Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
Emanka to co si mi pisla doPI ti poslal kto?
veronika...a mm sa zas zajtra chystá na hokej... 😝 ale naši robia zajtra zabíjačku, alebo ako to vy ostatní voláte? jatky?? tak mm bude pomáhať... 😝 neviem v akom stave bude večer, či ešte niekam pôjde... 😝 Nemyslím opitý, ale skôr unavený...
Teda do IP 😀
zuzka- stačí mi... fuj... aj to, čo poslala emanka...
veronika, aha... 😉 nie nemám, ja som kúpila TAKú KLASIKU z druhej ruky za 60 eur babyactive
babuliiii... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
som sa dobre zasmiala teraz na tebe...no podarená si...
že jatky 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Zuzi..no jaksi sa mi prehodili pismenka 😀
babullka ešte lepšie 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
zuzka pomorie je suprové tam som bola ale Szozopol nepoznám.........inak ja som sa dala okakať v cestovke tiež tam bola taká nemlátom a že 20 metrov more - trubela a to som kukala z okna na more ale takého dedinského prístavu takže som chodila cez námestie na pláž, si vieš predstaviť ako s plavkami v zadku behám cez ľudí na pešej zone a segra mi vždy natlačila nafukovačku do ruky tak somminimálne troch ovražbila 😉 odvtedy vybavuje dovolenky segra 😀
babul môj mm neodíde domov kým prácu nedokončí, on proste nevie nechať veci na druhých - takýto človek sa nie vždy narodí, ja bych sa na to z vysoka a ťahala domov 🙂
no nečakala som, že tu bude dnes večer taká sranda 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
No co spravia dve pismenka..kolka sranda 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ako by povedala dzio- ja cikáááááááám 😀
Vidite a dzio je kde????
blazka... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
no ja tu puknem z vás...ale ty nemáš chybu, ten tvoj humor sa mi tááááák páči....že plavky natlačené v zadku a tá nafukovačka.... 😀 😀 😀 😀 😀
my by sme chceli ísť do apartmánu, chceme si sami variť aj kvôli drobcovi, bude mať ešte len 1 rok, nechcem mu dávať stravu varenú niekde v hoteli... 😉
V pomorí sme tiež už boli, páčilo sa nám veľmi, ale Sozopol, je vraj tiež krásny, tak ešte uvidíme, cez víkend zasadne veľká rodinná rada, dáme hlavy dohronady a budeme rozmýšľať čo je lepšie, krajšie atd... 😉
zuzi- a ide vás viac rodiniek?
fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúha.....no dali to zabrať....a to mám ešte čítať IP.......
kami nezohnala som....ale viem ,že som také nesolené videla u nás v potravinách...ešte som si vtedy hovorila, že prečo predávajú nesolené, že kto to bude jesť.....
baby pekné kočíky..
blazka no som sa zasmiala na tom perličkovom kúpeli 😀 😀 😀
a už sa nepamätám čo bolo ďalej....
inak aj ja som už dala športiak miesto hlbokej vaničky a som celkom sklamaná....pretože v tej vaničke mala oveľa viac miesta....teraz keď jej tam dám fusak, tak je tam natlačená ako sardinka....no neviem si predstaviť ako sa tam pomestí na druhú zimu....
a teraz ma ospravedlňte, idem čítať IP....nech som v obraze....inak tiež ma zarazilo, že sa tu voski zrazu objavila... 🙄
alca- diplomaticky- už neviem čo bolo ďalej 😀 baby s vami je taká sranda
oooooo, už prišiel môj drahý...
veronika...no veru, aj ja si to hovorím, ešteže vás tu mám, dobre sa zasmejem s vami... 😀
veron..zavidim aj ja chcem uz aby bol doma ☹
veronika, akosi skoro dorazil, nie? Stihol aj to pivo? 😀
zuzka keďže múdra ako rádio vybavovala dovču tak sme nielenže čumeli na prístav a každé ráno nás budil ten dement s koňom čo vozil ľudí ako atrakciu po Pomorí ale aj vláčik Coca cola a ten vždy zazvonil o ôsmej ráno ako prechádzal okolo (určite to robil naschvál) ale ešte som aj vybrala apartmán s manželskou posteľou takže segra mala nervy že keď nadhodím zadkom ona lieta ešte hodinu nad posteľou a ja detto pri nej 😀 bola sranda a tá nafukovačka už bola známa a chlapík čo predával tie sladké šišky len zbadal že sa valí nafukovačka už bežal za nami a segra že aha osák ide....okolo neho lietalo všetko čo malo krídla ........ja som mu raz do toho drgla tak mal šišky pieskové 😀
Blazka ja z teba nemozem...sa smejem jak hovado 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
veronika, aj môj...tak asi až zajtra...ozaj dnes písali v prílohe SME, že vyšla kniha POhodoví rodičia, autor Tom Hodgkinson, celkom sa mi to páči, čo o tom písali, idem zajtra do okresného mesta na nákup ráno tak ju kuknem. MM bude s deťmi, či sa teším 😀 😀 😀
blazka.... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
a máš aj viac takých podarených zážitkov? ten chlapík so šiškami sa premával ešte aj vtedy, keď sme tam boli my...pred 2 rokmi... 😀
blažka- tvoje zážitky nepotrebujú žiadny komentár 😀
zuzka- a nie jedno a teraz má divné nápady 😀
blažka, že osák... 😀
no baby husté, čo vám na to poviem.......ale zostávam nestranná... 😝
ja udržiavam konflikty iba s rodinou..... 😔

Ahojte
skoda ze sa neda precitat co sa to tu dialo.....kedze admini to vymazali...tak to uz nedava hlavu ani patu......
Alca pozerala si si tie chrumky???
Ja uz mam sportiak kupeny,hlavne lahky,skladny .....atd A nas krasnucky Peg peregac uz o 2 tyzdne ide k novym majitelom ....aj mi je trochu luuto :( ale uz sa mi Sarika do neho aj tak nezmesti