Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
dievčatá, ja asi tiež končím, strašne ma bolí chrbát, musím sa narovnať....dobrú noc 🙂 🙂 🙂
dobrú zuzka..
no ten chrbát aj mna dosť bolí....malú tu mám na cecku len aby neplakala....som to ja ale matka...tak dobrú noc všetkým..
aj ja odchadzam dohnat svoj spanok...aj ja prajem nech su vsetky deticky dobrucke a zajtra nech sa len pekne usmievaju...dobru noc 😉 😉 😉
veronika ja to robím takto - hodím do google čo chcem respektíve čo obsahuje chladnička a takto varím, teraz som hodila do vyhľadávača - nátierky a pozri sem
http://www.couvarit.sk/natierky-pomazanky-paste...
sedenie je u nás presne o tom že padá do boku a to naše trdlo ani nemá reflexy, on normálne drží hračku a šlahne ksichtom o sedačku 😀 a ked ho nútim si sadkať tak zatiahne ručičky do zadu a myslí si asi že je Superman a ide lietať 😀 takže sadkať často nedávam, ale skúšame a sem-tam aj stojí a je mi jedno čo kto hovorí, my sme ako deti behali v chodúľkach a teraz by sme museli všetci chodiť ako Forrest Gump podľa toho čo tvrdia odborníci 😝
ja robím bryndzovú nátierku často - ale ja do nej dávam aj jedno syrové črievko je lahodnejšia a trošku červenej papriky - ale to je skôr pre dospelých a nenormálne milujem cesnakovú to ma ide rozdrapiť, teraz som ju dohlatala ani nie dojedla....
tak idem vás dočítať a budem reagovať xixixi - str. 199 takže reakcií bude viac 😀
klara všade sa píše že ovocie pre deti je - jablko, banán, hruška, broskyňa, marhuľa .......
veronika ja som vôbec nechcela nič jesť a pitie mi nerobilo problém tak jeden pohárik za deň a to mi zostalo doteraz, ja si dám jednu kávu za celý deň a nepijem len v tehu mi to malý hned vytmavil že som dostala točáky a išla som do kolien tak som sa nútila piť .......neboj ak bude malá hladná začne jesť a pitie to musíš proste ponúkať...........
klara pri zavádzaní príkrmu je to že nekaká bežné, ak si myslíš že kaká málo skús dať olivový olej do príkrmu a tak ako ja včera omylom som šlahla dva a malým ten olej len preletel a skončil tesne po papaní v plienke - no čo som matka roka 😕
str.200 booooooooože vy ste toho zase popísali.............
no tak si pripadám ako farár na omši ktorý hovorí o svojich ovečkách a teraz som vyviedla dobrú hovadinu, na záchode som sa tešila že už nemám krámy a ked som prišla dom izby došlo mi že som si dala tampon - trúba som idem teda do hajan lebo mi fakt vyhráva 😖
Ahojte
Blazka dobre som sa pobavila 😀
Pozrite co som nasla,toto mi pripada uzasne
ach blazka blazka....... 😀 😀 😀
vyzerá to veľmi pekne, ale tam by sme museli ísť všetci bez chlapov, keďže je tam všetko viacmenej spoločné.....
Ale to by sa dalo dohodnut 🙂 😀 😀 😀 😀 😀
ako to myslíš kamilecka 😨 😕
No ze niejake pravidla ze kto co kedy ako 🙂 Inak ja na takych dovolenkach neznasam ak tam nieje strava...... nerada varim na cudzom mieste
veď aj ja by som mala radšej už z obedom.....lebo toľko báb na jednu kuchyňu, no neviem ako by sme sa dohodli
kamilečka, krásny je ten penzión, ale malý 🙂 aj kebyže ideme bez mužov(ja určite), deti by museli spať na posteli spolu s mamou, no a to by som sa nevyspala, lebo Lea ma hneď ťahá za nos, za pery, za vlasy 😝 a tiež by to bolo lepšie so stravou, komu by sa chcelo variť? a ako vravíš, ešte aj u cudzích...a ešte aj vláčiť toľko jedla, dosť, že pre krpcov budeme vláčiť 😀
jeej, je tem aj internet, to by sme sa asi pobili 😀 alebo ani nie, veď by sme boli spolu, nemali by sme s kým kecať na koňovi...jedine, že najskôr by išla jedna, niečo napísala, potom druhá, tá by tiež niečo napísala a tak ďalej 😀
a ešte aj je to v Tatrááááách, čo je hrooooozne ďaleko 😲
ahojte...tak konecne sme zaspali 😝 😝 😝 😝 funim ako pes 😝 😝 😝 😝
baby kolko cez den ma spat 6 mesacne dieta? predtym mi spal 3x denne po 45 min az hodinke a teraz 0 bodov spi raz 45 minut 😝 😝 😝 😝
no mne spáva tuším aj 4x za deň po 30-45min až hodinke
alca to sa mas, moj sa tak kazi 😠 😠 😠 😠
lea spí cez obed 2-3 hod a potom ešte o piatej hodinku-hodinku a pol...
idem pozrieť do knižky, tam je písaný spánok...
no ani nie....lebo väčšinou mi zaspí vo vaku, takže ju mám celý čas na krku..... 😔
pozri emanka bo ma znovu poraza...som od rana z neho unavena a uz fakt nevladzem 😝 😝 😝
Citujem:
Dojča od 6. mesiaca...
Celkový počet hodín spánku počas 24 hodín je 12 až 14
Od 6. mesiaca väčšina detí už nevyžaduje nočné kŕmenie, takže spia celú noc - teda 10 hodín. Počas dňa spia väčšinou iba raz doobeda a raz poobede. Deti okolo 6 mesiacov sú zvyčajne unavené asi 2,5 hodiny od zobudenia.
Viac tam k tomu nie je.
klari, vitaj v klube 🙂 , my sme mali dni, že malá spala 3x20 minút 😝 ale ono sa to ešte môže upraviť, možno je to len prechodné, vidím teda, že nie sme výnimka
zuzka, tak ti už odišlo mliečko? a malý nehľadal? hlavne v noci nebol z toho nejak nervózny? Ako sa vám zlepšilo spanie? ja som si myslela, že okolo 9 mesiacov skončím kojenie, ale vôbec neviem, či budem mať tú guráž...Matúša som vyše dvoch rokov 😉
a ešte som sa chcela opýtať, zuzka a to čo máš za angličtinu, že to máš tak dlho? obyčajne bývajú 1,5 hodinové lekcie na jazykovkách...ja viem, že sme to už dávnejšie rozoberali, ale si nepamätám 😔
no tak to je koniec...uz nikdy nebudem neunavena 😝 😝 😝 😝 a ze spia celu noc ...no tak to chcem vidiet...tuto noc som sa musela zobudit 5 krat...dvakrat brusko, 3x jedenie...som na konci so silami a uz ma to vazne prestava bavit 😝 😝 😝 ...to sa niekto ma ked mu ma kto dieta postrazit aspon cez den😝 😝 😝
aj naša máva také obdobie, že spí 3 krát denne po 20 minút a niekedy spí iba 2 hodiny za celý deň, ono sa to strieda, Klára, možno sa to ešte upraví, nebude to takto navždy...a vonku nespí lepšie? Ja keď idem s malou von a je ešte len hodinu hore, tak tam zaspí...
spevi dik za privitanie v klube...kurnik clovek sa snazi cita ako deti naucit spat a neviem co...a pritom si dieta robi co sa mu zachce 😝 keby aspon prestal jest v noci...kojenie je sice fajn a ja chcem este aspon do jedneho roka, aj kvoli cestovaniu, je to vyhoda, ale v noci uz nevladzem 😝 😝 😝 😝
neboj, Klára, to sa zlepší...už si nepamätám, v noci ho kojíš? ja tiež závidím tým, čo im niekto postráži dieťa cez deň, úplne by stačilo, keby si ho niekto zobral von na 2 hodinky...teraz to robieva síce Maťo, ale to sa nedá stále...
emanka ako kedy niekedy vonku zaspi a niekedy na mna cumakuje z kocika celu hodinu 😝 😝 😝 😝

zuzka dobrú 🙂
a ja sa tiež lúčim, nejak ma hlava rozbolela 😝