icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

zuzkaku
18. feb 2010

veronika.... 😅 no ja viem, akosi som sa rozpísala... 😀

alci...no ešte uvidím, či tu nejakú fotku hodím...ja som na seba príliš sebakritická...vždy vyzerám ako... 😀 😀 😀

no okule má pekné, pristanú mu...alci ale ty si teda podarená... 😀 , buď rada, že oči máš ok...

zuzkaku
18. feb 2010

veroni...ja si myslím, že Baťa nemá zlé topánky...tie detské vyrábajú tu na východe v Bardejove...bola som tam v ich vzorkovej predajni nakúpiť topánky ešte pre Tomiho...mali ich tam o dosť lacnejšie ako v predajni Baťa... 😕

spevacka
18. feb 2010

veronika, tam nechoooď do Manie...tam sa len pohádaš. Ale sa čudujem, že máte problém s kvalit.detskými topkami, veď keď kupujete v normál.predajni, nie u číňana, tak aspoň u nás v Leviciach a okolí je dobrý výber.Preferujem slovenských výrobcov-Supergear máme viacero alebo aj dáky Delfín 😀 aspoň si myslím, že sú to slovenskí,
ale niektoré kupujú v ortoped.pomôckach pre malé nôžky, ale tam zas nemajú taký výber

veronikapp
18. feb 2010

mne sa tiež zdá, že od Baťu sú ok... to asi len tie maminy neuznávajú nič česko-slovenské...

a tú tortu si mala odkaľ?

alca85
18. feb 2010

baby keď sa kojí, tak je asi normálne keď je rozhádzaný cyklus, že?

zuzkaku
18. feb 2010

jaj...tú tortu mi upiekla jedna pani tu z Kapušian....ale áno má aj stránku tu na nete a myslím, že sú to tie torty od mamy...tá pani sa volá Dáša... 😉

veronikapp
18. feb 2010

spevacka- no veď, máš pravdu... radšej tam nejdem...
my tu v pp nemáme veľký výber... alebo o ňom neviem. Tie značky čo si napísala, mi nehovoria nič 😕 to bude tým, že len doma sedím...

spevacka
18. feb 2010

alca, ja nemám žiadny 🙂
zuzka, ty si mala super deň 😉
veronika, akú tortu?či to nie mňa sa pýtaš?

zuzkaku
18. feb 2010

alci....máte rozhádzaný režim?? Čo sa deje? A nejdú jej náhodou zúbky?

veronikapp
18. feb 2010

zuzka- lebo tá vaša torta bola krásna... tak som pozerala na nete a robia to aj v pp tak sa nechám inšpirovať a Laure dám upiecť na 1. narodky takú okrúhlu bielu, s ružovými kvietkami... to by mohlo byť pekné... a jednoduché, je mám také rada 🙂

alca85
18. feb 2010

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ja som myslela menštruačný...... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

veronikapp
18. feb 2010

alca- kľudne môžeš mať rozhádzaný cyklus...

spevacka
18. feb 2010

zzi, alca asi myslela vlastný cyklus-červený 😉

veronikapp
18. feb 2010

spevi- zuzky som sa pýtala 🙂

zuzkaku
18. feb 2010

ešte ma napadlo...Tomáš veľmi reaguje na zmenu počasia - je to taká naša rosnička, vždy pred nejakou zmenou ho bolia buď ruky alebo nohy, ale je to taká neznesiteľná bolesť, musím mu vždy nato niečo dať....aj teraz chudák zaspával asi ľ hodiny a stále dookola opakoval ako veľmi ho bolia ruky...nechcela som mu nič dávať, myslela som, že zaspí aj tak, ale chudák sa pomaly rozplakal, tak dostal nurofen a hneď nato zaspal.....no ale nie to som chcela, chcela som skôr napísať, či aj tie malé deti náhodou nereagujúnejak na zmenu počasia...možno aj preto sú také mrzuté...a bez režimu...hmmmm??? čo myslíte?

spevacka
18. feb 2010

teda alca, čo si to za žienku, si nevieš upratať? 😉 😎

zuzkaku
18. feb 2010

😀 😀 😀 😀 😀 😀 ...aha??? a ja sa tu rozpisujem o zmene počasia... 😀 😀 😀 😀

veronikapp
18. feb 2010

zuzi no to ti ja netuším...

zuzkaku
18. feb 2010

baby ja asi musím pojesť nejaké tabletky na hlavu....šak ja už normálne odchádzam od zdravého rozumu... 😀 😀 😀 ja nielen zabúdam ale mi ani nedochádza... 😀

spevacka
18. feb 2010

hej zuzka, aj ja som už na to myslela...ale Hanka má skôr napr,že tri noci zlé a potom dve-tri lepšie až dobré

klara_klara
autor
18. feb 2010

caute 😉
emanka co by som necitala citam 😝

klara_klara
autor
18. feb 2010

emanka a nahodou ma tie studie o lepku aj dost zaujimaju

veronikapp
18. feb 2010

čau klara 🙂 ak momentálne nerozumieš o čom píšeme, to nevadí 🙂 každá o tom svojom... a čo máte nové?

alca85
18. feb 2010

😀 😀 😀 zuzi.....

vitaj klara...ako sa vám darí?

spevacka
18. feb 2010

ja som začala pomaličky už tiež s kúskami chlebíka..celkom to žužle aj spapá

klara_klara
autor
18. feb 2010

celkom fajn akurat kasa dnes nula bodov a pritom bola taka dobra malinova mnam 😉

zuzkaku
18. feb 2010

veronika...k torte....tá naša bola na oko krásna ale aj fantastická, no lepšiu tortu som ešte nikdy nejedla.....nebola to taká tá klasická s maslom a džemom...ale echt čokoládová - sacherová...mali sme z nej až bombule za ušami....no a Miške určite objednaj, stojí to za to, možno aj tam v PP robia tak originálne... 😉

alca85
18. feb 2010

sa tu napchávam keksisčami, aj sa celkom podarili.....

klara_klara
autor
18. feb 2010

a vy? emanka ma tu obvinila ze aj tak spatne vase prispevky necitam, nuz ale ked niekedy ani nie je cas 😝

spevacka
18. feb 2010

mňam...aj na Mánii... rozoberajú torty