icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

emanka
15. mar 2010

klára, neboj, raz bude dobre 🙂 🙂 🙂

zuzkaku
15. mar 2010

ahojte... 🙂

spevi...no veru s deťmi je to tak...jedno prenáša choroby na druhé a stále dookola... 😖

klari...Marek bude asi taký malý zvedavec... 😉 , zrejme ho všetko zaujíma...vravia, že práve také deti sú inteligentné....tak len to vydrž.... 😉

emanka...máme ísť zajtra ráno pre ten druhý cvik... 😉 šimon ale začal byť o dosť lepší, v držaní sa na rúčkach....až mám niekedy chuť s tým cvičením hodiť, zdá sa mi, že sa pozbieral.....ale je aj veľa na zemi, tak má možnosť si to stále dookola skúšať...

dnes mi vypadol z vajíčka, huncút....a ja som si myslela, že aspoň tam je v bezpečí, kým som jedla on zatiaľ (ani neviem ako) odtiaľ vypadol... 😖

dnes je u nás krásne slnečno, ale poriadne fúka a je dosť chladno...

emanka
15. mar 2010

Zuzi, tak zajtra napíš, aký ste dostali cvik...no a určite neprestávaj cvičiť, bude to ešte lepšie, uvidíš, stojí to za to 🙂
a ty ho vo vajíčku nepripútavaš, keď vypadol? chudák malý 😖 😝

zuzkaku
15. mar 2010

ok, napíšem 🙂

emanka, keď ja som si myslela, že je vo vajíčku ešte v bezpečí....nenapadlo ma pripútať ho tam, ale už tak musím robiť... 😖
no našťastie, dlho nepadal...bol na koberci, len sa prekoprcol...

alca85
15. mar 2010

no zuzka to máš teda huncúta.......ale ja som na tom neni asi o moc lepšie..malá sa v tom kolese nejak zobratnila a začala z neho vyliezať.....a hojdá sa na kraji dovtedy, kým sa to koleso aj s ňou nejde prevrátiť....ma porazí....

Klara a ty máš aké trable s Marekom.....keď na nás nemáš vôbec čas..... 😔

Spevi musíš dať synátora na izolačku 😝 😔

Dnes som tu mala mamu, tak som sa učila robiť francúzske zemiaky......a konečne sa mi podarilo vyčistiť v kuchyni dlažbu od špárovky či cementu, či čo to je.... (po roku a pol) ....dzio a to vďaka Dedre.....doteraz mi to s ničím neišlo.... 😅

alca85
15. mar 2010

zuzka chválabohu, že si ho nemala niekde na stole... 😔

emanka
15. mar 2010

no alca, takže to koleso si asi neužiješ, teda ten kľud, keď tam odložíš dieťa 😉
a ako si sa naučila robiť francúzske zemiaky? čo tam všetko dávaš a akým spôsobom?

emanka
15. mar 2010

baby, vy čo máte predĺžený víkend???????????

zuzkaku
15. mar 2010

alci....francúzske máme aj my radi...mňam 😉
a za tú dlažbu v kuchyni máš odo mňa bod... 😉 ...mne to urobil Vlado minulé leto....na kolenách sa so špárami bavil, ale stálo to zato... 😕

emankaaaa....ja som tu stále, len vy akosi flákate...no-no-no!

alca85
15. mar 2010

už som tu....Maroš prebral štafetu.....

emanka to nebude asi predĺženým víkendom.....ale to naše deti rastú.....a zhuncútievajú..... 😕

veronikapp
15. mar 2010

zuzka- veru...ešteže si ho nemala na stole 😖 už boli také nebezpečné pády... a nechoď do robotyyyyyyyyyy, Šimonko je ešte maličký, to by bola veľká škoda pre vás oboch... ale samozrejme ty sa musíš rozhodnúť...

alca- už je do kolesa Natálka asi veľká, keď ho dokáže prevrátiť...

emanka- ja robím fr. zemiaky tak, že kladiem vrstvu zemiakov nakrájanú na kolieska, posolím, potom klobásku nakrájanú na kolieska, zase vrstva zemiakov, klobása a navrch zase zemiaky a polejem to smotanou rozmiešanou s vajíčkami plus peper...

veronikapp
15. mar 2010

oslava v sobotu dopadla ok 🙂 torta bola celkom dobrá, ale úplne iná ako sme objednali 😒 ...ale potom ten bordel... 😕 a hlavne Miška vo svojej izbe...

aj u vás bolo cez víkend tak ako u nás? Vetrisko a sneženie...fuj... ani psa vyhnať z domu (emanka to sa tak hovorí 😀 )

zuzkaku
15. mar 2010

veronika....ja viem, prídem o veľa....ale to rozhodovanie je pre mňa ešte stále také ťažké.....ja to tu už ani nepíšem, ale stále dookola nad tým rozmýšľam....nejde mi to z hlavy von!!!

u nás rovnako zlé počasie....vraj ku koncu týždńa hlásia oteplenie.....už sa nevieme dočkať, čo???

zuzkaku
15. mar 2010

alci....takže dedra sa ti zatiaľ osvedčila?
máš aj nejaké zákazníčky už?

veronika, ozaj tebe som chcela povedať, že po´d si dať spraviť nechty... 😵 ja idem v piatok....som zvedavá, chcem krátke, ide mi o to aby boli pekne upravené....

alca85
15. mar 2010

jaj a tie francúzáky......

no vopred som si uvarila zemaiky v šupke (ale nie úplne do mäkka) a vajíčka.....mama zatiaľ vymastila pekáč (maslom)....zemiaky podľa môjho želania nakrájala na okrúželká, osolila, ja som rozložila klobásku, uhorky (nadrobno) a vajíčka a náhádzala som rôzne koreniny a ml. papriku....potom som musela ísť k malej 😀 ....no ešte som stihla rozohriať trúbu 😀 ....mama to prikryla ďalšou vrstvou zemiakov a dala na pol hodinu piecť....ja som medzitým rozmiešala smotanu s vajíčkom (no lepšie je dať aspoň 2) a to som po tej polhoďke naliala a roztrela na tie zamiaky a piekla ešte takých 10min....môže byť? 😀 😀 😀 😀 Dobrú chuť

zuzkaku
15. mar 2010

ha...čo som ešte chcela....ja tu ale vediem monológy...dnes som mala jeden z tých mojích upratovacích dní...a keď som už celá rozpálená a červená v tvári finišovala....Vlado mi prišiel povedať "vieš ja mám tak rád, keď takto upratuješ..." 🙄 😀 😀 😀 som myslela, že ho nakopem... 😀

alca85
15. mar 2010

zuzka zatiaľ len rodinu.....a nejaký okruh Marošových známych

alca85
15. mar 2010

a čo chcel tým výrokom dosiahnuť? 🙄

zuzkaku
15. mar 2010

aaaalci....ty si mi teraz urobila OBROVSKÚ chuť... 😠 slinky mi tečú....

aj ja vám prezradím náš recept.....sú to francúzske zemiaky bez mäsa...postup je presne ten istý, ale ja to vrstvím len uvareným vajíčkom a cibuľou (veľa cibule), pred dopečením zalejem smotanou s vajíčkom.....mňam...

alca85
15. mar 2010

to 2 som myslela ako 2 vajíčka, ale možno ani 2 smotany by neboli zlé... 😝

zuzkaku
15. mar 2010

alci...neviem... 🙄 možno ma chcel "potešiť" 😕

alca85
15. mar 2010

namám rada cibuľu....

zuzkaku
15. mar 2010

😒 bez cibule by to nebolo ono...

zuzkaku
15. mar 2010

emanka...chcela som sa ťa opýtať ako Lea? Nezačína loziť? Koľko zúbkov máte?

mamičky zúbkových detí...umývate deťom zúbky? Mali by sa už od prvého zúbku...(ja nie) 😖

alca85
15. mar 2010

no emanka, my sme prišli a ty si odišla.....a ja zachvíľu tiež odídem, bo pôjdem dať malú spať.....a keď to pôjde tak ako včera, tak neviem či sa mi sem podarí ešte prísť.....vlastne včera zaspala pekne (no v kočíku)...tak predvčerom..

alca85
15. mar 2010

zuzka vy ste si boli dnes pre ten nový cvik alebo až zajtra idete?

alca85
15. mar 2010

aha, zajtra....

blazka24
15. mar 2010

no ahojte, tak konečne som sa sem dostala, dnes tu sedel celý deň starý a hral NHL 😠
ja som robila prvý krát fašírky a k tomu zemiaky na masle a malému príkrm na viac dní takže sa nedalo aj tak.........

boli sme dnes v tescu a malý sedel krásne v košíku až kým som nešla po zeleninu a jedna pani ma upozornila že prepáčte ale maličký padá a môj starý stojí pri ňom a čumákuje po obchode? skoro ma ohlo a tak som naňho navrieskala v priamom prenose v Tescu 😖

OZNAM baby dúfam, že wellnes sa organizuje, lebo starý ma pustil, vraj kedy nastpujem 😀

veronikapp
15. mar 2010

zuzka- viem...ešte dlho budeš nad tým premýšľať...blbá situácia, verím ti... keď som sa dozvedela, že naša nemocnica, ktorú zavreli, sa má znovu otvárať a niektoré bývalé kolegyne si už poposielali žiadosti, tiež som mala chrobáka v hlave... ale prešlo ma to...

a nechty ešte nechcem...potom, keď bude Laura väčšia 😉

veronikapp
15. mar 2010

ahoj blažka...aj ja dúfam, že wellnes bude ale vopred hlásim, že posledné 2 májové víkendy a zrejme prvý (možno druhý) júnový víkend nemôžem... 😕