icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

babullka1
5. mar 2010

Alca rozmyslam ze ako napodobnoval...uz som pochopila..len chvilu trvalo kym mi to zaplo...mne zle nebyvalo 😀

blazka24
5. mar 2010

babulka tak teraz tá hygienická tyč ma dostala..........skoro som krpca zobudila.........mm bude zase kukať že mám hubu okolo celého ksichtu, bez uší sa mi hlava od smiechu otvorí 😀

ja teraz čítam otočiť chíramovým kľúčom - je to na motívy faktu takže to nie je dej ale o slobodomurárstve ma to baví, odhaľovanie ježišových zvitkov a také keci...........

veronikapp
5. mar 2010

babullka- môžme si ruky podať- alkohol fuj 😠
ja neviem čo by som robila, keby mi mužov kamarát vynadal bezdôvodne... ale myslím, že to by veľmi rýchlo vyriešil mm 😎
takže tvrdíte, že kód nič moc...

veronikapp
5. mar 2010

baby no vy ste čitatelky 🙂 mám rados´t 😉
babull- tá tyč aj mńa dostala 😀 😀 😀

alca85
5. mar 2010

babullka taký chlap zostane sám a potom si môže akurát tak hlavu trieskať.....to je asi taký typ ako môj svokor.... 😒

no hej pochopila si..... 😅

babullka1
5. mar 2010

Blazka 😀 😀 😀 ale takeho blbca svet fakt nevidel.... Veronika...moj mm my vzdy povie len ze si nic z neho nemam robit ze je to K....a ze on ho ma na haku....ale on je taky hajzel ze on mi vzdy nieco povie len ked pri mne neni mm aby to nepocul....totalny chudak...on neznasa aj moju segru ta chodi s manzelovym bratom...

babullka1
5. mar 2010

Alca aj ja mam hrozneho svokra..z manzelky ma sluzku...nikdy by som s takym chlapom nebola

alca85
5. mar 2010

veronika tomu ver.....keby to niekto povedal mne, Maroš by to len tak nenechal.....
babullka a to povedal aj pred tvojím mm?

veronikapp
5. mar 2010

alca- my máme náušničky a Miške jedna sčernela a uško jej stále mokvá... najprv som si myslela, že to mokvá z toho čierneho, ale som ich vymenila a to uško mokvá stále... tak keby to bolo nekvalitné zlato, asi by mokvali obidva, nie? A to uško, kde má teraz tú čiernu je ok...

emanka
5. mar 2010

babu, aj ja mám rada Dána, ale nestíham teraz nič čítať...a teraz už ani neviem, čo mám písať 😀

veronikapp
5. mar 2010

babullka- to ste sa pekne pomixovali 😉

babullka1
5. mar 2010

no pred nim povedal len raz ze s casnickou by sa on nezahadzoval lebo vsetky su ku...ale mne do oci uz vela razi povedal co si o mne mysli za to ze podla neho je moj mm pod papucov...lebo nesedi kazdy volny den v krcme s kamosmi ale venuje sa rodine.

alca85
5. mar 2010

babullka presne....slúžka...ale pokiaľ sme tam bývali tak som sa na to nemohla pozerať a mala som z toho strašné nervy....veď som jej to aj vyčítala....že to nie je normálne, že nežijeme v stredoveku...

veronikapp
5. mar 2010

emanka- napíš ako Leuška... už spí? Večera chutila?

babullka1
5. mar 2010

My tak byvame v dvojdome..ja to vidim ked idem k nim..no hroza..ja ho neznasam,ale on sa uzasne pretvaruje pred druhymi.... 😠

alca85
5. mar 2010

veronika jej nič nemokvá, ani nečerná...ušká ma pekné....len tie náušničky červenajú na mieste, ktoré je priamo v ušku...

veronikapp
5. mar 2010

babullka- ser naňho!!!! A keď aj tvoj muž má naňho taký názor ako ty... a čo zvyšok partie?

emanka
5. mar 2010

leuška spí od pol deviatej, chvalabohu...večera chutila...baby, fakt som vyšťavená, budem vás čítať a keď ma niečo napadne, tak napíšem... 🙂 🙂 🙂

babullka1
5. mar 2010

Svokra je este k tomu na invalidke-velmi zle chodi..a cele leto drhne na roli aby yjej nenadaval ze nic nerobi..a pravdaze kazdy den obed,kolac,upratovanie,pranie....

blazka24
5. mar 2010

babul mne by to povedal len raz, ja nemám problém vraziť do držky chlapovi 😀 omylom ma dali na chalanskú časť chodby takže pár východniarov som poslala pekne do kakáčika a na plnú hubu ...........

alca také ženy si to neuvedomujú že ich muži majú za slúžky a na druhej strane tí chlapi si myslia že naši sú pod papučou za to že pokladajú za normálne nám pomáhať........škoda debaty s takými idiotmi...........

babullka1
5. mar 2010

Veronika kazdy si o nom mysli to co som mu ja povedala ze je K..... ale nikto mu to do oci nepovie... 😠

alca85
5. mar 2010

babullka, on je taká pretvárka len pred svojimi kamošmi.....táááááák strašne sa pred nimi ľutuje.....až mi je z toho zle a svokra z toho víde ako najväčšia.....

veronikapp
5. mar 2010

alca- ani Miške to najprv nemokvalo... len sčernela náušnička. Mokvať to začalo až neskôr. Už keď najbližšie pôjdem ku doktorke, tak sa jej budem pýtať čo s tým, lebo sa mi to nepáči.

emanka
5. mar 2010

dnes mi prišlo 45 IP, dobre??? a už mi svieti ďalšiaaaa

babullka1
5. mar 2010

Alca vidim ze nasi svokrovia by si mohli podat ruky....ale moj este k tomu aj chlasce..preto som alergicka na alkohol 😠

blazka24
5. mar 2010

emanka tak my spíme tiež už skoro od pol deviatej takže paráda, tieto naše poklady sú také zlaté keď spia a my tu môžeme šaškovať 😲

alca85
5. mar 2010

raz bol v súdnej sieni taký prípad, keď rozvádzali manželov po 50. rokoch......no skoro to isté....a samozrejme keď to pozerali, svokor nadával tu ženu aká je p....

babullka1
5. mar 2010

mne sa maly troska hemzi tak asi pojde papat 😵

alca85
5. mar 2010

emanka a od koho?

babullka1
5. mar 2010

moja svokra by sa nikdy nerozviedla..vies to je zmyslanie este tej starsej generacie....