Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
diky za návod, už som si uložila....
klara ryža je proti hnačke tak neviem
klara a lepok si ešte nezavádzala? Ja som už...dávam malému aj piškóty, aj clhebík po troške....no na večeru mu vždy robím len tie kaše, včera som prvýkrát vyskúšala klasickú krupicu do fľaše nariedko...chutila, vypil mi 170... 😕 , dnes som zas vyskúšala tú ryžovú kašu, tiež chutila...Ináč neviem, tiež mi niekedy dochádza fantázia... 😒
no netusim ale ja liluske uz davam piskoty aj chleba zo sunkou potroske teraz som jej kupila ovocnu vyzivu s jogurtom je to od ukonceneho 6m
ja dávam obilno piškótovú kašu od Nutrillonu, alebo kukurično-ryžovú od nestlé, a aj detskú krupicu
no nad jogurtom som už aj ja rozmýšľala, ale pýtala som sa emanky, kedy ona s ním začala, tak, že od uk. 8 mes....ja si teda radšej počkám, ve´d mi nemá čo ujsť... 😉 , no chlebík áno...a ako mu chutí... 😝
a na desiatu som jej začala dávať do mlieka také tie keksíky sunárka, obsahujú veľa vitamínov a minerálov
baby a tie chleby vám normálne papkajú alebo len ožužlávajú
ja som tiež minule riešila, čo ešte také chutné môžem drobcovi dávať...tak poradte, čo také dobré dávate deťom cez deň okrem mlieka?
klara a skúsila si dávať malému UM?? A koľko ti ho vypil? Bol potom spokojnejší?
alci...ja mu po troške odštipkávam a dávam do pusiny....otvára ju ako vtáčatko... 😀 aspoň sa naučí prehĺtať aj väčšie kúsky... 😉
a kedy si mu začala dávať chlebík? Ja niekedy keď jem jablko, tak dávam aj malej, ale len olizovať....no sranda...ako sa ide za tým roztrhať
zuzi UM nedavam bo mam vela mlieka, davam stale materske, odsavam si aj do flasky
a piskoty a chlieb mam odporucane az od zaciatku 8 mesiaca
inac preto ze vraj dovtedy ma dieta jest len bezlepkove potraviny kvoli moznosti vzniku celiakie
alci...chlebík a celkovo lepk som začala dávať....no neviem presne, ale asi začiatkom 7 mes...
a jabĺčko jej ešte nedávaš? Vy ešte ovocie nepapkáte?
ja som dnes dala lili na obed brokolicu mrkvu zemiak kuracie m pomixovala a bolo ja som si spravila take balicky zelenina a měso
klara ale keď sa kojí, tak sa lepok môže zaviesť už oveľa skôr, pretože dieťa je chránené MM
teda podľa najnovších štúdií
nie zuzka ešte nepapkáme.....teraz som začala dávať mäsko, ale už asi začnem aj s ovocím....už asi aj môžem, nie?
no neviem...ale okolo toho lepku tu už bolo popísaného...každý ale odporúča inak...už len si vybrať... 😉
klara ale je super, že máš veľa mliečka...tak len s kojte, pokiaľ to pôjde, a Maroško, nech nevymýšľa a pekne papká... 😉 😉 🙂
Maroško?
nie Marek?
ja davam z ovocia sem tam banan na jablcko netepelne spracovane ma alergiu a ostatne ovocie je tiez alergen tak ja z ovocim opatrne
dzio...měso... 😀 😀 😀 😀 aj ja mám doma porobené také mäsové balíčky...také srandovné malé kúsky... 😀 😀
a ty máš už hotové uvarené tie balíčky? že len rozmrazíš a hotovo??
klara, tak ako píše alca, aj ja som to tu počula...
alci aj ja si myslím, že už aj to ovocie môžeš dávať...ono sa odporúča počkať s ním, kvôli jeho sladkej chuti, že bábätká potom nechcú zeleninku...no moja skúsenosť je celkom opačná...mám problém dostať do drobca akékoľvek ovocie...nasilu to doňho natlačím... 😝
ooo, pardóoon to asi bude Marek, ja som sa poplietla... 😀
alca dobre si pamatas Marek 😉 zuzi nevadi aj Marosko je pekne meno 😉 😉 😉
zuzi mam este dost mlieka tak to vyuzivam, mali sme sice mensi spurt ale zasa mlieko nabehlo takze som bola zbytocne vylakana...chcem kojit tak do 1 roku tak uvidime 😉
ja som si predvčerom porobila balíčky s mäskom ale surovým....
dzio...to je blbé s tou alergiou...nepamätám sa presne, aj Lili má potvrdenú alergiu? Alebo si už asi na niektoré alergie prišla sama, že?
zuzka neviem ako sa dava siroke e 😀 balicky nemam uvarene surove neuznavam v mrazaku uvarene veci
klari...držím palčeky, aby to vyšlo tak ako chceš... 😉 ja som tiež pôvodne plánovala kojiť čo najdlhšie, no plány nevyšli... 😒
dzio široké je vedľa enteru zátvorka

moju lili nezapeka ale ryza je dietna ,niekoho ano niekoho nie no skus a uvidis