icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

alca85
18. feb 2010

emanka pozerám, ale ja už nič neviem pozerať naplno...

veronikapp
18. feb 2010

alca- a Natálku máš ešte pri sebe?

alca85
18. feb 2010

klara dám ťa do jazykového okienka....

dzio2
18. feb 2010

emanka no teda dieta dat ku psom 😀 😀 😀 sranda velka ked vas citam ,alca tie velke keksy koli prasku do peciva ma rozosmiali,zuzka a nema Tomasko reumu?staci zobrat krv dat vysetrit aslo a ked bude mat vyssie hodnoty tak asi ju ma ,baby zuzu je jak huhu doteraz ma normalne hnevala ma menzes tak jej troska prepina to stale ked ma menzes pol hodky chodila zamnou a ze MUM MU MUM MAM MAM MAM MIM MIM MIM MAM MAM MOM MO ale vkuse a ked som skrikla ze COOOOOOOO tak mi povedala AHOJ no konecne isla do postele

alca85
18. feb 2010

veronika a Laura sa bála vysávača?.....

no momentálne ju mám pri sebe, lebo sa pred chvíľou zobudila....prečo sa pýtaš?

dzio2
18. feb 2010

veronikapp aj moja lili sa hrozne boji ked ide vysavac aj mixer

alca85
18. feb 2010

dzio to čo máš doma.... 😀
a čo je to aslo

veronikapp
18. feb 2010

alca- že keď si nevieš už nič vychutnať naplno, tak ,,reku,, že či ju máš ešte pri sebe 😕 a kedy ju ukladáš?
a hej, Laura sa nieže bála, to boli úplné hysáky... chúďatko 😖

dzio2
18. feb 2010

alca ja sa do jazykoveho okienka hlasim sama a kontrolujem cez monkulu ze kde mam zase chyby 😀 uci ma pravopis 😀

veronikapp
18. feb 2010

aslo sa vyšetrí z krvi, podobne ako CRP pri nejakom bakteriálnom zápale...

veronikapp
18. feb 2010

dzio- to čo zuzu skúša tvoje nervy? 😕

dzio2
18. feb 2010

aslo je zapalovy faktor co pri reume je zvisenny

alca85
18. feb 2010

veronika aj kvôli tomu, ale vieš aby som pozerala telku musela by som zavrieť notebook 😀

alca85
18. feb 2010

a ja som si myslela, že je to zas nejaký tvoj preklep 😅 😅 😅 😕

dzio2
18. feb 2010

zuzu ma take nalady ked ma menzes raz place potom je zla potom sa tesi potom sa smeje hodinu potom provokuje atd no sak nebojte aj vas to caka 😀

veronikapp
18. feb 2010

alca 😀 ahaaaaa

alca85
18. feb 2010

a teraz ju uložím, asi až keď uložím aj seba

veronikapp
18. feb 2010

dzio- a to má skoro menzes... síce ja som tiež mala v 12- tich, ale ako prvá v triede... no a nestraš prosiím ťa 😝 😀

dzio2
18. feb 2010

ona ma uz od 11r menzes ale chuda take bolesti ma ze az a hodne krvaca aj no co uz musi si zviknut

emanka
18. feb 2010

jeeej, Klára, to ty si to až takto škaredo pochopila? Tak sa ti ešte raz ospravedlňujem, ja som to vôbec tak nemyslela 😉 😉
Veronika, super, Laurika už asi začína byť samostatnejšia, alebo odvážnejšia? To je jedno, ale chápem tvoju radosť 🙂
Ja si naozaj myslím, že lee idú zuby, lebo si začala pchať prsty do pusy a až tak hlboko, možno to nie sú stoličky, ale nejaké iné, ale doteraz nebola taká zlá a to jej išli aj 4 naraz, tak neviem, čo je s ňou...

dzio, tá tvoja Zuzu by ma dostala do hrobu 😀 neber to v zlom 🙂 Ozaj, to je Zuzu, alebo Žužu?
A nemala náhodou včera meniny Lilien? Ak hej, tak že všetko naj jej želáme?

alca85
18. feb 2010

ja som mala až v 14tich alebo 15tich....
dzio aj ja ťa začnem opravovať, môžem? (zvyknúť)- vybrané slovo

alca85
18. feb 2010

inak lilien sa mi veľmi páči

alca85
18. feb 2010

inak vám sa dajú ľahko prebaliť vaše deti? Lebo ja som z mojej na nervy....prebalovanie mi trvá asi 15 minút

veronikapp
18. feb 2010

emanka- ďakujem 🙂 za pochopenie

alca85
18. feb 2010

ste už zmizli?

emanka
18. feb 2010

jaaaj, alca, ani nehovor, ja už som z toho tiež na nervy, stále sa otáča, vrtí, furt chce niečo do ruky, niečo dočahuje, prevaľuje sa, katastrofa 😠 😠 😠

veronikapp
18. feb 2010

alca- 15 minút asi nie, ale tiež sa vždy krúti a smeje...strašná sranda 😀

alca85
18. feb 2010

no mne veru do smiechu neni... 😠

dzio2
18. feb 2010

nie vcera bolo Miloslava 😀 a v utorok lLiana , lilien je na Olgu , alca kludne mne to nevadi len toho bude vela 😀 😀 musia byt aj hlupy ludia ako som ja 😀 😀 monkula je zlata ma trpezlivost

alca85
18. feb 2010

a to kde ťa doučuje....