icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

veronikapp
3. mar 2010

zuzka- tak tiež máte za sebou... neboj Šimon to zmákne 😉 a jasné, venuj sa jemu.
s Tomášom ma to mrzí... dúfam, že zajtra popíšeš viac, že čo vám povedali k tomu...

emanka
3. mar 2010

no už som tu, Lea si zas treskla hlavu o tú postieľku, neviem, prečo tie drbnuté postieľky nevymyslia nejak lepšie 😠 a už spí 😅 😅
ja dávam aj syr lučina a už som začala dávať aj šunku z Lídla, ktorá obsahuje 96 % mäsa a tiež maslo, nátierky sa mi nechce robiť, keď ani neviem, či jej budú chutiť...no ale možno neskôr vyskúšam...jaaaj, ešte dávam po novom také pudingy od Nestlé, môžu sa od ukončeného 8. mesiaca, zatiaľ mala kakaový, vanilkový a malinový, ešte mám banánový, ten jej dám zajtra prvý krát

veronikapp
3. mar 2010

emanka- na ten syr som sa ťa chcela pýtať... je viac druhov? Lebo ten čo som videla v obchode je s tvarohom 😕

emanka
3. mar 2010

no Zuzka, konečne, na teba som čakala, že čo a ako....neboj, to bude dobré, aj Lea bola iba mierne hypotonická a tiež tvrdili, že nebudeme dlho cvičiť a aj tak bolo, iba nejakých 6-7 týždňov...no a s Tomáškom mi je to ľúto, snáď sa to už nebude zhoršovať 😒

terezka044
3. mar 2010

sunku a syryky aj my davame🙂 puding je asi jedineco alexovi nechuti 😀

babullka1
3. mar 2010

a odkedy sa moze dat sunka a maslo?syr uz som skusala..chutil a moc 😀

emanka
3. mar 2010

Veronika, áno, ja som tiež najskôr natrafila na ten s tvarohom, skoro ma porazilo, že čo to tu na tom koňovi radia 😠 no a potom som našla aj iný, tuším má rovnaký obal, ten obsahuje iba mlieko a smotanu? neviem už, musela by som ísť pozrieť, potom pozriem a zajtra alebo dnes ti ešte napíšem zloženie...najskôr som kúpila taký v tégliku a teraz už iba taký v alobale ako maslo, vraj taký dávajú baby
terezka, ani Lea najskôr nechcela ten puding, nejako jej nešmakovala tá sladká chuť, ale už si zvykla 🙂 no a ešte k tým zubom, uvidíš, ešte ani nebudeš mať maturitné vysvedčko v rukách a on už bude mať plnú pusu zobov 😉 keď už začnú, pôjdu rýchlo

veronikapp
3. mar 2010

babullka- masielko už môžeš, so šunkou ešte počkaj... ale uvidíš čo poradia ostatné...

babullka1
3. mar 2010

veronika dakujem 😝

emanka
3. mar 2010

babullka, ja ani neviem, odkedy sa môže šunka...ja som dala od uk.9. mesiaca...ale to nie je hocijaká, nie sú tam žiadne blbosti popridávané a fakt má až 96% mäsa...majú ju v Lídli

veronikapp
3. mar 2010

díky emanka... kuknem v obchode... alebo teda mm 😉

veronikapp
3. mar 2010

šunka určite obsahuje aj soľ a až od deviateho mesiaca sa má postupne prechádzať na stravu dospelých, tak nie je kam sa ponáhľať. Veď mäsa má dosť v príkrmoch.

emanka
3. mar 2010

🙂

babullka1
3. mar 2010

skusim spravit niaku tu pomazanku z mrkvy,syru a masielka co som nasla na mimibazare 😀 zajtra na olovrant s chlebikom..a dam vedet ci chutila 😀

babullka1
3. mar 2010

a nasla som aj spenatovu..a maly spenat zboznuje aj brokolicu 🙂

emanka
3. mar 2010

môže byť, že obsahuje aj soľ...to som ešte nepočula, že od 9. mesiaca sa má prechádzať pomaly na stravu dospelých, hmm, ale už som nad tým rozmýšľala, že skoro všetko je od roku dovolené, no a chúďa dieťa, dosiahne rok a ja mu začnem dávať jedno cez druhé? ja to začnem pekne postupne, veď keď jej chutí aj takéto, nemastné-neslané, tak na čo to komplikovať, nie?

emanka
3. mar 2010

babullka, a to tam ide mrkva, syr a maslo? a nič viac? no daj vedieť, či chutila, možno sa aj na to podujmem- podujmem, ako divno to znie, či ja som to zle napísala?

veronikapp
3. mar 2010

emanka- niekto zase pletie piate cez deviate už v polroku 😅 ale máš pravdu, veľa mamín je do roku opatrných a keď dovŕši 1 rok, koniec- všetko naraz, lebo však už môže...

babullka1
3. mar 2010

Emanka Maslo zmiešame so syrom, pridame nastrúhanú mrvku a pokrájané vajíčko.-ja dam len zltko 😉

veronikapp
3. mar 2010

emanka- 😀 aké jednoduché, čo?
inak ak čítaš očkovanie, tak ja len oči očím, čo sa tam v posledne dobe deje... 😨

emanka
3. mar 2010

😀 😀 a myslíš, že to môže dieťaťu nejak uškodiť, keď po roku mu začnú dávať úplne všetko?

babullka1
3. mar 2010

ja som skor za to pridavat postupne nie naraz hrrr 😠

terezka044
3. mar 2010

ja kupujem detsku sol.a inak my moc neriesime ze co moze a co nie.. jasne ze take veci ako kravske mlieko, cokolada, med, oriesky, udene atd proste to mu nedavam ved to da logiku... ale masielko papame odzaciatku sunku mat eiz rad, kazde maso zje..pohoda

babullka1
3. mar 2010

Moja svokra dnes malemu doniesla rano ten keks VESNA...ze sak to je podobne ako piskoty 😅 😕

emanka
3. mar 2010

babullka, díkes, niekedy vyskúšam, keď si ju osolím, tak aj mne bude chutiť
Veronika, už tam vôbec nechodím, s nervami som v koncoch aj bez nich 😝 čo tam také preberajú? čo sa tam deje?

terezka044
3. mar 2010

jezis...detsku sunku nie detsku sol 😀

babullka1
3. mar 2010

Terezka ja mu davam tiez asi niekt.veci popredu...ale dr mi zatial nic nikdy nepovedala ze by som dala zle....

veronikapp
3. mar 2010

no skús dať na raňajky celozrnný chlieb s rybacou nátierkou, na desiatu jahôdky so šľahačkou, na obed dobre osoľ tú kyslú kapustu, prihoď tam jednu klobásku, alebo daj dobre opaprikovaný perkelt, na olovrant tvaroh a na večeru chleba s nutelou 😀 určite je to prospešné 😉

babullka1
3. mar 2010

Emanka a a bolo tak ze pre dosplych este pridat 2 strucky cesnaku a sol 😉 ja zajtra vyskusam 😉

emanka
3. mar 2010

že Vesna 😀 😀 😀 to ešte existuje?
a maslo dávaš od začiatku, to je odkedy? ozaj, aj kojíš, alebo si kojila? kedy si začala s príkrmami?