icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

zuzkaku
11. feb 2010

spevi...ja tam mám 3 také fľaše a mńa to nenapadne... 🙄

veronikapp
11. feb 2010

inak dnes som pozerala v časopise, že čo robieva 9-10 mesačné bábo a bolo tam, že dieťa okolo 10. mesiaca vie vedome pustit predmet z ruky aby si mohlo vziať druhý...dovtedy to nevie a predmet stále drží v ruke a tak sa snaží zobrať aj ten druhý. Tak neviem, lebo Laura toto robí už pekný mesiac 😀

veronikapp
11. feb 2010

a kde ste všetky? Ani alca s emanku tu niesú...

veronikapp
11. feb 2010

no pekne to tu flákate... idem spať, dobrú 😔 🙂

emanka
11. feb 2010

Veronika, aj naša to robí už dlho. Ja som čítala, že to robia 7-mesačné deti 😉

emanka
11. feb 2010

Ja tiež nepijem, až na večer si na to spomeniem, keď ma príšerne bolí hlava 😒

Baby, niečo sa vás opýtam. Beriem antikoncepciu a väčšinou mávam menzes iba 1 deň, aj to je skôr iba špinenie, niekedy ani vložku nepotrebujem. Pri tejto anti má byť menzes 4 dni, občas ho tak mávam. Asi každý tretí mesiac. Chystám sa gynekológovi, ale neviem, kedy sa tam dostanem. Tak sa chcem spýtať, že či to môže vadiť. Každý deň som hrozne unavená, slabá, je mi zle. Môže to byť z toho, že v podstate nemám menštruáciu???

blazka24
11. feb 2010

zdar babule som tu dúfam, že aj niekto iný lebo zase tu budem sama a budem trpieť samomluvou 😀

blazka24
11. feb 2010

emanka že sa pýtaš? jasné že to môže byť z toho HAKU treba ti ho vymeniť evidentne ti nerobí dobre.............

no dievčatá dnes bol deň - tato doma a tak malý na protest a jed materin spal do desiatej aby ma rovno ošlahalo o zem a poskladalo ako žito v mláťačke, najedli sme sa o šiestej a pekne sám zalomil a môj starý aby ma rovno už dorazil skonštatoval že byť na materskej je super - ved sa vyspíš a čo tak potom celý deň robíš - mala som sto chutí ho do riti nakopať a vyvesiť za prirodzenie do prievanu vrrrrrrrrrrr
boli sme po obchodoch - najskôr sme hodinu odhrňali auto - teda mm odhrňal a ja som ho komandovala z auta že ešte toto a tamto a sa ma flegmaticky spýtal s cigaretou v hube či ho nejdem vystriedať - no uznajte ja budem zametať auto?

alca85
12. feb 2010

ahojte....zuzi ja som mala menzes 1x minulý mesiac a som teda zvedavá čo bude tento mesiac....jaj zuzka a gratulujem Šimonkovi k 7. mesiačikom.... 🙂

klara zarob malému viac...keď už nebude chcieť tak prestane piť....ja som malej doteraz najviac zarobila 150 a to vypila len občas.

s tým odsávaním máte pravdu, ani ja si neodsajem ani za nič a keď malá začne ťahať a náhodou sa pustí, tak mi to strieka na 2 metre.... 😀

Môj pitný režim? Júúúj.... 😒 ale zato prepiejm celú noc 😅

veronikapp
12. feb 2010

ahojte, zuzka tiež blahoželám k 7. mesiačikom 🙂
dnes deň blbec, neviem čo skôr... tak sa tu majte pekne, možno večer zavítam...

alca85
12. feb 2010

jááj, ja som dnes u mami, tak mám o malú postarané, ale len na chvíľu keďže ide k lekárovi...

aj u vás tak nehorázne sneží? Už začínam chytať depky z tohoto hnusného počasia a z celého zimného obdobia...

veronika tak nech sa i deň zlepší...

a som zabudla, babulka nech ste skoro fit......chúďatká, takto musia trpieť hneď od malička....

blazka24
12. feb 2010

gratuľujeme Šimonkovi k výmesačníku ? tak sa to nazýva že? xixixix

dnes deň blbec tiež nápodobne - celá noc na prd hrali sme hru dudel dnu a von a teraz mi prihorela mrkva v hrnci, ten je čierny jak baník v šachte

zistila som že mám tak krátke tričko alebo tak veľké kozy, už mám gaťurdy niekde nad pupkom čo to tričko mi robí detviansky kroj - holý pupek 😠

sneh neznášam keby môžem rozkopem perinbabe zadok a vyhodím jej tu perinu 😠

alca85
12. feb 2010

ahoj blazka.....aj mi vy hráte tú hru? Aj my....a my k tomu zapájame ešte aj cecek dnu a von... 😀

blazka to bude určite krátkym tričkom..... 😔

spíšme petíciu proti prenibabe... 😠

alca85
12. feb 2010

baby vy aký mávate tlak? Ja som si teraz merala a že 98/57...ideálny, nie? 😕

alca85
12. feb 2010

klara aj tu v bazári jedna predáva tie hrnčeky...

https://www.modrykonik.sk/bazar/show_entry.php?...

dzio2
12. feb 2010

baby mam nervy manzela z misie vytlacila tlacenka neaky debil z trencina v pondelok uz mal ist na vycvik a oznamili mu ze nejde ze na jeho miesto je niekto iny 😠 😠 😠

emanka
12. feb 2010

ahojte, aj u nás sneží, už ma z toho jebne 😠

Zuzka, blahoželáme k výmesačníku a dnes držíme palce, myslím na vás 🙂 🙂 🙂

My máme tiež tie kúzelné hrnčeky - tak sa volajú 😉 Jeden je od aventu, ale z toho to nevie, teda aspoň pred mesiacom nevedela, lebo ten je netečúci a musí to ťahať z toho sosáku...vždy na mňa pozerá, či mi šibe, že čo jej to dávam 😝 A ten druhý je z Ikei a ten tečie sám, tak jej ho vždy nakloním, vytečie trochu vody a ona prehltne, zas jej ho nakloním a zas prehltne...urobí to asi 5krát a kašle na to...

Veronika, prajem vám dnes príjemnú zábavu 🙂

Alca, ty čo si tu včera nebola? Či už od včera si u mamy? Tebe je dobre, ja sa chystám v marci k našim, hneď prvý týždeň, vtedy má sestra aj neter so synovcom voľno, tak sa s nimi dohodnem, nech aj oni prídu 😉

Blažka, ty si mi kuchárka 😀 Ja teda variť neviem, ale mrkvu sa mi ešte nepodarilo prihorieť 😀

blazka24
12. feb 2010

dievčatá vidím že si tu zo mňa prdel robíte, no ja teda variť viem ale to viete, odbehnem sa osprchovať a môj truhlík manžel si nevšimne že je niečo na sporáku.........

no malý reve idem ho bachnúť kladivom a dojdem........

alca85
12. feb 2010

dzio a to je zlé, že ho odvolali z misie?

emanka, hej som u mamy od včera...a už som sa sem nedostala....lebo tu sú stále počítače obsadené a svoj NB som si nedoniesla....
a vaši bývajú ďaleko od vás?

alca85
12. feb 2010

ale aspoň som si pozrela Ordináciu....

emanka
12. feb 2010

blažka, len mu daj 😀

dzio, to je smola...snáď sa to ešte podarí, ale zas aspoň ho budeš mať doma 😉

alca, to je chyba, že si si zabudla NB 😖
Naši bývajú v Leopoldove, 65 km odtiaľto...

emanka
12. feb 2010

ozaj, blažka, myslíš, že mám už teraz vysadiť tú HAK? bez porady s lekárom? chcela by som tam ísť budúci, alebo na ten ďalší týždeň, tak neviem, či mám ešte vydržať alebo čo 😕

alca85
12. feb 2010

nezabudla, len som ho nechala Marošovi....

tak to neni až taká diaľka...a ako často tam chodíte?

emanka
12. feb 2010

Alca, aj ja 😉 Ale druhú časť som nevidela celú, bola som sa sprchovať...

emanka
12. feb 2010

chodíme tam raz za mesiac, lebo stále mi tam chodí materská, vlastne už som si to dala na účet a akurát dnes mi už prišla, takže do Leopoldova sa nejde. No a ešte tam chodíme podľa rodinných akcií, Maťovi sa tam už moc nechce chodiť, že je to ďaleko 😠 Ale už som si povedala, že od jari tam začnem chodiť aj na vlaku. Veď tu v Teplej stojí rýchlik, nasadnem, Maťo mi pomôže s kočíkom a v Leopoldove ma počká oco na stanici a pomôže s kočíkom. Len teraz v tej kose sa mi nechce, ešte aj keď sú chrípky 😒 A potom už nebudem musieť nosiť malej jedlo, už bude môcť jesť skoro všetko, tak to bude jednoduchšie 🙂

emanka
12. feb 2010

baby, nemáte niektorá ručný vysávač? chystám sa kúpiť, ale chcem nejaký lacný, ale zas výkonný. Existujú aj za 180 eur, ale aj za 40...ten za 40 asi nebude bohviečo, ale na to vysávanie omrviniek snáď postačí, nie?
Ak máte, napíšte aký a koľko stál...díkes .....a či ste spokojné 🙂

alca85
12. feb 2010

ja mám, ale koľko stál a aká je to značka to netuším, ale som spokojná....mám ho z popronu

blazka24
12. feb 2010

emanka ja neviem a nemáš naňho číslo? ja som takto riešila prvý HAK čo mi nesadol kázala mi ho vysadiť a prísť na vyšetrenie tak neviem..........

dzio je mi to ľúto ale presne takto sa to robí - môj otec tiež vybavoval susedovi ešte tak pred tromi rokmi Cyprus 😀

emanka tak to bude super, no ja na liptov svokre by som musela dva krát prestupovať a môjho muža baví cestovanie a k našim to máme 35 km takže to nie je ďaleko.....

ručný vysávač? a načo ti je moja?

emanka
12. feb 2010

čo je to popron?

alca85
12. feb 2010

mne od nich chodil katalóg ale majú aj internetový obchod....daj si .sk a uvidíš