Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
dobru noc
tak ste ešte pokračovali, my sme mali zase blbú noc a teraz už pozerám hokej 😀
dzio ☹ držím palce, nech sa ti odteraz už len samé dobré veci stávajú
idem vypiť kávu a potom uvidím, Hanka sa už ozýva 😎
ahojte, ja som zabudla, že ide hokej... do kelu a Miška pozerá Karkulku, nemôžem jej vypnúť...
u nás je hmla, že na meter pred nos nevidno 😖
idem dnes variť perkelt a požehlím 😝 von asi nepôjdeme... pekný deň 🙂
tamix, dík...už som našla 🙂
Ahojte ..mate sa??? Ja sa akurat chystam varit 😵 a prat.. 😒 veronika....ja nezehlim a vetsinou ani neperem..to robi manzel...len teraz je v praci,tak sa do toho pustim ja 😝 Matusko akurat zaspal,tak sa do toho pustim...a ozaj ide nam 3ti zub 😀
ahojte, čo to tu písala tamix, keď ju zmazali? neviete?
Ahoj Emanka 🙂
nejaké hlasovanie či anketa....alebo také niečo to tuším bolo....inak ahojte....ale už aj idem, lebo píšem medzi vysávaním 🙂
ahojte, babullka tak to ti závidím, že ti muž poperie, požehlí 🙂 môj mi s domácimi prácami veľmi nepomôže... sem tam povysáva- tak raz do roka 😀 sem tam umyje riad- tak 2 krát do mesiaca, akurát vysypáva smeti a chodí na nákupy... ale už keď sa oteplí, budem chodiť ja a sa teším ako malá na to 😀 no a aby som nezabudla, tak varí 😉
emanka- tamix tu hodila petíciu za slobodnú voľbu očkovania na sk...ak chceš, v očkovaní ju nájdeš 😉
ahojte spevacka dakujem,veronikapp tak to mas blbe MMpomaha aj ja jemu viem rezat drevo aj stiepat napriklad som doma obkladala chodku kamenom sam 😕 🙂 pomahame si navzajom ale mne zase muz navari iba sem tam cez sobotu 😀 takze aj tak to varenie potesi
povysávané, umyté, ešte požehliť a budem so sebou spokojná.....
príšerne ma bolí chrbát....takú bolesť som už dávno nemala... ☹
dzio- tak to si šikovná, keď si sama kameňom obkladala 😀 to zas na také ja nie som- asi by som nevedela čo robiť, keby nám vyhodilo poistky alebo došla žiarovka... 😒
alca- šikovnica... ja už mám navarené aj zjedené 😀 ešte umyť riad, a rozmýšľam či ideme von...hmla už nie je, vyzerá byť celkom fajn, ale nemám vlasy umyté 😝 ráno som sa na to vykašlala...ale asi sa prejdem k našim, mm aj tak dnes tuším ide na hokej, čo budeme samé sedieť doma... no a požehlím zajtra a je to 🙂
veronikapp a to som bola tehotna 😀 aj domcek si upravujeme sami z muzom , alca sikulka si ,na ten chrbat no neviem co by si dala
Ahojte
ja niejako nemam cas sem chodit a citat uz vobec nie 🙂 Davidko maju v skolke prazdniny tak je doma....chodime po vonku .... vcera som si dala relax ...ako ste uz niektore citali,bola som sa konecne dat ostrihat 😀 jupiiii, ved to bola katastrofa,vlasy uz skoro po pas ........ a dnes sa poobede ideme fotit do atelieru tak som akurat dala deti spat aby boli oddychnute .....snad sa podari par dobrych zaberov.
Dufam,ze sa vsetky mate dobre,nieste chore, babatka pocuvaju ....... 🙂
Veronika..on tak bol zvyknuty,poprat a pozehlit si sam,kym sme spolu nebyvali a ostalo mu to 😀 V pohode aj pozameta a poumyva dlazky...takze moc roboty mi pri nom neostava 🙂 akurat navarit a umyt riady 😝 ...inak to s tymi poistkami sa mi stalo dnes ked som pustila pracku..este ze bol svagor doma-inak by som mala doprane,neviem absolutne kde sa to nahadzuje naspet 😝 Aj ja som chcela ist s malym von,ale je este usopleny, a kasle tak sa bojim 😒
kamilecka...das sem potom foto..uz sa tesim 😀 drzim palce aby dobre pozovali 😵
kami som ti akurát písala na FB, že sem nechodíš, ale nechce sa to tam zobraziť...a čo stojí také fotenie v ateliéri...aj ja by som veľmi chela nejaké profi fotky, kde ma riadne zretušujú.... 😀
Ano dam 🙂 snad ked budem na nich ok 😀 😀 😀
Alca citala som,preto som sem prisla .....deti este spia a za hodku ideme 🙂 Uvidime kolko zaberov spravi....snad nebudeme platit tolko ako kamoska 🙂 120 eur by ma manzel vyhodil 😀
ahojte babule, tak som konečne tu, som deth..........
malý nie a nie spať takže som jedla o 14,30 super, nažrala som sa jak prasa do prasknutia ...........
nestačím vás čítať, lebo toho veľa píšete........
fúú požehlené....som mŕtva.....
tak ja som mrtva z toho že som nechala mm cvičiť s Riškom a ten sa chudák pridusil zvratkami, tak sa zľakol ocino aj Riško že som ukľudňovala oboch, ale hned ho mm otočil a búchal po chrbte - ježkove zraky snáď sa nám to už nestane, zažila som to sama doma asi tak pred troma mesiacmi ale to bolo iné hned po jednom buchnutí sa nadýchol - teraz nie, porazí ma - cvičiť s ním na brušku je o hubu a to jedol pred tromi hodinami 😠
ahoojte...pokladiky
dnes mi dorazil nosič...vyzerá super,už sa teším, keď sa trocha oteplí a budeme sa nosiť...... 🙂
voskovka a kde ti zmizla fotka, veď ešte pred chvíľou tam bola.....alebo ju práve meníš?
ahojte... 🙂
práve som tu hľadala našu tému, ke´d tu zrazu sa objavila celkom na začiatku... 🙂 🙂 🙂 🙂
alci a aký to nosič si kúpila? Hoď link...alebo foto...
kamilecka, aj ja sa teším na tvoje nové profi fotky....fotila si sa sama, alebo aj s deťmi??
babuli ahoj, dlho som ťa tu nevidela... 🙂
......alca nebudu fotky,nebudu albače je tu jedna uchylačka perverzna vieš? 😒 😠

aj ja končím, dobrú noc 🙂 🙂 🙂