icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

blazka24
12. feb 2010

dzio to je dobré ale ja potrebujem many nie ako taká nuda 😀

dzio2
12. feb 2010

tak skus neaku pracu nadoma ja robim dedru to su cistiace a dobre sa to predava

blazka24
12. feb 2010

dzio a to akože predávaš výrobky? na to ja nie som ale neviem akú prácu na doma by som vymyslela...........

dzio2
12. feb 2010

hej cez katalog poslem katalog susedom kamaratkam atd cera zbehne po listocek s objednaukou co chcu a ja ked nazberam ob tak to poslem a z predaja mam bud 15percent alebo az 35percent z objednavky zalezi to od vysky objednavky

blazka24
12. feb 2010

tak na to ja nie som - nikdy som nebola obchodník 😖

dzio2
12. feb 2010

oprava dcera 😀

blazka24
12. feb 2010

dzio jasan aj ja urobím sem-tam preklep ale čo už prstoklad je taký že niekedy ujdú prsty po klávesnici

blazka24
12. feb 2010

super zase trpím samomluvou a čakám jak cigán na sociálku? no dobre trpím samomluvou 😠

emanka
12. feb 2010

čaute, vidím, že tu opäť nikto nie je...
my sme prišli z vonku pred chvíľou, malá teraz je rožok v kolese, potom pôjdeme jesť kašu a okúpať sa...

emanka
12. feb 2010

alca, už som si pokazila počet príspevkov, musím to dotiahnuť na 3333 🙂

zuzkaku
12. feb 2010

ahojte 🙂

Ako sa máte? Čo ste robili celý deň?

Posledné 3 dni mi večer akosi veľmi pomaly ide net...neviem čo sa to robí, ale kým sa niekde preklikám, prejde celá večnosť a mňa to prestáva baviť...dokonca ani maily mi neotvorí... 😠 😠 😠

Dnes sme boli na rehabilitácii...nuž myslela som si, že už oddnes budeme cvičiť nejaké cviky, ale kdeže, objednali nás až na 3.3.!! Tak dovtedy, nič... Dr. povedala, že šimon je pohybovo na tom super, jediné čo musíme posilniť sú tie chrbtové a krčné svaly...a že kde som bola doteraz, lebo už 4 mesačné dieťa sa má pekne udržať samo na predlaktiach a 6 mesačné na vystretých rúčkach - tak podľa nej sme to trocha zanedbali, ale vraj nič sa nedeje, že to do 2 mesiacov doženieme... 😒 V správe som sa dočítala, že budeme cvičiť nejaké cviky alebo cvik podľa vojtu...tak emanka...podáme si ruky, som zvedavá, čo za trápenie nás čaká... ☹
Ešte mi vyslovene zakázala dávať malého sadať...mám ho radšej nechať na zemi voľne ležať, aby sa sám prevracal z bruška na chrbát a opačne, lebo to je najlepšie na posilnenie práve tých svalov, ktoré treba...

blazka24
12. feb 2010

takže hlásim príchod - baby my sme sa otočili o 360 stupňov - malému som do mliečnej kaše šlahla jeho UM a viete ako sme to papali? síce vypadali sme ako medveď pri úľoch obaja ugebrení ale čo už, chutilo a potom sme dali čajík a ten sme vyšablili ako sme sa bavili takže pohoda - klasika .........o hoďku ideme do vane a potom hajde do postele, snáď to prežijeme lebo spal dosť dlho poobede tak neviem či zaspí okolo desiatej.......

emanka tak nepíš ked si nechceš pokaziť príspevky xixixix

zuzka to ma mrzí s tým cvičením, neboj bude to dobré...........

zuzkaku
12. feb 2010

jéééjejej, až teraz som si vás prečítala...ste zlaté, ďakujeme k blahoželaniam...presne dnes má šimon 7 mesiacov a ja som presne dnes dostala...návštevu s červenou kabelkou... 😖 😝 😅

alci...tak dnes si mala prísť k nám, u nás opäť nesnežilo... 😀 , len sa topil sneh a bola z toho poriadna čľapkanica, ani s kočíkom sa nedalo chodiť (náš kočík má malé kolieska, taaaaak som sa dnes nanadávala na tie ch...ové malé kolieska, že až!!!)

emanka
12. feb 2010

jaaaj, Zuzka, je mi to ľúto ☹ 😠 a prečo teda ešte necvičíte? čo sú oni normálni? veď povie ti, že kde ste boli doteraz a aj tak to ešte odloží? a to prečo? nepovedala?

blazka24
12. feb 2010

zuzi ja von nechodím pre istotu - uvidím kedy to tu ustane - v nitre je hotová kalamita snehová 😠

emanka
12. feb 2010

blažka, nech vám vydrží to papanie 🙂

emanka
12. feb 2010

ja som bola vonku a pohoda....máme veľké nafukovacie kolesá a ešte aj odpružené, takže to ide ľahúčko 🙂

zuzkaku
12. feb 2010

emanka...no ja sa už ani nerozčuľujem...budem tam chodiť ako na klavír... 😠 Tiež nepochopím, že ak som už raz s tým drobcom tam, tak prečo sa ešte objednávať na iný termín??? teeeda, poviem ti, to asi len u nás na východe...Budúci týždeň má tá rehab. sestra dovolenku a iná ju asi ani nezastupuje...dr. nás rovno odporučila k jednej a k žiadnej inej!

blazka24
12. feb 2010

emanka pevne verím že vydrží ale ozaj dnes sme mali aj jablčko - si už nepamätám či som to písala, normálne sa tváril že šabluje herec jeden - určite raz v dospelosti za tieto ksichty získa oskara 😀

emanka
12. feb 2010

zuzi, možno dúfa, že sa to ešte zlepší a nebudete musieť cvičiť, no ale to je asi blbosť, na čo čakať, keď už teraz je nesoro...nechápem to, asi to je kvôli tej dovolenke...tak ho teda dávaj stále na zem, nech si to ešte posilní dovtedy 🙂

blažka, nepísala si o jablku...ani naša nelúbi jablko, najskôr sa tvári, že paráda, ale po 3 lyžičkách konečná 😠

zuzkaku
12. feb 2010

blazka... 😀 😀 😀 no podarená ste vy rodinka...ale tiež sa teším s tebou, že drobcovi, konečne zachutilo, len tak ďalej... 😉

zuzkaku
12. feb 2010

emanka...no asi tak... 😖

keď sa tu bavíte o jablku, no ja pridám tiež...ten môj nemá rád asi nijaké ovocie, čokoľvek mu dám, on sa tvári strašne kyslo... 😝 dokonca ani výživa s keksíkmi od sunárky nepomáha, všetko je preňho fuj... 😝

blazka24
12. feb 2010

emanka ale ved som na ojekatovanie protivníka šlahla do jablka aj mrkvičku - reku bude poznať jednu veličinu a ten krpec sa aj tak po dvoch lyžičkách tváril ako keby som mu nasekala žihlavu 😠

zuzka mi sme rodinka úžasných ako konštatuje vždy môj muž ale sťažovať sa nemohol mal navarené a syna zaopatreného a teraz u nás hučí telka ja v domove dôchodcov na 35 -ťke - bubienky mi utekajú po ruke lebo už sú hluché 😕

emanka
12. feb 2010

ani lea nemá rada ovocie, už ani ten banán, čo jej chutil jej akosi prestáva chutiť...dnes síce zjedla jablko s hruškou, ale tiež je to ako na silu...no uvidíme, ako to bude ďalej...

zuzkaku
12. feb 2010

emanka, napísala som tej babe z mimibazáru (alca tu hodila link), ohľadom toho kolesa na hranie...predáva ho za 20 eur...a je ešte voľný, ona tam tých kruhov ponúka viac... vyskúšam od nej objednať, veľmi sa mi zapáčil, dúfam, len, že bude spoľahlivá predávajúca...

emanka
12. feb 2010

blažka, čo je ojekatovanie? to som ešte nepočula? ojeb.nie?

zuzkaku
12. feb 2010

aj my sme dnes mali hrušku... 🙂 ale s keksíkmi...a nasilu zjedol asi trištvrte hrušky... 😕 😝 ....aj ke´d viem, že nasilu by som nemala dávať, ale on mi ovocie zje len tak... 🙄

emanka
12. feb 2010

Zuzi, ako chceš...vyskúšaj, je to fakt super vec...a najlepšie na tom je, že tam šupnem malú, dám jej rožok do ruky a nikde nie sú omrvinky, iba v kolese, potom malú oprášim a vytrasiem nad kolesom a koleso vyprášim cez okno 😉 teda, takto to funguje, pokiaľ malá nehádže ten rožok von 😠 😠
ja už tam leu nenechávam bez dozoru, dokonca už ani na gauči nemôžem sedieť, lebo stále sa vykláňa...už môžem jedine pri nej sedieť, či ležať...

zuzkaku
12. feb 2010

prepáčte opäť otázka k menzesu...mám prvý po ť mesiacoch a zdá sa mi, že dosť silno...je to normál? Môže byť ten prvý taký silnejší?

blazka24
12. feb 2010

emanka ja som hrušku ešte nekúpila lebo v tescu mali len dovezené z Poľska a Holandska takže som nekúpila a len jablíčko máme 😀

emanka presne to slovíčko sme si vymysleli s bráchom aby sme stále nehrešili 😀

zuzka aj môj malý zje asi ovocie len nasilu 😠