icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

emanka
5. mar 2010

no ja som taká vyšťavená, že všetko musím čítať 2x a aj tak zabudnem 😝 ale net mi ide v pohode...

babullka1
5. mar 2010

mne ide v pohode konik ale FB mam pomaly 😠

veronikapp
5. mar 2010

kde ste zdrhli? Si píšete IP?

babullka1
5. mar 2010

Ja tiez kukam ze kde su vsetky 😲

babullka1
5. mar 2010

A ozi Alca je kde???

blazka24
5. mar 2010

emanka vieš že ja beriem veci s rezervou, neboj či sa smeješ alebo smiech cez slzy hlavne že je čo jesť, dnes o tom môžem hovoriť, mám ovocný deň a chuť zožrať celú chladničku - doslovne 😉

veronika tiež mám radšej väčšiu istotu ale potrebujem ľahký lebo toto naše hebedo na medziposchodí vláčim a včera som mala tak preťaženú ruku a chudáka malého keď znášam zatlačím ho do kraja kočíka 😀

babul ja trojkolky som bola strašne proti ale teraz by som to aj prijala, hlavne nech je ľahký 😖

babul takú ťažkú kravu podobnú máme aj my, ale my máme takéto niečo len s tými otočnými kolieskami, to bol nápad mm že to bude super a teraz si idem hubu rozbiť.........
http://deti.bazos.sk/inzerat/3108671/Bambino-Ja...

alca85
5. mar 2010

íha, čo sa to tu deje? no idem čítať...tuším som veľa zmeškala..... 😨 😨 😨 😨 😨

zuzkaku
5. mar 2010

blazka...aj ja som nedávno riešila nový kočiarik a rozhodli sme sa pre bumbleride flyer...som s ním spokojná, je ľahúčky a dá sa dať až do úplného ľahu, to bola jedna z mojich podmienok pre kočiar...

no a ja som tu stále, len mi blbne net, vypadáva mi a už mám nato nervy... 😠

veronikapp
5. mar 2010

alca ahoj... čítaj čítaj
babull- emanka so zuzkou isto budú na FB 😠

spevacka
5. mar 2010

ahojte, a prečo sa vám ten toledo kočík nepáči? či je tam nejaký tech.problém?

veronikapp
5. mar 2010

tak zuzke som ukrivdila...beriem späť 😎 a emanka tam tým pádom sama nebude 😕

zuzkaku
5. mar 2010

alci...no veru veľa si zameškala, neboj, prepošleme IP 😉

veronikapp
5. mar 2010

spevacka- ty ho máš?

babullka1
5. mar 2010

Ten nas kocar Blazka ma vyse 15kg-myslim ten podobny co mas aj ty..my ho uz mame v pivnici schovany 😀 AKo na zaciatok je dobry ked sa narodi mimco ale teraz uz nie

emanka
5. mar 2010

baby, áno, písali sme ip, zuzka mi posielala to, čo sa písalo a samozrejme tiež alca, no ale už číta, tak chvalabohu...no ale aj tak budem musieť na chvíľu odísť, ešte len teraz ideme vykladať nákup a večerať...ja prídem....ale vy tu už nebudete...čakajte na mňaaaa

blazka24
5. mar 2010

zuzka tento sa dá tiež úplne zložiť ale je ťažký a som z toho nervná a tie kolieska vrrrrrrrrrrrr minule som skoro malému držku nabila ako som sa chcela na poštu dostať, tetula len kukala jak som im rohy obila 😀

veronikapp
5. mar 2010

emanka- ja čakám 😉 a dobrú chuť...

babullka1
5. mar 2010

Emanka ja ta hadam pockam..manzel pride az o 23:30hod 😠 je v praci 😠

veronikapp
5. mar 2010

inak baby- ešte som v tom zmazanom písala, že ak niekto má ešte nejakú IP, nech mi to pošle, lebo to vyzerá ako tvrdenie proti tvrdeniu...

spevacka
5. mar 2010

veronka, nemám , ale som si domyslela podstatné..ale ved pošli 😉

zuzkaku
5. mar 2010

blazka... 😀 😀 😀 😀 , tak takéto kočiare ja nemám rada, ktoré sa nikam nezmestia... 😀

emanka...no ja neviem, či tu ešte budem, ale ak nie, tak zajtra...ok? 🙂

ozaj, dnes sme dovču, ešte nezarezervovali, natrafili sme na blbú babu v CK...nevedela nám nič vypočítať, že ona sa musí poradiť...no načo potom tam sedí, keď nevie zrátať jedna a jedna??

blazka24
5. mar 2010

babul môj mm príde okolo 22:30 aspoň tak tvrdil 😠

babullka1
5. mar 2010

Blazka tiez je v praci?Zuzi a miesto uz mate vybrate?

veronikapp
5. mar 2010

spevi ja som myslela kočiar ale dobre... no pošlite to, prosím, niekto aj spevi, nech je v obraze 😉 ďakujem

zuzkaku
5. mar 2010

babulka...chceme ísť do Bulharska - buď Pomorie, alebo Sozopol... 😉

blazka24
5. mar 2010

zuzka mi hovor, on sa zmestí do dverí ale tie geniálne koliečka ja dementá neviem ovládať 😝

babul dnes mal poobednú takže od druhej do desiatej - teda dúfam 😒

veronikapp
5. mar 2010

zuzka a aký máte plán? Už ste nejakú destináciu vybrali?

Mm- išiel na hokej a na pivo zase 😠

zuzkaku
5. mar 2010

veronika, alca a spevi...ip poslané máte čo čítať... 😀

kto ešte chce??

babullka1
5. mar 2010

Blazka preco..ze dufas?sa niekde zdrzi ci ako?

veronikapp
5. mar 2010

zuzka- aha, Bulharsko... a hotel alebo iné? polpenzia alebo samovar?