvladla ani do konca dopozerat....oni musia byt tie matky nacisto drb....te 😔

kamilecka
9. feb 2010

Ja som dala tiez link na predchadzjucej strane, ja sa cudujem mamickam ze sa na toto daju. A ta cvicitelka ako hovori ze to ma z Ruska brrrr uz len to ze to ma z Ruska sa mi nepaci .......

kamilecka
9. feb 2010

A chuda tie deticky ako tam placu brrrrrrr chudatkaaaa

dzio2
9. feb 2010

ja som normalne plakala

alca85
9. feb 2010

fúúj baby tak som si pozrela len kúsok, ale na toto fakt nemám žalúdok.....natiahnuť ich na škripec... 😔 ešte stále mi je zle..

spevacka
9. feb 2010

ahote, no ledva som stihla dočítať
lietajúce bábätká-no comment, hrôza, kristepane, to sa nikto tých detí nezastane? ja som si to video ani nepozrela a stačilo mi ☹ ..no ešte nepoviem 1,5 ročné, ale bábätká?
ja som tu nebola, Matúš je zase doma, ano chorý ani zdravý-len kašeľ a sopeľ, nemá ani zvýšené CRP hodnoty, tak máme len sirup na kašeľ-vďakabohu.
Baby, aby ste si zase nemysleli, že Hanka riadne ťapká, len ked jej ukážem, tak skúša napodobniť ten pohyb ručičkami, ale aj to je super, že sa snaží napodobňovať...blazka, ale ved ani Hanka to nespravila hned na prvýkrát, len ked sme to viackrát opakovali 😉

emanka
9. feb 2010

hello dievčatá,
kami, blahoželáme k výmesačníku 🙂
idem pozrieť aj ja ten link...

emanka
9. feb 2010

no mám dosť z toho videa, piče jebnuté sa doma nudia, tak chodia na hocičo, sorry za výraz, ale neznášam také kravy, mne hentak Leuša plače pri cvičení, neviem si predstaviť, že by som jej hentak ubližovala pre nič za nič, cvičenie je pre jej dobro, ale toto? dzio, ja som rovnaká, hneď som sa rozplakala 😢

spevi, no vitaj, chúďa Maťo a vy Máte kedy prázdniny?

emanka
9. feb 2010

spevi, veď aj to je dosť, že sa to Hanka snaží napodobňovať, uvidíš, za chvíľu bude tlieskať ako o dušu 😀

alca85
9. feb 2010

neviem či ja som to mala bez zvuku, ale našťastie som ich plakať nepočula a už si to ani nemienim púšťať.... ☹

emanka
9. feb 2010

plakali alca a všetky, chúďatká 😖

emanka
9. feb 2010

teraz som to pustila Maťovi a ani to nemohol pozerať a to je chlap, pozrel si 10 sekúnd

alca85
9. feb 2010

no veru ukazovať ukazovať stále dokola, inak nemôžeme čakať zázraky, že sa naučia niečo samé od seba..

emanka
9. feb 2010

idem obedovať, ahojte 😉

alca85
9. feb 2010

si pozrite...je tam debata medzi lekárom a tou inštruktorkou...

http://www.ct24.cz/vysilani/2010/02/08/10968985...

emanka
9. feb 2010

pozriem, alca, pozrieme...

teraz som volala s kamarátkou, už som vám ju spomínala, že pri pôrode bol malý bez kyslíka a zasiahlo mu to centrum sacieho reflexu, takže nevie sám jesť a očká, nevie udržať očný kontakt, bude nosiť dioptrie, tak teraz mu zistili, že má zasiahnuté aj ušká, ide na vyšetrenie, možno ani počuť nebude ☹ a rehabilitačná lekárka mu napísala do papierov, že má retardovaný motorický vývoj 😒 bože, chúdiatko, aj jeho mamina, to je strašné, čo môže spôsobiť blbý pôrod a ešte blbší doktor, ja byť na jej mieste, zoberiem devinu a odstrelím ho, bez ľútosti...

kamilecka
9. feb 2010

Ja by som to tym mamickam robila,ci by sa im to pacilo a potom by videli co robia,ved asi nie nadarmo im to dieta place.

alca85
9. feb 2010

chúďa malé....

alca85
9. feb 2010

tak brokolica je už naparená, ešte pridám mrkvičku a kaleráb a som zvedavá ako sa Natálka zatvári.... 😅

alca85
9. feb 2010

jaj som sa chcela opýtať, či sa to mäso má mixovať....

kamilecka
9. feb 2010

Alca ja vsetko nahadzem do misky aj s maskom a vsetko spolu mixujem, zatial ked mame kusky tak ju napina,takze len mixujeme

emanka
9. feb 2010

bože, aká je sprostá tá inštruktorka, zavrela by som ju a aj tých rodičov...
alca, mäso môžeš rozmixovať alebo natrhať, narezať na malinké kúsočy, ale Natálka je asi na to ešte malá, takže mixuj...

kamilecka
9. feb 2010

Emanka no veru,aky je vyber doktora dolezity pri porode......sice ja mam co hovorit,ked som to nechala na nahodu,kto tam bude tak ma odrodi,ale by ma slahlo keby sa nieco take stalo. Tak to napisem takto,vyber porodnice je dolezity.

emanka
9. feb 2010

veru, Kami, je to dôležité, ja som si najskôr chcela vybaviť lekára, ale povedala som si, že je to ich robota a v trenčianskej pôrodnici sú všetci lekári dobrí, no ale už by som si určite vybavila a aj mu zaplatila....ja Keď som rodila, tak lekár prišiel na poslednú chvíľu a malá vybehla von celá naraz a on ju ledva stihol zachytiť, keby prišiel o 5 sekúnd neskoršie, tak malá padne na zem, no a nechcem si predstaviť, čo by sa stalo....

kamilecka
9. feb 2010

Ja som mala tiez podobny porod, uz ma dali na porodnu salu,dali ku mne manzela a povedali,no este par kontrakcii a potom vas skontrolujeme a sli do miestnosti kde maju TV ( kedze bolo 21:30 ) a mne presla jedna kontrakcia a ja hovorim manzelovi ze utekaj po doktorku ze ona uz ide von,ta dobehli a uz ked som liezla hore na ten stol,ci koza ci ako sa to vola tak uz mala Sarika pol hlavy vonku,sestry a dr tam behali ako splasene lebo nemali nic pripravene 😀 A dr mi hovori ze nemam tlacit, tak jej hovorim ze ale ja netlacim,ze to ide samo 😀

alca85
9. feb 2010

ja si nemôžem sťažovať na jednanie pri pôrode, ale to asi aj vďaka tomu, že bolo ráno as lekári neboli ešte takí nervózni...

no baby musííím vychváliť Natálku....tak krásne teraz papala a ani pri tom nemukla...dokonca sama otvárala pekne ústa a už ani ten jazyk nevyplazila a brokolicu som jej dokonca ani nerozmixovala.....no asi to bude tým, že sa dobre vyspala a nebola nervózna keď som ju išla kŕmiť...jeden deň nič a druhý deň také prekvapenie....
🙂 🙂 🙂 😅 😅 😅
kto nemá dieťa takú radosť asi nepochopí... 😀 😀 😀 😀

alca85
9. feb 2010

už sa len dokopať ísť na prechádzku... 😕