Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
alca 😀 😀 😀 😀 😀 😀
dzio myslíš? možno chce druhé mimi 🙂
no podla toho ako sa stresovala , no neviem neviem , ale ja jej prajem 😀 😀 😀 😀
no veď aj ja doprajem....a to každému.... 😀
lili má ešte teplotky? aj si jej niečo dávala?
no alca este nevie lebo este hajka tak cakam az stane
uz som pisala jednej z bazaru o nosic do 15kg uplne zachovali zevraj novy za 10eur
sweet je ale potvora.....nás tu nažhaví a potom odíde... 😠
hoď link, nech si pozriem...
ja neviem davat link ako sa to da
choď na ten inzerát a hore skopíruj celú tú adresu http:/www............. a potom to sem vlož
Napíš, ktoré pravidlo nespĺňa: | Zruš
pass: #446823 • Predám: Nosič Womar
Stručný popis 18. feb o 19:54
Predávajúca
pass
Zobraz inzeráty užívateľky
Predám nový značkový nosič Womar, vhodný od cca 3 - 24 mesiacov alebo od 5 do 15 kg, prekrásnej tmavomodrej farby, spĺňa európsku bezpečnostnú normu PN-EN 13209, má nastaviteľné popruhy, ľahko a rýchlo zapnuteľný. Bábätko môžete nosiť smerom k sebe.Nosič je možné aj oprať. Nevyvoláva alergie, vnútorný materiál 100 % bavlna. 100% stav, Super cena.
10.00 EUR
(301.26 Sk)
Kontakty
Interná pošta: pass Okres: Nové Zámky
Email: zora66@azet.sk Telefón:
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 jaj boze ja to neviem 😀 😀 😀 😀 obrazok jakto ze tam nieje
no dzio sranda s tebou......ja mám tiež ten womar....a kde si ho videla? tu na MK?
obrázok ti to neskopíruje....
hej tu na MK v v nosicoch klokankach
no dzio moje zlaté....ideme sa učiť dávať link.....keď si teraz tu na MK...vidíš hore tú http adresu?
9 od spodu na prvej strane
hej vidim 😀
jajjjj zuzu je mrtva smiechom ze jak ma musite ucit
tak teraz na to raz klikneš, šípku necháš na tom, stlačíš pravé tlačidlo myši a dáš kopírovať (ale to určite ovládaš) a potom to sem daj vložiť.....
Baby si tu so mňa budú zase robiť srandu 😝
a veď nech ti to zuzu ukáže, veď ona to určite ovláda....nič si z toho nerob, aj môjho mm som to musela učiť...on je totál antitalent...ale ja som s PC vyrastala 🙂
dzio super... 😀
zuzu povedala ze som stara ze naco 😀 mi to 😀
no by som jej dala 🙂
no a potom preco tam nieje obrazok? 😕 z toho nosica jak toto skopirujem?Huraaaaaaaa je to tam alca dakujem
a konkretne iba jednu vec ked chcem a nie celu stranku?
tak držte sa.dobehnem tam a doki sa mi začal smiať.....že či nemam malo...ja tak hnusne nan kukla a potom že vyzlečte sa urobime sono.lahla som si a že mam vysoku sliznicu a vojaka gulka v nej...povedal že si mam urobiť test a ak vyjde pozitivne pojdem na HCG.rano na krv a ak negativne-tak že vyvolavačku na menzes....
a ja test urobila......

alca nema voski pravdu 😀 bo by nebola sweet taka užgerena ja ju uplne pocujem ako sa smeje