Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
už ste dávali niektorá tú krupičnú kašu? Ja som robila včera...síce bola hnusná ale zdá sa že malej chutila a aj v noci bola tuším pokojnejšia...
dnes zjedol z prikrmu 10 lyziciek tot vsjo...ja to robim jak debil..se...m sa s tym a on toto...uz nevladzem...potrebujem si oddychnut... 😝
klára a nedá sa tak, že cez víkend si odsaješ mm a manžel ho nakŕmi s flaškou? Niekto to tak robieva, dokonca aj cez deň, keď ide mama preč...aspoň raz za týždeň by si si pospala
emanka len sa bojim ze mi potom prestane sat a bude chciet len z flase...
alca, ja som nedávala, ja dávam stále nutrilon kašu...
klára a varíš mu každý deň? nedávaš do chladničky alebo mrazničky?
klára, myslím, že už by sa to nestalo, na začiatku áno, ale teraz už asi nie...veď aj alca aj Zuzka to tak robili, teda dávali aj mm aj um a v pohode
klara včera som niekde videla, že už od narodenia ak je treba nedávajú z fľaše ale z pohárika.
varim kazdy den ale asi to fakt budem davat do chladnicky na dalsi den...ty to tak robis?
alca a kase sa mozu odkedy...ale nas aj tak zapeka a z kase asi tiez moze vsak?
fakt emanka...tak to sa ich musim popytat...
alca ty si tu je to problem davat z flase aj kojit? nemoze mi potom zacat kojenie odmietat? mam tu cumel nejaky antikolikovy ale este som ho nepouzila...
klara vidíš ja som malej od 4 mesiaca dávala aj fľašu....vlastne už aj skôr, keď som ju nechávala u mamy....a nezabudla sať...a teraz dokonca už zase len kojím....
a z akeho poharika to davaju?
klára, áno, ja keď varím pre malú, tak vždy na 2 dni, ale aj tak jej väčšinou dávam poháriky, potom to budem robiť tak, ako ostatné baby, raz za mesiac uvaria 2 hrnce, v každom je niečo iné, rozmixujú to, alebo popučia, naporcujú a zamrazia. Vydrží im to aj 3 týždne a každý deň iba vytiahnu jednu dávku a rozmrazia. Je to šikovné, nemusíš stále vyvárať a máš to po ruke...
emanka ja to budem asi nutena tak robit bo sa tu zoderiem...a to mm chce este dievca...aj ja som chcela ale teraz som taka unavena ze aj maleho by som niekomu na mesiac pozicala 😀 😀 😀 😀
v knižke čo mám sú kaše písané od 7. mesiaca ale keď som pred mesiacom dr. povedala že už dávam kaše, tak mi povedala že v tom môžem pokračovať a striedať to aj s krupičnou kašou.
klára, kašu už môžeš dávno dávať, ryžovú a dokonca už aj s lepkom, to je na tebe, kedy sa rozhodneš dávať lepok....neviem, či ryžová kaša zapeká, ale alce pomohla na hnačky-teda Natálke 😀 , tak asi hej...skús sa na to opýtať dr. alebo v lekárni.
jaj a používam novorodenecký cumel, lebo tam je donútená poriadne sať
inak este otazka k tomu chodaku... ja som ho vcera v zufalstve do toho dala a celkom sa mu to pacilo...odkedy ste tam dali deti alebo vobec nedavate...? ja som bola zastancom toho ze chrbtica a tak problemy s nohami...ale ked sa mu tam paci a nachvilku asi moze, ci nie?
na tom obrázku to vyzeralo ako taká väčšia odmerka s takým cicáčikom
kaše píšu, že sú od 4. mesiaca, ale vy už máte skoro 7, takže v pohode...
Klára, ja som akurát včera hovorila, že dáme Leu do nejakého tábora na týždeň 😀 😀
končím, už je hore, ahojte zatím 🙂
klára, ja vôbec nedávam do pavúka, ani nebudem...už naozaj končím
alca posles mi link ako to vyzera?
hej tabor by mali zriadit a este by nam mali platit ze si chceme oddychnut a byt pouzitelne do buducnost 😀 😀 😀
jaj klára a ešte ma napadlo, že od 6. mesiaca už predávajú tie detské poháriky
http://www.babytrend.sk/hrnceky-pohariky-a-flas...
alebo nádstavce na flašky
nuz musim to prespekulovat a nieco vymysliet lebo som uz fakt 6 mesiacov jak otrok 😠 😠 😠
dufam ze ked mu zacnem davat aj z flase neprestane sat 😠
pochybujem, že by sa po 6.mesiacoch odnaučil
idem...dakujem alca
klari, neboj, neodnaučí aj ja Hanke sem tam naordinujem Bebu už od troch mes.keď mám vychádzku, ocinko ju nakŕmi
pomohlo by ti, keby si mohla, tak ako Emanka, niekde na dve hodinky vypadnúť sama, ja to tak robím 1-2 krát do týždňa, lebo inak by ma tiež porazilo... 😠
vydržíš to, neboj, ja som tiež mala také pocity pri Maťovi, ked bol malý a tak to rýchlo ušlo...vydržíme viac, ako si myslíme, máš asi taký horší deň, to sa stáva, že človek má chuť ujsť a na všetko sa vykašlať 😢 hlavu hore
no ohováram to moje dieťa a dnes spí dve hodiny 🙂

emanka presne tie dve hodky keby ho niekto zobral by mi stacilo