Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
my sme akurát teraz vonku, teda iba malá s tatinkom 😉 ja po tých reformách konečne robím aj niečo iné, ako len doma s leušou, dnes som bola na pošte (sama 🙂 ) a už som bola aj u veterinára s Emankom a teraz sedím a periem, no a za chvíľu pôjdem psom zakúriť...
no, alca, krásne 🙂 🙂 🙂 tešíme sa s tebou za Natálku, už aby stále takto pekne papala 🙂 🙂 🙂
Kami, čo robievaš v MC? či len kecáš s maminkami? alebo čo tam robíte s takýmito malinkými detičkami?
no a už sme doma...vymrznuté.... 😅
jééj aj ja by som išla niekam do spoločnosti maminiek.....no tu sa môžem len zahrabať.. 😝
Emanka,kecame, volna zabava 🙂 nechodim tam casto,kedze Davidka uz mam v skolke tak nemam dovod,Sarah je este mala,ale sem tam nam padne dobre
emanka, ked tak spomínate pôrodnice, ty si rodila v Trenčíne? Nerobí tam náhodou MUDr.Hlaváčik? Aký je? On pochádza odtiaľto, ja poznám trocha jeho brata, on tancoval u nás v súbore a druhý jeho brat bol ženatý s jednou kamarátkou...chvíľu ☹
spevi, robí tam, ale neviem, ktorý to je...a nie som si istá, ale keď som chodila ako tehotná do témy pôrodnica v TN, tak sa mi zdá, že baby tam spomínali, že je taký necitlivý, nie moc dobrý, ale neviem na 100%, či je to on...
ozaj, dnes nám vyšli aj tie druhé 2 zuby 😀 takže už ich máme 6...
vy ste to ale zobrali riadnou rýchlosťou..... 😀
to tak vraj býva, na prvé čakáš dlho a potom idú jeden za druhým, ani nestíhaš počítať 😲 no a vraj najviac bolia stoličky, vraj je to úplne najhoršie 😖
baby poraďte nejakú dobrú dovolenku tu na Slovensku
alca, opýtaj sa zuzky 😉
emanka, no vy ste riadni zubáči 😀 hamham, o chvíľu zje mamku 😉
alca tak ja by som odporučila :
http://www.ubytko123.sk/ubytovanie-mapa
pozerala som tam tiež dovče ale nejak nám to nevyšlo tak skús pozrieť, možno sa inšpiruješ.........
dievčatá ťahám čáru našla som konečne recept na ryžovú kašu lebo malý mi nechce jesť tie kaše nutrilon ma ide poraziť a aj detskú výživu som hľadala a našla som aj žemľovku xixixi /dedo donesie jablká domáce tak sa musím potom realizovať/ tak sa mi zatiaľ majte..............
veru, spevi, veľkí zubáči sme 😀 amen tma, keď nás začne kúsať 😒
alca, kedy chcete ísť na dovolenku? v lete?
dík blazka, dobrá stránka.....
a čo tak spoločná dovolenka niekde na Orave..... 🙂
myslíš aj s partnermi???
noooooooo tak spoločná dovolená? môj mm je introvert a vrčí ak chcem aby sme šli len na nejaké stretko s mojou známou a jej mužom takže neviem asi by som vás len stihla ísť pozrieť a jeho by som ovalila nejakým predmetom a s otrasom mozgu by bol v aute 😀
idem sa pochváliť čo som dnes vyviedla:
robila som krpcovi príkrm a bavila sa s mm /čo bola chyba/, šlahla som omylom do príkrmu dve lyžičky olivového oleja a ako sme po príkrme pili mliečko zrazu krpec očervenel a len šplechot - no ten olej asi ním len preletel
mm sa ma s hrôzou v očiach pýtal čo som varila ja - šak nič ved som spala do jednej a jeho odpoveď? CHVALABOHU
Ahojte 🙂
Dnes som nestihla vás prísť pozrieť cez deň, tak aspoň, že teraz mám trošku času....
alci...no vidíš, veď ja som vedela, že malej o chvíľu začne chutiť aj príkrm...super, len tak ďalej... 🙂
emanka...nuž dobre si to poriešila s tými reformami doma, Maťo aspoň uvidí, že to nieje ľahké zvládnuť drobca aj domácnosť...aj keď on sa stará len o Leu (tak som to pochopila) 🙂
Tiež blahoželám k zúbkom, super...o chvíľu vyjdú všetky a nemyslím si, že bude pri stoličkách problém... 🙂
alci k tej dovolenke, skús sa mrknúť aj tu na MK v témach "kam s deťmi" a dovolenka na slovensku (neviem už presný názov)
my sme boli ubytovaní tu: http://www.dekampo-dovolenka.sk/slovensko/vysok...
bolo tam krásne, odporúčam, ale pre vás alci to bude asi ďaleko....no na tejto stránke nájdeš aj iné lokality na SR... 😉
ahojte 🙂 čo máte nové? Ja vôbec nemám čas, Laura kašle ako tuberák, ale vraj je to len zo stekajúcich hlienov. Už 3 noci sme nespali... teplotu vôbec nemá. Zajtra ideme zase na popočúvanie. A dnes som jej nahmatala hrčku na krku, nie pri uchu, ale tak trochu ďalej dozadu tak neviem či aj to môže byť uzlina...
Dnes sme boli po týždni konečne von, tak sme fajne vymrzli.
Poraďte mi ako tu vhodiť fotku do albumu? Musí byť do 700 kB, ale všetky čo máme sú cez 1 MB. A keď to idem upraviť tak preskočí z jpg na bmp...a to tiež nemôže byť... tak neviem.
ahoj veronika 🙂
no konečne, ty nás poriadne flákaš...ale máš to osparvedlnené....Laure želám skoré uzdravenie...Nám na silný kašeľ dobre pomohol sirup Trifed 😉
Fotku si skús otvoriť v Microsoft Office Picture a daj si tam úpravy/ zmenšiť veľkosť... mala by tam byť aj preddefinovaná veľkosť.....vyskúšaj 😉 Už sa neviem dočkať tvojích fotiek... 🙂
ahojte....
Veronika vitaj a už sa konečne uzdravte.....
no už aj ja mám vynovený FB...
a k tej dovolenke...najlepšie by bolo bez chlapov ale neviem kam by som sa dotrepala bez auta...... 😢
ahojte 😉
ako sa vam dari? 😉
ahojte 🙂
tak ja som pred chvíľou povedala Maťovi, že nie som spokojná s jeho službami.
On: Prečo, preboha?
Ja: No lebo okrem toho, že sa staráš o Lejku, nič iné nerobíš, neumývaš flašky, jej misky, použité plienky sú na
zemi, prídeš z vonku, necháš na posteli overal, čapicu a všetko, bordel v obývačke a tak.
On: Bože, nechaj ma, ja už som unavený ako kôň.
No a to sa stará len o Lejku a ešte len 2 dni...a všetko ostatné robím ja a popritom aj s Lejkou cvičím....takže predsa si len uvedomuje, že to nie je med lízať - starostlivosť o dieťa 😀 😀
Keď som pri tom cvičení, Leuša už ani v tom kolese nie je v bezpečí, dnes sa tam začala dávať na kolienka, teda kľačí tam, takže to je sekunda a prekoprcne sa von...
Veronika, vitaj, konečne si si našla čas....chúďa Laurika, určite jej ten kašel lezie na nervy, dúfam, že to rýchlo prejde...
Alca, ja som ti chcela napísať, že ak bez chlapov, tak ty by si sa zastavila pre mňa na aute a jedine tak...no ale vidím, že ani ty nie si pojazdná, takže jedine vlakom 😝
klára ahoj 🙂
Ešte vám poviem, čo sa mi dnes zas stalo:
Boli tu dvaja páni, merali nám okná, idú nám robiť nové žalúzie. Ten hlavný šéf má iba jednu nohu, keď bol mladý, skákal z vlaku a takto dopadol. Oni nám robili aj na byte žalúzie. No a keď odchádzali, tak mladý ešte balil veci a ten beznohý si barlou pritiahol topánku a začal sa obúvať. A ja šlahnutá som začala hľadať druhú topánku a v hlave také myšlienky, že určite ju Maťo niekam odkopol, zabijem ho. A on chudák pozerá na mňa, že čo hľadám. Až potom som si uvedomila, že má iba jednu nohu 😀 😀
Veronika a lekárke si ešte neukazovala tú uzlinu? Ale asi nie, veď až dnes si ju objavila...
No a s fotkami neporadím, v živote som to nerobila...
emanka dobre to ty riesis tu prevychovu mm...ja asi na to pojdem rovnakym sposobom 😉 ozaj a to ake koleso pouzivate?

My sme uz boli, boli sme sa prejst a aj v MC sme boli trochu