icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

veronikapp
2. mar 2010

terezka- máš tu aj tému o mamičkách, ktoré ešte študujú- keby si chcela pre inšpiráciu 😉

terezka044
2. mar 2010

zuzka dik 🙂 veronika ja byvam este s rodicmi a je to vyhoda, ale na druhej strane je to hrozne.. chcem odist ☹ priatel auto ma, ja chcem tiez buduci rokkupit jazdene, alebo budeme mat to jedno, a budeme byvat v bratislave niekde pri sebe takze v podstate mi bude pomahat aj potom ako sme sa bavili. len neviem ze kedy sa budem moct odstahovat, chcela by som v septembri, uvidime, aka bude situacia, mozno az buduci rok...
ale som teda zvedava fakt ze ako to bude.. 🙂

terezka044
2. mar 2010

veronika dik pozerala som to si zlata 🙂 🙂 ja prispevam do mladych mamiciek tam sme taka parta 🙂 a do slobodnych este

zuzkaku
2. mar 2010

ja idem...majte sa pekne, pa zajtra 🙂

terezka044
2. mar 2010

ja dopijem caj a tiez sa poberiem..bru nocku 🙂

blazka24
2. mar 2010

ahojte babule, čítať vás nejdem, lebo už mám zadok drevený a nohy uchodené, nejaká milá duša si neumyla ruky a tak mám behavú - teraz ľutujem že som predsa len nekúpila malému ten hrací nočník - mohla som odskúšať kvalitu hrania 😕

u nás najzaujímavejšia hračka je fľaša umelohmotná, euroobal, papierové vreckovky zabalené a noviny 😕 inak sme sa bavili asi tak dva dni s psíkom čo rozpráva a kľúčiky od fishera nás bavia ale vždy máme ovražbené čelo 😀

veronikapp
2. mar 2010

baby čo idete spať dobrú noc 😔
blažka čo to je ovražbené čelo 😀

idem umyť riad... veď ešte je málo hodín 😕 😝

blazka24
2. mar 2010

veronika to je narazenina - vždy reve jak tur a zistím že sa mu tam tvorí červený fľak - šlahol si nečakane kľúčikom do hlavy namiesto do huby, aj to sa stáva 😀

veronikapp
2. mar 2010

riad umytý...
blažka- aha, už rozumiem 😉
idem bubať, všetkým dobrú noc 😔

emanka
2. mar 2010

ahojte, tak Lea pred chvíľou zaspala 😒

Veronika, Terezka, keď budete tú chuť na sex rozdávať, tak pošlite aj mne 😉

Terezka, vôbec ti nezávidím tú školu, musí to byť na nervy...ozaj, ako to brali v škole, keď si otehotnela? asi to nebolo jednoduché 😕

Marcovú Mamu a ja mám aj ja doma, len som ešte do nej ani nepozrela...ja som doteraz našťastie nemala náročné dieťa a ani nemám, len je divná 😠

Zuzka, my máme rovnaké ohrádky 🙂 🙂 som zvedavá, ako sa tam bude páčiť Šimonkovi 😉
a hneď ako prídete od dr., tak napíš, ako ste dopadli 🙂

Takže dobrúúúú 🙂 🙂

veronikapp
3. mar 2010

ahojte 🙂 u nás je zase krásne bielučko 😠 😠 😠
emanka- posielam 😉 inak musím povedať, že Laura má teraz celkom dobré obdobie. Je síce taká na mojkanie, ale dokáže sa už aj sama vyhrať a už asi týždeň /?/ prespí celú noc... klop klop aby som zase nezariekla. A vie dať pusu 🙂 tak robí ústami akože cmuk. Vždy keď to urobím ja, tak opakuje.
UM vôbec nechce... ja už neviem ako na ňu. Spustí krik keď vidí fľašu a koniec 😖 dnes ju odvážim, som zvedavá či pribrala...

babullka1
3. mar 2010

Veronika a nas svieti slnko a myslim ze bude dnes pekny den 😵 Konecne mame ten treti zub vonku uz neni taky nervozny 😝 Ahoj Terezka 😀

terezka044
3. mar 2010

neni niekde obsah tej marcovej mamy?kvoli 1clanku sa mi to kupovat nechce 😅

emanka no bolo to asi najhorsie obdobie mojho zivota (tehotentstov) ☹ bola som na vsetko sama, bolo to hrozne.

ale teraz uz je dobre a to je hlavne 🙂

dzio2
3. mar 2010

Ahojte tak unas bielo -8 😠 😠 😠 lili nakrmena , prebalena idem ju skusit ulozit hajkat ,vas som precitala , a idem krmitna FB 😠 😠 😠 ja mu to necham zdochnut vcera bol taky sprosti ze zavolal a jeho prva otazka nezabudla si nakrmit zvieratka?no keby primne stal tak mu taku šlahnem ze sa otoci 300krat 😠 normalne na nasral a vecer ze mi doniesol darcek a dal mi bielu cokoladu ja ju strasne milujem ale prd stoho bo drzim dietu , no zase mal namale, aby som mu netrafila zato ze provokuje

alca85
3. mar 2010

Ahojte.....prajem vám dobré a hlavne krásne a slnečné ránko...... 🙂

no musím sa pochváliť...mali sme úžasnú noc.....síce nie úplne 100%nú, ale je to pokrok.....tuším som ju v noci kojila len 1x a potom raz som jej dávala dudel (teda rátam od polnoci)...a to som jej včera ráno len tak pretrela očká s tou ocikanou plienkou, symbolicky 3x poplula a dala tie 3 krížiky na čielko....ďakujem dzio za radu, žeby to zabralo? 😅

a včera sme mali 1x banánik....celý ho spapala a ešte by jeden zlopla, ale reku na 1x jeden stačí.....no som rada, že jej po dlhom čase zas niečo šmakovalo.....

Veronika aj ja musím Marošovi povedať nech mi kúpi Mama a ja (nech si ešte prečítam o tej diagnóze), bo mi už skončilo predplatné a ďalšie som si už nepredplatila, veď to ani nemám kedy čítať......

Zuzka no to som aj ja zvedavá ako dopadnete na vyšetrení.....držím všetky palce, aby to bolo dobré....peknú ohrádku budeš mať, aj som ti chcela napísať, že za dobrú cenu, ale s tám poštovným je to teda o dosť vyššie.....dúfam, že sa tam bude Šimonkovi páčiť, tak ako Leuške.....a Natálke

alca85
3. mar 2010

Veronika, dzio....to akože je u vás sneh, či hmla? No to by naštvalo aj mňa.... 😠

veronikapp
3. mar 2010

banullka- no blahoželám k tretiemu zúbku 😉 u nás tiež svieti slnko, to v noci muselo nakydať 😠

dzio- tak tak nechaj ich zdochnúť 😀 inak bielu čokoládu mám aj ja najradšej, ešte keď je s orieškami, mňam 😵
Laura už spinká, idem postaviť obed a niečo upratať...

alca85
3. mar 2010

dzio, no ty máš teda muža, čo ti ešte aj ryby na krk zavesí.....tam mu ich predaj a budeš mať pokoj.... 😔

alca85
3. mar 2010

babullka aj ja sa pridávam ku gratulácii....

alca85
3. mar 2010

ja od kedy som bola tehu, tak mám najradšej mliečnu s orieškami....dovtedy som ju nemusela....

veronikapp
3. mar 2010

alca- keď som písala, ešte tu neboli tvoje príspevky... aby si nemala pocit že ťa ignorujem alebo čo 😕

som rada, že si sa konečne vyspala 😉 hádam už bude len lepšie.
Tú pocikanú plienku si mohla vynechať...fuuuuj... myslím, že toto nie je treba- sú aj iné možnosti 😅
U nás je sneeeeeh, tu asi nikdy jar nepríde 😠

dzio2
3. mar 2010

alca tak som rada ze pomohlo ja verim na urieknutia zazila som to na vlastnej kozi a uz aj lili mala urieknutie a tiez nam pomohlo splut a 3kriziky , inac ak budete mat pocit ze v pritomnosti vasich deti je clovek co im moze porobit tak ich staci 3x splut hned po odchode toho cloveka , alebo ja este pouzivam cistec , toje rastlinka co tiez pomaha staci zaliat vodou a bud sa vtom umyt, alebo len tak potriet ale bielou latkou, alebo plienkou, alca unas zase snezi , veronikapp aj uvas snezilo?babulka aj ja blahozelammmmmm 😉 huraaa

veronikapp
3. mar 2010

dzio- hej muselo v noci nasnežiť, lebo ráno všade bielo, ale už jasno a svietilo slnko...

alca85
3. mar 2010

veronika, nič také by som si nemyslela, aj ja som si sem odskočila na menšiu medzivysávaciu pauzu.... 😀 dzio a kde sa dá kúpiť ten čistec? Asi vyskúšam aj ten....

alca85
3. mar 2010

bože keby u nás teraz nasnežilo, tak asi upadnem do hlbokej depresie..... 😒

dzio2
3. mar 2010

kazda dobra lekaren ho predava alebo bylinkarka, hlbokej depresie? 😕 😕 😕 a preco?

dzio2
3. mar 2010

baby inac ten psik lili nezaujal podla mojich predastau 😀 ale pesnicky uz ovladame so Zuzu , 😀

alca85
3. mar 2010

Poviem Marošovi nech kúpi......

No vidíš, keď nezaujal Lili, tak zaujal aspoň teba a Žužu (s mäkčeňmi, že?)....... 😀

dzio2
3. mar 2010

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

alca85
3. mar 2010

wooooow, mám otvorené okno a ako krásne mi páli slnko na ruku, ako by bolo vonku 20°C a pritom je len 6°C.....až ma pri srdci hreje....už sa tešííím na prechádzku.... 🙂