Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
😀 😀 😀 no zuzka, na čo ty nemyslíš 😀
a kde ste? Alca čo si dnes varila?
určite dalšie nie.ved doktor pindal ked som otehotnela druhykrat .a teraz???no neviem...
sweet- nestraš, hádam to dobre dopadne...
no už som tu, spevi dík za congratulation 🙂
Zuzi, neviem, či mi to bude ľúto, že Lea vyrastá sama, ale budem robiť všetko pre to, aby to jej nevadilo...bude mať psov, kamarátov, bratrancov a sesternice...a nás, my sme večne mladí 😀
Natálka tá zas funí ako ježko, to ju naučil Maroš.....tiež som si zo začiatku myslela, že má niečo v nose....
Veronika zúbky? No tie jej idú asi od 2 mesiacov, ale asi jej rastú opačným smerom....a ako ti závidím tie dlhé vlasy. Mne narastú po plecia a konečná, ďalej už nerastú....
baby a v akej téme sú tie príspevky? Nech sa aj ja zasmejem...
veronika ale ja som reklama na priesvitku - keď svieti slnko tak cez ušká xixix trochen odstávajú 😀
a nebola som tu dlhšie, malý hodil takú palbu do plienky, že smrdíme jak v carihrade, zistila som že som si ruky umyla a ešte smrdia - kruci toto je sila, papáme kuracinu ale keď sa tlačí von tak to je horor.........
zuzka ja som už skúsila ako všetko, ako dieťa som bola na Majku z Gurúnu - teda hrniec a striháš 😀
my máme v tom jasno- teda ja Her Generál - druhé nehrozí iba keby rezali cez ucho a tatina na cikule ale ja rodiť? a ozaaaaaaaaaj už nemám kde vraj v Topoľčanoch dnes gyndu zavreli 😕
blazka ale veď ho utieraj utierkami, nie rukami.... 😀
No ja sa lúčim, lebo Maroš tu chytá hysáky.... ☹
Tak dobrú noc...
emi- no veď v pohode... sama určite nezostane, hlavne nech je často s rodinou v kontakte... súrodenec ešte tiež nič nezaručuje 😒
alca- 😀 ja len zato, že teplotkuje, či sa niečo nerysuje 😕 veď raz musia von 😝
blažka- tak to ozaj problém, keď vám gyndu zavreli... majka 😀
alca- dobrú kľudnú noc 🙂
Ja niejako nemam silu pisat...... som dnes niejako vela nosila Sariku po byte,mam svalovku,tak vas len citam a pozdravujem .........
Co idete hajat tak dobru nocku .......
Sweet ved 2x an cisarak sa da...treti krat hovoria o riziku,ale urcite niesi prva ani posledna co by mala 3x cisarak
alca neutierala som - ja umývam zadok vodou - vlhčené utierky len po vycikaní nerobia nám bohvieako......
veronika zavreli všetko celú nemocku 😒
Veronika, ja viem, dôležitý je kontakt s rodinou...takže hádam to bude ok 😉
Kami, ja som na tom rovnako, nevládzem písať, ale čítam...
blažka, nezávidím, že mu vlhčené utierky nerobia dobre 😒 a prečo si nerodila v Nitre?
emanka ja som ti taký pochábel, pochádzam z To tak som tam aj rodila a teraz už nebudem lebo tam pôrodnica ani žiadna nemocnica nebude 🤐 dobrý dôvod vravieť prečo nemôžem mať viac detí nie?
blažka- to sú s..... 😠 nám tiež zavreli nemocnicu, v ktorej som robila 5,5 roka s.... jedne 😠 😠 😠
baby no len keď všetky budeme len čítať, za chvíľu nebude čo čítať 😕 ale ja sa asi lúčim, lebo zajtra bude šalenota 😝
emanka- ty mi isto len nechávaš priestor, aby som ťa mohla dobehnúť 😀
Ahojte,ja len tak na skok 😝 nestiham to ani cele docitat....stale sa trapime zo zubkami 😒 tak je maly nervozny...cez den sme mali navstevu a teraz konecne zaspal..tak mam chvilku cas 😵 Ale som z neho uplne vystavena.....Vsetkym prajem dobru noc 😵
aj ja končím, musím sa natiahnuť, dopozerám ordináciu a pôjdem spať...dobrú noc, nerušenú 😉
zuzi, nespíme lepšie ani za máčny mak...utekám
ale dievčence, ja si asi vystačím aj sama, píšem, píšem a vy len čítate, no tak ako vidím všetky ťaháte čáru a ja potrestaná, asi rozžujem kábel od telky, ešte dokedy bude tá olympiáda, už si to hodím 😖
ahojte no lili na telotu uplne jej tecie z nosa a ma ho upchaty ☹ vobec nemoze dychat , nakazila sa odomna chudatko , dala som jej vyssie hlavu , a odsavala som jej to uplne ako voda ,a este asi vcera ked sme boli vonku tak ju muselo ofukat lebo prave ocicko ma cervene , slzi jej a ma ho opuchnute 😢 , zajtra idem k dok a uz som si napytala suseda nech skoci somnou do mesta po lieky ,poobede este to ocko mala vpohode vobec nic,stale ju chodim pozerat lebo sa budi nato ze nemoze dychat a sopliky jej stekaju do hrdielka , este ze mam monitor dychu
Dzio chuda male ......ake to je...... ze nevies babaku hned tak pomoct ked je chorucke vsak? Ja sa vtedy citim taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak hrozne..... ja v takom upchatom pripade oblozim radiator uterakmi .....alebo stahujem radiator......
Ja sa stale spoliham na monitor....aj ked niesme chore tak som proste kludnejsia
dzio tak rýchlo sa uzdravte...........súcitím viem aké to je, prežívala som to nehoráznym spôsobom .......takže súcitíme....
uplne mi je naprd stoho zuzka strasne place lebo lili doteraz plakala a zuzka je velmi citliva boji sa onu aj ked jej vysvetlujem ze to bude dobre , hrozne lili plakala ked som jej asi tak 7krat posebe odsavala nostek , aspon keby chlap bol doma lebo ja som uz neako zo vsetkeho vystavena , kamilecka skusim tie uteraky
dzio vraj pomáha aj prevarená voda pod postieľku nech sa vyparuje...........
a este som vyliala kvapky liliuskine len trosicka tam ostalo dufam ze do rana budu stacit, lebo dala som jej kvapky a za pol hodku zase mala zapchaty,aj teraz tak dycha ako keby na jednu dierku ale nechcem ju zobudit
Dzio uteraky som myslela mokre 🙂
to je jasne 😀 😀 😀 😀 😀 ale som sa zasmiala
kamilecka teraz som sa dobre zasmiala aj ja...........tie uteráky to bolo dobré 😀

no veronika?? dá sa to pochopiť dvojzmyslene... 😀