icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

blazka24
9. mar 2010

dzio a to držím 90 dňovku? ja mám ledva kilo dole ale šak som zožrala ani nie zjedla čokoládu čo mi starý na MDZ kúpil...

inak dnes som druhý krát v živote videla niečo ako vyhorenie - prvý krát na chate keď sme boli ešte mladí, sprostí a opití, kámoš skákal jak jojo na gume a zrazu padol a začal chrápať a teraz to urobil Riško, skákal po postieľke a zrazu ticho a kukám a on spí 😕

dzio2
9. mar 2010

spevacka no za tyzden ale jedla som len varenu zel , cerstvu zel . tvrdy syr a meso(stale neviem kde je siroke e)bez zemiakov , ziaden chlieb ,nic sladke , ale mala som aj prehresky pecene buch a 2krajce chleba a pol margotky zuzka viem ale dufam ze to zvladnem

blazka24
9. mar 2010

dzio ja som asi korunovaný idiot ale varenú zeleninu a to si si nijak nepripravila? ja stále neviem si urobiť obyčajnú rajčinovú omáčku do cestovín čo som dnes mala.........

dzio2
9. mar 2010

blazka ja sa stale tak dobre posmejem TM ta musi milovat stale je urcite stebou sranda

dzio2
9. mar 2010

blazka iba navode troska solena

blazka24
9. mar 2010

dzio no neviem, neviem keĎ ja ti stále mužovi dávam hubovú polievku, keď došiel v tú vlastne už nedeľu o druhej ráno sranda so mnou nebola 😕 a hovorí že nechápe ako sa so mnou môže niekto baviť že on by ma zabil lopatou keby ma nemal rád 😀

dzio2
9. mar 2010

a cestoviny vobec nejem ani nebudem a mala som ich rada a ani ryzu

dzio2
9. mar 2010

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

alca85
9. mar 2010

veronika, keď to ide dzio, tak by to malo ísť aj tebe, nie? klikla si len na tú prvú časť? aha tak nejde, skúsila som kliknúť aj ja...dzio akoto že ti to išlo?

blazka ako vždy vediééé 😀 😀 😀 😀 😀 😀 no s tým čiarovým kódom som to asi nepochopila..... 😕

dzio veď si super zhodila za tak krátku dobu.....ty sa musíš inak trýzniť....no držím palce aby ti to išlo tak aj naďalej.... 😉

zuzka ja nemôžem pozerať telku, lebo tým, že som posunula stenu som odpojila telku a nemám predlžovačku... 😒 a dávajú ordináciu..... fňuk fňuk.... 😒 ☹

alca85
9. mar 2010

dzio a nebudete mať taký problém ako zuzka so Šimonkom? (s tými ručičkami).....

dzio2
9. mar 2010

alca mne to slo hned a ten kobercek je super 😉 a co sa tyka toho triznenia tak to mas pravdu potom niekedy dam foto

dzio2
9. mar 2010

no to netusim ☹

veronikapp
9. mar 2010

dzio- supeeeeer, blahoželám 🙂 a pokračuj ďalej, nevyzerá to byť drastické...úplne v pohode...na to sa dám aj ja,ale až po sobotňajšej oslave... 😝

blazka24
9. mar 2010

alca hovorila sa že deti z Afriky keď postavíš do radu vytvárajú čiarkový kod na potraviny, otoč si potravinu sú to len také paličky 😕

alca ja nemám starého doma a telka ide len preto že ide music box inak by som nemala čo pozerať, mňa tie drastické seriály nebavia 😖

veronikapp
9. mar 2010

dzio- možno by ti zuzka vedela poradiť ako na to...ale už asi išla spať...

dzio2
9. mar 2010

veronikapp budeme sa povzbudzovat , alca tak to mas blbe -ordinacia dnes nebude, veronikapp na ranajky mam pol papriky a dve tenke platky syra

veronikapp
9. mar 2010

ja sledujem panelák, teraz skončil. Dobrá haluz, aspoň sa človek zasmeje 😅

alca85
9. mar 2010

veronika a ty chceš načo chudnúť..... 😨

dzio2
9. mar 2010

no skusim sa je opytat

veronikapp
9. mar 2010

alca- nie chudnúť, ale žiť zdravo 😎
dzio- a ja si k tomu dám aj celozrnné pečivko 🙂

alca85
9. mar 2010

blazka je viem čo je čiarový kód........len som to nechápala, ale už chápem 😀

blazka24
9. mar 2010

pohoda dievčence, nakoniec budete raňajkovať tie zrnká z papriky, ja papriku keby som si dala tak mi ide bok vyvaliť čo sa prdy v bruchu preháňajú 😒

alca nepochybujem že si vedela ja ked vysvetlujem ako konštatoval môj mm tak aj pre tých dementných vzadu, vždy vravím mňa sa nepýtajte lebo sa len naseriete 😅

dzio2
9. mar 2010

boze blazka 😀 ze zrnka 😀 😀 😀

blazka24
9. mar 2010

dzio tiež som išla na diétu takýmto spôsobom radikálnym a prišla som k našim a normálne ma trhali od chladničky a otec vravel že má dojem že mi vidí penu u huby 😕 vraj nebude riskovať a odchádza z kuchyne 😝 moja mamina dobrý to človek ma podporovala a ešte mi aj pudinček navarila, na druhý deň som jej nadávala do ignorantov mojej váhy 😝

blazka24
9. mar 2010

jéééééééééééj hrajú Rickyho Martina, také krásne spomienky, bolo to krásne snívať pokiaľ človek nezistil že je teplý 😕
no bola som puberťáčka zamilovaná až po uši 😀

alca85
9. mar 2010

blazka mama sa určite nemohla na teba pozerať aká si vyhladovaná 😀 😀 😀

Vážne? Gay? hmm

klara_klara
autor
9. mar 2010

caute...dufam ze ma caka chvilka pohody 😝 😝 😝

alca85
9. mar 2010

už máš odcvičené a drobec spí? 🙂

dzio2
9. mar 2010

bol gay?cau klara ako sa mas

spevacka
9. mar 2010

alca,ved ordináciu si môžeš pozrieť aj na nete...ja som tak raz robila, ked som zmeškala
inak, baby, ja ani nejem veľa, na raňajky si vždy dám celozrnnú kaiserku s maslom a lekvárom a kávu bez cukru a mlieka , na obed trocha polievky, ale takej zeleninovej, nie nejaké zápražkové a ktomu trocha mäsa s prílohou a zeleniny viac, aby ma zasýtilo, ale fakt nie veľa, zajtra odvážim aby som vedela a potom už na večeru len nejakú zeleninku, ale denne mám čiernu čokoládu, ale zas nie ceľa, ja len tak džubkám z každého a snažím sa veľa piť vody...no v mojom veku vraj už tie kilá idú ťažšie dolu 😢