icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

babullka1
11. feb 2010

Ahojte tak ja sa len tak hlasim-maly ma 38,7 horucku 😔 ....tak asi vecer skoncime na pohotovosti 😒 lebo do rana sa bojim ....... 🤐 my koli tym oblickam musime na vysoke teploty davat fakt bacha 😢

emanka
11. feb 2010

spevi, ale ja nechodím nikde, Maťo zoberie malú na dvor a ja oddychujem doma...nemám kde chodiť a ani s kým 😠 jedine do obchodu a tak, ale aj to pomôže...
babullka, držíme palce, aby ste dobre dopadli 🙂

emanka
11. feb 2010

TO ČO MÁ ZAS TOTO ZNAMENAŤ ???

veronikapp
11. feb 2010

babullka- tak skoré uzdravenie...

Dnes som tu len na skok, bo mám toho ešte veľa...zajtra ideme na oslavu, tete má 50, bude to v nejakom hotely, komplet celá rodina...tak sa teším...dávam tomu také 2 hodiny, dlhšie Laura nevydrží 😠

Baby ako mám prinútiť Lauru piť čaj? Alebo aspoň vodu...keď jej dávam na lyžičke tak vypije maximálne 3/ tie lyžičky, keď do pohárika tak sa napije dvakrát a potom prská a fľašu nechce ani vidieť... Keby sa naučila na fľašu, dala by som jej aj ja občas UM, aby som si mohla niekde odbehnúť...dajte mi nejaký tip ako na to.

klara_klara
autor
11. feb 2010

veronika nuz babky ti tip urcite nejaky daju, aj mne poradili ...ja zacinam odzajtra navykat na flasu...lebo ako som tu uz pisala citim sa posledne dni ako otrok...ale cajik pijeme normalne, tiez lyzickou ale ten lubime 😉

klara_klara
autor
11. feb 2010

babuli drzte sa, myslime na vas...neboj bude dobre 😉

emanka
11. feb 2010

ja dnes nemôžem, malá zaspala o po ôsmej, len šikovný Martinko treskol s dverami a Leuška je vyspatá 😒 takže spať pôjde o 2 hodiny 😠 ja sa pôjdem osprchovať, nech sa Maťo stará.

Veronika, neviem poradiť, aj Lea najskôr nepila, ale potom začala, treba stále dávať, aj keď odmieta flašku, teda skúšať...

zuzkaku
11. feb 2010

ahojte 🙂

spevi...mne sa ešte trošku mlieka nájde, v noci ho raz kojím, ale to asi len 3 minútky a nie každú noc, asi tak každú druhú...prestali sme so šimonom, ani neviem ako, vlastne aj cez noc to celkom dobre ide, nechce sa kojiť, ani nepotrebuje...už máme aj také noci, kedy vydrží prespať celú noc bez mliečka... 😉 Mne sa zdá, že nám k tomu veľmi pomohlo to papkanie príkrmov a aj UM
AJ máme 4 hodiny vkuse...Mali by sme mať 8 hodín týždenne, ale máme zlatú lektorku, ktorá nám tých 8 hodín zredukovala do 4...no ale aj tie 4 tam vydržať dá zabrať... 😒

emanka....ešte včera si sa ma pýtala, či malý vie sedieť...prepáč, až teraz odpoviem....no nesedí ešte sám, vyvracia sa na bok, ale ak ho s ničím podopriem, alebo pridržím, tak sedí celkom pekne...teraz odkedy je na tuhej strave sa mi zdá, že mi aj dobre pribral a je taký "pevnejší"...

klara...keď som ešte kojila a dávala som aj fľašu sem-tam...nebol problém s kojením...dokonca sa mi niekedy zdalo, že mu viac chutí moje mlieko ako nutrilon...a nevedel ako piť z fľaše... 🙂

zuzkaku
11. feb 2010

emanka...tak aj ja to dobre poznám...vtedy by som Vlada asi obuchala niečím... 😠 ...no nech sa teraz stará, ty si len daj rovno poriadný kúpeľ 😉

veronika.....ani ja neviem v tomto poradiť....asi skúšaj stále dookola, alebo možno skús taký ten hrnček na pitie napr. od Avent s uškami...možno sa jej zapáči, že si ho sama môže podržať a naučí sa z neho aj pekne piť... 😉

zuzkaku
11. feb 2010

baby, ktoré kojite...máte menzes? Ja som doteraz ešte nedostala, ale dnes mám akosi divný pocit a zdá sa mi, že sa to blíži... 😕 Po šestonedelí som hneď na druhý deń dostala a trvali 2 týždne potom o týždeň opäť a potom až doteraz nič...

veronikapp
11. feb 2010

baby ďakujem, budem skúšať, zuzi taký hrnček máme, ale nechce ho veľmi...tak budem dávať stále dookola a obmieňať obsah, veď uvidíme kto z koho 😀

veronikapp
11. feb 2010

zuzi ja som dostala prvý menzes od pôrodu minulý mesiac deviateho a tento mesiac zatial ešte nie, tak čakám...

zuzkaku
11. feb 2010

veronika 😉
no ja som pri Tomášovi, musela nabehnúť na pravidelný cyklus až po hormonálnej liečbe...dúfam, že teraz to už pôjde pekne samo...

zuzkaku
11. feb 2010

veronika...tak zajtra želám príjemnú zábavu a zabavte sa dlhšie ako len 2 hodinky... 😉

spevacka
11. feb 2010

veronika, my sme podobne na tom, nechce čaj ani vodu, len troška na lyžičku, ale UM vypije bez problémov, zaujímavé...neviem, či si testovala už aj UM namiesto iných tekutín, možno jej pošmakuje 😉

klara_klara
autor
11. feb 2010

baby a ako ste prisli na to kolko vam vypije? ja si chcem teda zacat odsavat no asi to budeme musiet nejako otestovat ze kolko bude potrebovat bo ja vobec neviem kolko vlastne vypije...

spevacka
11. feb 2010

ani ja neviem, kolko...ale vidím na faldíkoch, že dosť 😉
mne sa odsávať nedá, len ručne trocha, ale veľmi málinko

klara_klara
autor
11. feb 2010

zuzi ja kojim a menzes uz mam, sice nepravidelny ale mam, mali sme s tym aj problem lebo v tom obdobi malemu mlieko moc nechutilo, ale uz si asi zvykol 😉

veronikapp
11. feb 2010

zuzka- ďakujem... no bola by som rada, keby aspoň 3 hodiny vydržala 😀 ale som realistka... 😒

spevacka- raz som skúšala, ale to ani neochutnala, lebo hneď ako zbadala fľašku bol plač a vytláčala ju jazykom. Ale ďakujem za tip, ešte to skúsim, možno zachutí 🙂

klara- čo ja viem, takých 180 ml? Ono z tej fľašky to ide ľahšie tak možno keď dáš aj 200 tak vypije, ale aby sa potom nedogrcal...

zuzkaku
11. feb 2010

klara...ved uvidíš sama, keď mu dáš 150 a on bude chcieť viac, nabudúce dáš 180... 😉

ozaj je zaujímavé, že ak chcete odsať svoje mlieko tak to akosi nejde, ale ked začne sať dieťa tak sa pustí prúdom...dobre je to zariadené... 😉

veronikapp
11. feb 2010

no to je pravda... ručne keď 30-40 sa podarí, tak to je úspech...

zuzkaku
11. feb 2010

no s tým menzesom u nás... 😀 😀 ja som si už dokonca robila aj 2 tehu testy... 😅 , našťastie vyšli negat. asi by ma...keby boli pozitívne... 😀

veronikapp
11. feb 2010

zuzka- do tretice dievčatko 😵

veronikapp
11. feb 2010

a my chlapa

klara_klara
autor
11. feb 2010

zuzi vnimam to podobne 😀 😀 😀

klara_klara
autor
11. feb 2010

inak babky idem ja spat...nevladzem...zajtra budeme skusat flasu a testovat kolko vypije...uff bude to narocne ale dufam ze o par dni budem mat chvilku cas aj pre seba a mm bude strazit bo ja fakt nevladzem...drzte palce...dobru noc 😉 😉 😉

zuzkaku
11. feb 2010

ako ste na tom s vaším pitným režimom?? No ja som v tomto hrozný lajdák....niekedy sa pozastavím večer nad tým, že som vlastne za celý deň vypila len pohár kávy... 🙄 a potom sa zlostím, že do kelu akú mám vysušenú pokožku!!! no potvora som v tomto...a čo vy? Alebo máte nejaký dobrý tip ako nezabúdať piť?

zuzkaku
11. feb 2010

klara dobrú noc a dobre sa vyspite 🙂

spevacka
11. feb 2010

zuzi, ja som tiež v tomto neporiadna, ale mám v kuchyni na stole vždy fľašu s vodou a ked mi na ňu padne zrak, tak sa napijem

veronikapp
11. feb 2010

dobrú klara 🙂
zuzka- ja pijem dosť... vždy keď idem do kuchyne tak sa trochu napijem z flaše minerálky a okrem toho 2-3 hrnčeky čaju...kafé nepijem, neĺuuuuubim...