icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

emanka
4. mar 2010

babu a to sa ti zlepšil zrak? to sa stáva? a ako dávaš malému chlebík? asi malinké kúsky, že? ja to tiež tak malej dávam a mne pripadá, že aj keď je ešte hladná, tak prestane jesť, lebo ju to nebaví žuvať 😝 som jej to aj nakrájala na malinké kocky a vždy som jeden dala pred ňu, že nech si ho zoberie a dá do pusy, no ona iba ne neho pozerala a otvárala ústa 😀 čakala ako na pečené holuby 😀

babullka1
4. mar 2010

Emanka prave som ho dala do postielky..ze skusim ci tam nezaspi..ale sa postavil a diva sa namna ..ze akoze co od neho chcem.. 😀 A vykrikuje tata -tata 😀 Takze asi pojde naspet do hupky 😉

babullka1
4. mar 2010

Hej zlepsil sa mi a uz nenosim 🙂 No krajam mu to na kocecky...ale on by to najradsej jedol sam len to by bolo vsade 😀 Vidis ..Lea sa zas rada necha obsluzit 😉

emanka
4. mar 2010

😀 no tie decká sú niekedy bohovské...Lea si tak sadne a pozerá na mňa ako odchádzam a tiež, akože kam ideš? si normálna?

babullka1
4. mar 2010

Presne..aj mne sa tak zda ze si to maly o mne vtedy mysli 😀

emanka
4. mar 2010

no lea je nejaká pohodlná vo všetkom, no ale chvalabohu, že do jedla sa mi mieša len občas...

babullka1
4. mar 2010

Mne by maly pri jedeni vo vsetkom pomahal.... 😀 Idem off..ide mi panelak a ja som maniacka 😀

emanka
4. mar 2010

babu, ešte jeden príspevok a máš 1000-ku 🙂 🙂

emanka
4. mar 2010

tak čau, ja pozerám ordináciu 😀

emanka
4. mar 2010

Ozaj, Veronika, tá Lučina: mlieko, smotana, mliekárenské kultúry, jedlá soľ, sušina, tuk...100% bez konzervantov....dúfam, že je to tá správna, iné mali kadejaké príchute alebo obsahovali tvaroh 😉

a akože kde ste všetky? krpec konečne zaspal po týždni o ôsmej a vy samozrejme nikde, keby bola hore, tak tu kecáte ako o život 😝 😅

zuzkaku
4. mar 2010

emanka...tu sooooom 🙂

emanka, tak my máme trochu iný cvik...poloha je presne tá istá, ale ja mu držím druhou rukou bedrové kosti a on má sám pracovať nožičkami, vykopovať ich a naspäť krčiť...a prštekmi na rúčke má tiež pracovať, otvárať a zatvárať ich...

no ale môj Tomi bol dnes isto iste v škole... 😀 sranda...aj mne sa stalo, že som niekedy videla na chlp podobných ľudí... 😀

no a Leuška sa lepšííííí, sa teším s tebou...aj šimon dnes pekne zaspal...už sa síce zobudil asi 3 krát s plačom, ale spí ďalej...uvidím, čo v noci...

zuzkaku
4. mar 2010

no a musím prestať všade používať to slovo "no" ! všade píšem samé no...no...no... 😖

zuzkaku
4. mar 2010

aha...som tu sama... 😀

emanka
4. mar 2010

ja som tu, idem kuknúť, čo si napísala

emanka
4. mar 2010

ja som bola teraz mrknúť do tej témy, čo sme sa bavili na FB a dlllho som to hľadala, no ale našla som to nakoniec, ale potom sa tam už tomu nevenovali, tak ktovie, ako to je...ale myslím, že sme na to kápli 😉
no a čo hovorí Šimonko na cvičenie? aj plakal pri tom?

emanka
4. mar 2010

a už si sa rozhodla, že aký kočík kúpiš? a ako sa páči koleso? a ohrádka ešte neprišla?

emanka
4. mar 2010

no a už som tu sama zas ja 😠

zuzkaku
4. mar 2010

emanka...šimon plače ale nie až tak silno, skôr preto, lebo sa bojí...nevie čo to s ním stváram... 😒
kočík som už kúpila...bumbleride flayer, zelený...hodím tu fotku...mám ho už asi mesiac aj niečo... 😉 je výborný sa teším z neho...
koleso sa veľmi páči...je tam spokojný, dnes si tam aj jedol tie kukuričné hamky...poznáš to? kúpila som ich v potravinách, obsahujú len kukuricu...žiadna soľ... 😉
ohrádka ešte nedošla, dnes som bola vyplatiť peniaze za ňu, tak dúfam, že o 4 dni ju už budem mať doma...ktovie...

idem už spať...pa zatiaľ...

ozaj pridala som nové fotky, mrknite 🙂

zuzkaku
4. mar 2010

k tej téme ako sme sa o nej bavili...ja som sa rozhodla, že to už nechám tak...ono to asi bude tak ako sme vraveli... 😒 😖

veronikapp
4. mar 2010

o akej téme sa tu bavíte?

emanka
4. mar 2010

Zuzka, fotky sú krásne, malí sú bohovskí a Šimonko veeeľmi vyrástol....aj koleso je super a kočík tiež 🙂
len jeden taký malinký problémik, malý ešte nemá 8 mesiacov, zatiaľ má 7, ale ťahá ôsmy....takže asi si tam mala dať od 7. mesiacov, nie? alebo je to jedno 🙂

no a tie chrumky kukuričné poznám, lea ich miluje 🙂 keď chcem, aby bola ticho, tak jej ich dám a to zaberie

emanka
4. mar 2010

no Veronika, kde sa flákaš? Zuzka už odišla a ja sa už tiež chystám...no a o akej téme? to ti potom napíšem do ip, možno ešte dnes a možno až zajtra, ok?

veronikapp
4. mar 2010

ok... a dobrú noc, ja tiež idem, len som nakukla čo nové...

emanka
4. mar 2010

tak dobrú, idem ti to napísať, nech nezabudnem

dzio2
4. mar 2010

no tak dobru noc 😉 zuzka pekne foto , zlatucky su 😉 emanka aj ja chcem IP o tej teme 😀 nech som v obraze

spevacka
4. mar 2010

fiii, ake tajnostkárky, ja som sem len nakukla,idem už spať...o chvíľu je Hanča hore zas....díky za recept na nátierku, pá

dzio2
4. mar 2010

hej pozerali ste tie sedacky?dobra sila ze 😠 akurat sme dnes s manzelom rozmyslali, ze ako zistime, ze ta sedacka bola testovana a presla , manzel vravel ze kazdy papier sa da dnes vytlacit ,takze aj certifikat na testovanie , takze asi nezistim ci ten certifikat je pravi ked medzi sedackami co nepresli su tie drahe-znackove 😕 tak dobru

alca85
4. mar 2010

ja len na skok....som u rodičov (zas) 😔

no zuzka Šimonko je akýýý veľkýýý, alebo to sa mi len zdá na fotke? No a veľmi je šikovný, vôbec sa mi nezdá, že by mal nejaký problém......a ako sa veľmi s Tomáškom podobajú....a to koleso vyzerá super, no emanka asi si ho od teba požičiam.....no neviem kam by som ho ešte dala...dnes mi prišiel ten penový koberec, tak sme ho u našich hneď rozbalili....a malá hneď ku kraju a snažila sa trhať tie konce...no neviem koľko to vydrží...malý kazisvet je to.. 😠

dzio už mám doma ten katalóg s tej dedry a najradšej by som odtiaľ objednala všetko, len to by som sa asi nedoplatila...

tie autosedačky si pozriem asi až keď budem doma, lebo tu mi to hrozne dlho načitáva....

Tak už sa teda aj lúčim....všetkým prajem dobrú noc.... 🙂

alca85
4. mar 2010

jaj aj ja chcem vedieť o akej téme sa to tu bavíte... 🙄

blazka24
4. mar 2010

ahojte babizne, tak dlho som tu nebola, práve som dovarila mužovi večeru a malému príkrmy, tak idem spať ...........
boli sme u dokiny a máme 7510 g a u dokiny sme robili stojky na hlave tak len čumákovala.............