Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
Zuzi, presne hentak, ako v tom príspevku si spomínam na moju mamu v mládí...ja až tak ďaleko zatiaľ nie som, ale pomaly spejem k tomu...no ale asi nedospejem, to by som musela mať 2-3 deti a to nechcem, lebo nechcem hentak dopadnúť 😝 trošku zamotané, ale určite chápete...
blažka, len aby sa malý naozaj nezačal dusiť, kým vy sa na ňom, chudákovi malinkom, rehocete 😝
emanka- no hej kvôli tej váhe... tak dúfam, že pribrala. Mne sa zdá byť stále taký drobček. Keď pribrala málo, pôjdem asi na UM... nech ju trochu vykŕmim... mm bude asi proti, ale ja aj tak dlhšie ako do roka kojiť nechcem. Aj tak som vydržala dosť, si myslím. Na to, že Miška bola kojená len mesiac 😕
zuzi tak takéto modelovské variácie skúšate?
čakám kedy ten môj herec podrastie a verím že Jim Carrey môže handry fajčiť keď nabehne Riško na javisko 😕
veronika, ale ty máš dlhé vlasy, že? aspoň podľa tej mini fotečky si to myslím... 😉 ako dlhé si ich chceš nechať?
aj ja som sa snažila nechávať si dlhé vlasy,mala som ich už pod lopatky, ale akosi mi vôbec nechceli stáť, práve naopak, mala som ich také suché,...no oničom... 😝
Veronika, vôbec v tomto nepočúvaj muža...on si to moc jednoducho predstavuje...vydržala si pekne dlho a keď UM pomôže, tak prečo nie?
hneď prídem, idem povešať prádlo 😒
emanka, to je dobrý článok, už som to niekde dávno čítala.
zuzka vitaj....Natálka dnes už teplotu nemala...
zuzka- hej dlhé, skoro po pás, také mi celkom vyhovujú, tak by som to chcela nejako udržiavať 😒 uvidím dokedy ma to bude baviť 😎 no a ja mám práveže vlasy mastné, preto melír- nech to trošku presuší 😝
emanka- len neviem ako to urobím, keď odmieta fľašu 😕
alca- Natálke idú zúbky? 😕
blazka...no jasné...malý Riško bude fešáčisko...to si píš... 🙂 a ešte keď zdedí tvoj humor, baby sa oňho budú biť... 😉
emanka...a nebude ti ľúto, že Lea vyrastá sama? Možno si o 6 rokov povieš, že chceš ešte jedno bábo...tak ako ja... 😉
emanka tá potvora sa nedusí, začal to robiť u našich neviem kde to pochytil a potom len grgá jak čínske prasa, lebo je naloganý vzduchu 😀
veronika ber to tak, že nepoznám žiadnu maminu ktorá by tak dlho vydržala, ja som to vzdala po dvoch mesiacoch........
veronika tak ja a dlhé vlasy, to bejvávalo - keď som do troch mesiacov mala dlhé vlasy a vkuse zapnuté - mm mi povedal že už by som s tým mohla prestať lebo že vypadám hrozne, tak som dala ostrihať a moje vlasy - totál suché, vypadala som ako majster N 😝
blazlka...tak až teraz som si prečítala tie príspevky dozadu, pomaly mi ich sem nahadzuje... 😠 ...ja že na čom sa tu tak dobre bavíš... 😀 a si predstav, že toto začal dnes robiť aj šimon... 😀 😀 😀 , normálne som až prišla bližšie k nemu, (varila som obed a on sa hral v postieľke) že čo to stvára...a on si len prezeral hračku, čo mal v rúčkach a takto chrčal... 😀
baby, čítali ste si príspevok v jazykovom okienku? Hodila ho tam jedna češka... 😀 😀 😝 ...keď som si ho prečítala, najprv som si myslela, že tá mamina si len vystrelila z ostatných...ale dnes som nakukla do témy, kam písala...a ona to myslela vážne!!! 😕
blažka- myslíš zopnuté do copa? Tak to bol môj účes roky rokúce- vlasy po pás dlhé a zopnuté a prirodzené. Potom som sa dala ocvakať po plecia plus melír no a teraz dlhé a melír- to by mohlo byť fajn. Inak zopnuté vlasy často nosím, mne sa to páči 🙂 k tomu nejaké veľké náušnice a je to 🙂 jednoduché, rýchle a celkom dobre to vyzerá. No len na mojom ksichte neviem, lebo odkedy mám Lauru som strašne zostarla, už aj riadna vráska sa mi na čele urobila 😝 našťastie ma to až tak netankuje a prežijem to 😉 zas kvôli takým veciam- ako výzor- nehysačim...
jaj len teraz som vás dočítala a o chvíľu sa Hanka zobudí...dnes spala zase len 2xpolhodina 😠
sweet, Natálka je pekné meno, ale mám pocit, že teraz je veľa Natálok, u nás v pôrodnici sa za jeden deň 4 narodili 😀 tak daj Soničku...ja jednu poznám a je to straaašne zlaté žieňa, aj naša skoro bola Soňa. A Matúš a Šimon sú tiež moji favoriti.
emanka, veronika gratulujem k úspechom
Kuk zenusky........
Nova tehulka? Jaaaaaj gratulujem sweet 🙂 paradicka vsak? My kebyze sa pritrafi tretie,co by uz sme velmi nechceli .....radsej si dame pozor ...... tak by sme sa museli stahovat .... a neviem si to teraz predstavit,kedze sme investovali do kuchyne nemale prachy na jej prerobenie
Zuzka a co pisala?
zuzka 😀 tú tému si priebežne čítam a keď tam sú takéto celé odstavce tak sa pekne nasmejem, ale aj zaplačem trochu nad primitivitou 😖
veronika...čo ty hovoríš?? ve´d si peknučká, no...a mimochodom, vlasy v cope a veľké náušnice k tomu... 😉 super, mne sa to tiež veľmi páči...
spevi..a ako spíte v noci? zlepšuje sa to?
kamilecka...mrkni do jazykového...len včera to tam hodili a stále sa to ešte rozoberá... 😉
spevi- ďakujem... a Soňa je ozaj pekné meno sweet, tak popremýšľaj 😉
ved asi aj my budeme musieť stahovať sa..lebo v3izb.byte s 3detmi,neviem neviem....
blazka... 😀 😀 😀 , že majster N...no ty si ale... 😀 😀 počuj, ale tebe by isto dobre sekol účes "na kotvu" takto to tu voláme, vieš aký to je?...tak pod uši, vzadu vystrihané vyššie a v predu trocha dlhšie...mne sa ten účes veľmi páči, hneď by som sa takto dala ocvakať, ale mám husté a vlnité vlasy, vyzerala by som ako pako... 😀
zuzka- 😀 ja sa tak síce necítim, no ale ďakujem pekne 🙂
no blaži herec po tebe.... 😀
sweet...tak trocha zmeny nezaškodí, že? No ale to by ste už rovno mohli postaviť taký malý domčúrik...no veď čo ak náhodou 4-té?? Nikdy nevieš...a potom sa zas sťahovať do väčšieho... 😀
zuzka- tak tvoje kučeravé vlasy mi požičaaaaj 😀
blažka- ja ti neporadím, lebo ten talent nemám, ja len potom zhodnotím, že či to je pekné... 😉
veronika...no ja by som ti ich hneď aj darovala... 😀 len neviem, či by si s nimi bola spoko...každý si stojí ako sám chce... 😀 😀 😀
sweet už nesmie štvrté, to už by bolo zdravotné riziko... po 2, možno 3 cisarákoch...
zuzka- veď o to ide!!!! Že každý stojí aj sám 😀 😀 😀
jaj no to máš pravdu...ale čo ak??
ja sa nateraz lúčim s vami, dočítam vás zajtra...možno, keď sa mi podarí doobedu..
Idem čítať časopis Mama a ja... 😉

aj ja kukam ordinaciu,decka okupkane,a uspinkavam maleho... 😉