Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
sweet- tak mám radosť, že s mužom ok 🙂 a nech sa červená rýchlo dostaví 😖 Sranda, že vám predpíšu 10... veď to mu ani poisťovňa nepreplatí...
kamilečka- kedy bude foto? Čo to stálo?
zajtra ide zase,lebo nema tam koho dať...
ved-čo počkam čo mi povie gynelokolog 😉 alebo že by som bola v prechode???? 😕 😀 😀 😀 😀 😀
veronikapp-ved to ja nechapem prečo že nam ich tolko piše..ale som len rada....hi hi.
sweet- veď ty musíš vedieť 😀 keď sa tam ,,červík,, nemal ako dostať tak asi prechod? 😀
veronika... 😀 😀 😀
máš dobrú náladu sweet 🙂 dúfam, že časom pridáš aj foto, nech máme istotu, že si kto si 😎 len Sofinka bude asi trochu mino 😀
no nič, idem aj ja... dobrú nôcku 😔 ahoj zajtra 🙂
slniečka idem spinkať....staršia pinká...a mladši tiež...tuto noc som nespala lebo zase protesty...
inak boli sme v tescu-krasne vecičky maju....jujuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj.... 😵
žeby som bola chlapom????kedže car v profile????? 😉
Emanka......dik za info...... no mudrejsia budem aj ja nabuduce, vymyslim nieco ine ako ju uspat aby mi ju vyrusovali pri uspavani .........idem do sprchy a hajat, maaaaam dooooost,zajtra sa ozvem,Davidko uz ide do skolky tak snad bude viac casu.dobruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ahojte 🙂 dobré, krásné ránko...
sweet- tak blahoželám Tomáškovi k výmesačníku 😀 😀 😀
Miška je v škôlke, tak rozmýšlam, čo s Laurou podnikneme... ale asi pôjdeme do mesta pobehať zlatníctva a kúpiť Ninke na krstiny nejaké pekné náušničky, košieľku, na ňu dať vyšiť meno a tak... 🙂
ahojte, tak lilinka konecne vie sama si dat dudo do pusiky, ked jej zpadne , pekne sa natiahne a sup uz ho ma, takze nam skoncilo behanie ku postielke ked jej vypadne dudko superrrrrrrr 😵 sweet aj ja blahozelam , alca mna ked strasne boli hlava a nezaberaju lieky, tak si kremom alpa potriem celo spanky aj pod nosom a pomaha to, skus,zuzka no ja som taka kucharecka snazim sa 😀 😀 , dnes unas slnko akoze svieti huraaaaaa ale rano o 8 bolo -10 😕 😠
bréé ránko.....
jaj baby som myslela, že umrem večer ako mi bolo zle od žalúdka......ale dnes ma už navštívila pani v červenom.....úúúľava to veľká, už som zistila, že ne druhé je ešte nejaký ten čas....
dzio tak to robievala moja babka, že aj pod nosom.... 😀 a gratulujeme k pokroku....aj Natálke sa niekedy podarí dať dudel do pusy, ale väčšinou opačným koncom 😀
tak super ze ti je lepsie , pod nos preto, ze ta mentolova vona ta tak osviezi 😀 aj lili davala opacnym koncom ale uz si ho pekne otoci
veronikapp..strašne dakujeme ale ten čaaas beežiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😝 😝 😝 😝 😝
idem variť ale ešte neviem čo... 😒
sweet aj ja gratulujem k výmesačníku.... 😀
Ahojte... 🙂
ja už mám poupratované, ešte varím ryžu s kur. mäskom pre Šimona a na dnes pre mňa padla....už nič nebudem robiť....Je nádherný slnečný deň a mňa to tak chytilo, celý dom som vyupratovala, dokonca som si vyhodila von aj periny a koberce, aby sa trocha vyvetrali... 😀
čo dobré varíte na obed drobcom?? Ja už neviem, akosi mi dochádza fantázia....ale tu na MK je asi aj nejaká taká téma, že? idem pohľadať....
aha niečo som našla...tak aj pre vás na inšpiráciu... 😉
Ahojte
Mne dnes Sarika vstala 5:50 a pred 9 uz zalomila 😀 chudatko niejako je mimi z tej navstevy.....
Zuzka dobra tema....ja varim kedy na co mame chut ..... Sarike len vtedy ak mam zeleninu od svokry... inak kupnu jej nechcem varit,radsej dam prikrm......a Davidko papa to co my........ takze niejako vela nevymyslame.
Dala som niejake fotky z piatkoveho fotenia na Fb tak mrknite 😉 este tam je len 5 fotiek ...viac mi da potom lebo nestiha
ahojte,
sweet, blahoželám "Tomáškovi" k výmesačníku 😉
alca, fuuu, to som si vydýchla, že dorazila červená 😀 veď kebyže máš druhé bábo, tak asi by sme ťa tu už tak často nevideli 😝
dzio, lili šikovná...lea to nevie s tým dudlom, ale to asi preto, lebo cez deň ho nemáva nikdy, iba keď ide spať...
U nás je zamračené a fúka strašný studený vetrisko 😠 bola som s otcom a s malou na pošte a v banke, ešte sme sa prešli a oco zostal vonku, lebo malá spí....takže chvíľka vegetu 🙂
Zuzka, ty si aká šikovná!!! 11 hodín a ty už poupratované...hmmm, klobúk dole 🙂
U nas snezi :-/ parada ........
ahojte, mám zmeškané takže po poriadku
u nás ani slnko, ani sneh, len vetrisko...včera sme nachodili po vonku dokopy skoro 4 hod. takže sme nadrobili 😀 ,
zuzi, ako upravíš tú ryžu s mäskom pre Šimonka? mixuješ alebo pomiagaš? a ešte by som chcela vedieť, kolko vaši drobci popapajú, a kolkokrát denne majú príkrmy. Mne sa zdá, že Hanka málo zje, hoci je tučnučká, ale to asi z toho mlieka, čo v noci na litre cicia 😀
a ked bola reč o kašičkách, nám napr.dobre chutí Nestlé banánová, ale napr. Nestlé ovocná (pokrač.) tá sa tiež hrudkuje a má úplne inú konzistenciu. Tú banánovú odporúčam, veľmi dobre sa rozrába, ale je mliečna...no zatiaľ pá
jeej, spevi, blahoželáme k výmesačníku 🙂 🙂 🙂 ako to letííííí 😕 😕
Spevacka vsetko najlepsie k vymesacniku 🙂
...ďakujeeeem, ste pozorné...cmuk
spevi, Lea má 4 príkrmy a zje 200-250 g...ako kedy....keď mala 7 mesiacov, tak mala iba 2 príkrmy, obed a kašu a už som jej dávala aj kôrku alebo rožok do ruky...
spevi blahozelam 🙂 , bola som z lili vonku ale vietor je silny a chladny tak po 45m sme sli dnu lebo tak zafukal vietor ze skoro prevratil kociar aj z lili 😕 😠 , az ju zatiahlo chudatko ☹ tak som utekala do baraku teraz som sama zuzu isla na športovy kružok ,baby ako sa davaju mekčene na pismenka ked niesu na klavesnici a ciarky idem skusit tak pisat 😀 😀 😀
aj ja gratulujem Hanke k 7.mesiačikom.....so sweet máte rovnako staré deti? Vieš o tom? 😀
dzio písmená s mäkčeňmi sú čísla
2-ľ
3-š
4-č
5-ť
6-ž
7-ý
8-á
9-í
0-é

sweet, ti verím, že máš bobky, ale pravdepodobne to bude tým stresom...držím palce, nech sa to medzi vami len zlepšuje.....ja už naozaj končím...dobrú noc....sweet, príď zajtra povedať, ako ste na tom....či býva preč a tak...alebo napíš teraz a zajtra prečítam.....končíííím, dobrúúúúú 🙂 🙂 🙂