Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
Ahojte 🙂
baby ja vás čítam a čítam...a neuveríte mi, ale kým som došla na koniec, zabudla som, čo sa dialo na začiatku... 😀 😀 asi aj ja mám toho nemca... 😀 😀
dzio... 😕 😀 , požičaj aj ne z tej tvojej chuti na sex...ako to robíš? Ja som na tom rovnako ako emanka a alca... 😝
emanka...na FB na tvoju nástenku som ti dala fotku Lei... 😉 mňa to baví...
alci...aj šimonisko má teraz také stavy...nikde mu nieje dobre....a podarenú diagnózu si našla na Natálku... 😀 sranda z teba...
šimon už zaspal, ale je to presne tak ako 2 dni dozadu...stále sa mi budí zo spánku s plačom...včera som mu dala na noc nurofen a potom mi už spal krásne skoro celú noc....s medzizastávkou....ale našťastie len jednou... 😉
😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖
no pekne... tak vás pozdravujem, sa tu vypisujem asi 3 krát dookola a nechcelo mi to odoslať...
spevi- ja kupujem cukinu v Kauflande, alebo bio v Bille... v Tescu nenakupujem žiadne ovocie či zeleninu...
vítam Terezku 🙂 my tak podobne ako to tu bolo popísané... najnovšia zábavka je gúľanie po zemi
🙂 a ešte Lauru zaujíma také autíčko od FP, dnes sa s ním vydržala hrať 45 minút 😉
alca- ja idem zajtra kúpiť marcovú Mama a ja- budú tam presne opísané ,,príznaky,, náročného dieťaťa, som zvedavá, v koľkých Lauru nájdem 😎
🙂 dik baby takze v podstate stale to monotonne co,..
spevacka dakujem no v bratislave je toho kopa urcite ale to mne sa moc nechce do centier chodit a tak, obcas hej, len hladam nejaku aktivitu co by mohol aj sam robit, alebo s mamkou, ja sa este doma musim ucit do skoly. tak to spajam obcas si citame a tak.
ohľadom tej Dianky sa rozbehla celkom zaujímavá diskusia tu v tejto téme...
:https://https://www.modrykonik.sk/forum/show.php?vThrea...
😉
btw cxo sa tyka chuti na sex ja vam kazdej dam aj 4x aeste vela mi zostane 😅
zuzka- čítala som... no ale asi to bude pokračovať aj v tej tretej, nie? Tam som ešte nekukala...
terazka- sa pridám k tebe... tiež darujem 😀
😀
veronika a ake auticko? fisher price nejake? ci?
hladma neico s cim by s amohol sam zabavit, ale hracky to vydrzi tak par minut nanajvys a pred telkou nechcem aby stale sedel to si kukneme len vecer pred hajanim 😖
terezka...ahoj a vitaj medzi nami 😉
terezka- hej fisher price, tam sa otvárajú také dva okienka kde je žabka a mačka a ešte tam je psík, ale ten sa len krúti. No a samozrejme to hraje hudbu. Sa jej veľmi páči, keď môže tie okienka zatvárať 😉 no a dnes sme si ,,gúľali,, loptu... no ako emanka písala, ja som gúľala a Laura sa smiala 🙂 nič zložité... občas sa vydrží hrať aj s obyčajnou hrkálkou v postieľke, hlavne že som pri nej a napríklad žehlím... telku jej púšťam len ráno, keď raňajkujeme, inak nie.
zuzka- kedy idete na tú rehabku? Zajtra?
hehe otvarat a zatvarat, to poznam.alex dnes povytahoval vsetky papiere, vianocne ozdoby,vsetko 😀 a tesilsa ze moze skrinky otvarat a zatvarat
zuzka dakujem 🙂
no vidíš... ako sa zabával 😀 a ty mu chceš niečo vymyšľať 😎
veronika...hej zajtra, dobre si pamätáš... 😉
terezka...tak ja sa hlásim prvá ak reda už rozdávaš z tej chuti na sex... 😀 😀 😀
terezka...ešte študuješ? a čo?
zuzi- tak držím palce... aby vás hneď poslali naspäť domov 😉
zuzka kludne si ber 😀 hej studujem a teraz maturujem tento rok.. potom chcem ist na marketingovu komunikaciu 🙂
baby včera som drobcovi objednala túto ohrádku... 😎 sa z nej teším, len či sa bude aj Šimon... 😝
http://ajashop.mimishop.cz/detail.php?zbozi=110...
(dúfam, že adminy ma nezmyžu... 😝 )
a mám 8000 😀 😀 😀
terezka- no tak to si mladá mamina... a kto ti pomáha so synátorom? Nebudeš to mať ľahké- štúdium a dieťa- veď zuzka ti možno napíše skúsenosti 😒
pekna ohradka 🙂
veronika no hej, pomaha mi mama, aj priatel ked sa da 🙂
zuzka- vedˇto je rovnaká, ako má emanka, nie?
terezka...ja som tiež mala prvého syna na výške...v 2.ročníku som sa vydávala a v 3. sa mi narodil Tomáš... 😉
tak držím palce, aby si to všetko zvládla... 😉
ešte k tej ohrádke...stojí 67 eur...to by bolo super, ale všetky tie blbé poplatky ma doviedli až ku konečnej sume...76! 😠
veronika....ďakujem, že budeš zajtra na nás myslieť...si zlatá... 🙂
občas píšem ako .....nevšímajte si to prosím...
terezka- bývaš pri rodičoch? To je veľká pomoc 😉 určite počas štúdia oceníš.
ja som veeeeľmi bola rada, keď som študovala, že mám mamku... 😵 pomáhala ako sa dalo...od 2 týždňov som od Tomáša nastúpila naspäť do školy...starala sa mamka aj mm... 😨
zuzka- si aj dokázala myslieť? 😀 ja ešte teraz pletiem jedno cez druhé 😀

že sa môžeš písať 😀 😀 😀 no maďar, malo to byť pridať 😅