Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
ešte na skok.....dzio kvôli tomu som kúpila ten penový koberec, aby na ňom trošku posilovala chrbátik, ručičky....keď je na matraci, tak sa to pod ňou prevaluje a tak sa nemôže ani spevniť.....
to je sila....Natálka plače Marošovi rovno pri uchu a ten sa usmieva zo spánku....
no taký je aj Maťo, hrozné s tými chlapmi 😝
a my sme kvôli tomu kúpili koberec, taký detský
emanka ale nemam spoj , rano jeden o pol 8 a z mesta nam ide jeden jediny k nam hore 10:50 a tak az o 15 ale iba na zaciatok dediny a ked pojdem do mesta tak sa urcite nestihnem vybavit do tej 11h lebo ta dok ma deti a deti skoro vsetke dediny az po dalsie mesto
tak to máš blbé, dzio 😒 😒
emanka vyzera ze babatka asi nie...o tom je koncept kontinua...v nej je popisane viac o vychove uz od narodenia...neviem presne ani jednu som necitala len take reakcie na tieto knihy ale aj tak sa chcem zasobit nejakymi vedomostami 😉 😉 😉 aby som bola pripravena na to moje sidielko 😀 😀 😀
ale ja nieco poriesim , tak pa
klára, len študuj, len nezabudni, že realita bude iná 😉 ono to chce najmä trpezlivosť
no ja musím končiť, rýchla sprcha a sladký spánok 🙂
ahojte a dobrú noc
emanka ved ja uz to teraz viem...mas pravdu najma trpezlivost... 😉 😉 😉 ale nieco sa hadam trosku priucim
ahojte ja uz tiez nevladzem 😉
ahojte dnes lili buntosi od 4rana potom zaspala na 1h a zase je hore dnes idem do poradne tak sa urcite dnes rozculim ,no tesim sa
Ahojte... 🙂
dzio....určite sa pýtaj v poradni niekam s Lili, keď máš také trdlo doktora, ten ti asi veľa neporadí...skús sa pýtať aspoň sestričky... 😝 Ja odkedy cvičím so šimonom, zdá sa mi, že je celkovo obratnejší, dokonca, čoraz dlhšie sa udrží na rúčkach... 😉
Daj vedieť ako ste pochodili v poradni.....som zvedavá... 😉
mńa dnes opäť čaká AJ...budem tu až večer, tak potom dojdite aj vy ostatné, nech trochu pokecáme... 😉
klara...o tej knihe som ešte ani ja nič nepočula... 😕 pri Tomášovi som aj ja čítala všelijaké knihy o deťoch, o ich vývine....mám ich ešte doma, teraz sa mi do toho už nechce pozerať, zistila som, že veľa vecí je iných ako v knihách...teória - prax.....ale to všetko určite vieš... 🙂
emanka...písala si, že ešte 10 kg máš navyše...vážiš 57? Ja vážim 55,5...ty by si chcela naspäť na 47? Nebudeš potom príliš chudučká? Čo si mala s pečeňou? Moja svokra je na invalidnom dôchodku, kvôli cirhóze pečene...Prekonala hepatitídu B a tá jej zničila pečeň...A práve kvôli tej prekonanej žltačke, nie som rada keď mi bozkáva deti...
ahojte....
emanka, veronika tak je to už aj na youtube....
emanka práve mi svokra volala, že prišiel balík......škoda, že Maroš mi ho privezie až večer......sa tešíííím 😅
alca, waw 😀 , máš doma hviezdu, zlatá je, takto sa plazí švagrov Tomáško 😉
inak, aj ja som bola nepriateľ sukní, aj som ostala, sukňu len na svadbu a také príležitosti, tiež nemám zrovna výstavné lýtka,
emanka, môj tatko bol futbalista, tak aj ja som hrávala, ale štupláky som teda nemala 😢
kon asi zasa blbne 😝 😝 😝
caute po desiaty krat 😀 😀 😀 😀
nejak to tu blbne...aj vam to ide tak pomaly? 😠
no aká pohoďáčka Natálka 😀 😀 😀 tak nejako to robí aj Laura, len ona sa odštopuje len pravou nohou a ľavú len tak priťahuje... 😒 a keby som jej vzala telefón, to by bolo krikuuuuuuuuu 😎
dočítala som vás, no ale skleróza moja... čosi o sukniach a krivých nohách ste písali, ja sukne nosím rada 🙂 potom dzio- no teda, ten tvoj doktor...to je sila, ja by som sa tiež bála, preboha...čo už nejde niekam do starého železa? 😕
a viac si nepamätám...
ahojte,
Natálka je bohováááá 🙂 🙂 🙂 🙂
potom napíš, ako sa páči koleso..
My sme dnes boli u rehab. doktorky na kontrole a malá sa tam posadila, tak dr. ju vychválila do nebies 🙂 Vraj je s ňou spokojná, že na svoj vek dokáže, čo má dokázať a že dokonca aj predčí svojich rovesníkov - asi kvôli tomu sedeniu, neviem. Tak sa tešíme 🙂 No a povedala, že ak by začala špičkovať, že máme hneď prísť....že teraz tam mala 2,5 ročného chlapca, čo špičkuje a že sa s tým už nedá nič robiť, lebo že on už nebude cvičiť a iná rehabilitácia na to nie je...hmm, ja som si myslela, že keď dieťa špičkuje, tak z toho vyrastie, no ale asi nie každé
zuzi, nie, vážim až 65, ale stačí mi schudnúť zatiaľ na 55, tak ako máš ty 🙂
spevi, aj môj oco bol futbalista a brat ešte aj je, ale už sa ním neživí
alca, malá tu má záchvaty smiechu, pozeráme Natálku a Lea sa taaak tešíííí 😀 😀 😀
zuzi, aj lea bola po pár dňoch cvičenia obratnejšia a pohyblivejšia, to je sila, ako to rýchlo zaberá, šikovný ten ujo Vojta 😉
ahoj emanka 🙂 no výborne 🙂
z toho špičkovania môže vyrásť...ale aj nemusí. Niekedy sa to robí aj operačne, keď sú príliš skrátené tie šľachy tam... 😒
ideme papať polievku a pôjdeme von...
baby, to je s tou váhou asi všelijaké, lebo ja ked som mala 60kg, tak to som už bola totálne chudá, hranatá tvár a vyzerala som až tak nezdravo, ja mám normál tak okolo 63 a to by som bola vytešená, keby som ich dosiahla...
vidíš, emanka, nakoniec všetko dobre dopadlo 😀
inak chúďa dzio, takého doktora mať, tak neviem...a ostatné maminy čo na neho hovoria?
no nečítam vás podrobne len zbežne........
dzio malého dávam tiež na zem ale dávam pod neho dve deky a máme koberec aby si spevnil chrbátik a môžem ti povedať že po asi tak 2 týždňoch to bolo badateľne vidieť že sa zlepšil a viac drží ručičky ktoré boli také slabé, skúšaj ju sama otáčať na zemi na bruško a uvidíš.............
čo sa týka váhy, mám neskutočné tony sádla, moja optimálna váha bola 65-68 kg a to mám výšku 172 inak som vypadala ako vydrkotaný velosipéd 😒
ale neskutočne mi chutí jesť, pochopíte že vyžieram Riškove kukuričné chrumky? som totál nemožná, mne len zaviazať hubu náhubkom ako Kanibalovi Lectrovi 😠
😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 baby je mi nahovno, dnes si pridem jak sprosta matka co nic nevie ,pochodili sme nahovno , 1. lili este nepresla inkubacna doba co sa tyka ovcich kiahni a napriek tomu ju ockoval 😕 😢 aj ked som mu povedala, ze chcem este pockat do buduceho tyzdna - nerespektoval to -jeho odpoved bola NO TAK BUDE MAT AJ OVCIE KIAHNE AJ TEPLOTU Z OCKOVANIA,2. ked som mu povedala ,uz asi po 3x ze chcem ist niekde koli tomu ze ma slabe rucky, lebo sa neudrzi , tak jeho odpoved bola ze naco (aj ked som naliehala )ze staci ze jej budem žinkov masirovat nohy a chrbat az do cervena 😕 😢 , ze to staci , 3. lili ma na licku a na brade take cer flaky a vtom krupicove vyr - najprv vravel ze to ma z nausnic, tak sme dali dole zlte zlato a dali striebro, to sa este zhorsilo -tak sme kupili z bieleho zlata a ma to znova, tak som mu to dnes vravela, ze asi to nebude z kovu lebo biele zlato neobsahuje nic alergenne, ze chcem nakozne tak povedal ze sa nanu pozrie, ale zabudol , a moja chyba ze ajja som pozabudla ,lebo som uz bola rozculena lili vrieskala od ockovania a na pol ceste domou som prisla nato ze nemam papier ani na kozne, ale ja si myslim ze to je atopicky ekzem ☹ buduci tyz tam pojde moj manzel 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢
dzio ja by som si vypýtala papiere a od takého doktorka odišla, moja tiež sem-tam prostestuje ale poviem buď pôjdeme alebo odchádzam preč........kukne raz a pochopí........
inak atopický ekzém je suché miesto na koži a začervenaná koža, mám ho viem čo hovorím..........toto je alergia ale skús behnúť na to kožné tak že pošli mm k dokimu že chce papier na kožné lebo ty tam už čakáš a hotovo, bude kukať a vypíše.........
no blazka tak to by mu neuveril lebo kozna je 35km od nas a asi tazko by ma tam MM zaviezol a tak sa vratil do dediny 😀 😀 😀 ale dik za typ blazka je pravda ze AE ak mas nesmies mliecne vyrobky?niekedy to ma cer a niekedy nie a v tom su uplne drobne vyrazky na to suchsie ale nelupe sa jej to

ok, dzio, tak dobrú 🙂 🙂