icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

blazka24
15. mar 2010

umývanie zúbkov, my máme dva aešte som neumývala, si neviem predstaviť ako mu tam vrazím zubnú kefku, mi ju rozmláti na dva kusy 😕

veronikapp
15. mar 2010

zuzka- mi zúbky ešte neumývame...

veronikapp
15. mar 2010

my...samozrejme... 😀

blazka24
15. mar 2010

veronika aká herečka že nemôže a čo ideš do volieb či čo ? že si robíš kampaň 😕
ale pohoda, ja neviem kedy bude mm robiť víkendy, lebo vraj ak bude mať víkendovku tak sa mu neoplatí nás vyslať do sveta 😀 ale nie, mne je to jedno ešte sa spýtam segry či by nešla lebo to je náš šofér, mm ma bez doprovodu nepustí vraj ja za volantom a plačúci Riško v zadu je reťazová havária za Nitrou 😠

veronikapp
15. mar 2010

blažka...3 oslavy nás zase čakajú... 😝
k tomu šoférovaniu...včera sme išli od svokrovcov, no a ja chytrý šofér som mm vedľa mňa a dvoma deťmi vzadu skoro 3 krát havarovala...mm už zošediviel že čo som to porobila... 😕 😀

blazka24
15. mar 2010

veronika tak ja sa chystám sadnúť za volant ale čakám na vhodnejšie počasie........som zvedavá koho cestou zabijem či seba alebo nejakého okoloidúceho 😀

veronikapp
15. mar 2010

blažka- a hneď sama????? aj keď...radšej havarovať sama ako s deťmi vzadu 😝

blazka24
15. mar 2010

veronika nejazdila som odkedy som bola tehotná takže radšej oškreť hrbet auta bez chrbta Riška ako s ním, keď sa otočím na hlavu, nech si neprizabijem vlastné a jediné dieťa 😉

emanka
15. mar 2010

ahojte, krpec nespí, zas štrajkuje, hlavná vec, že je unavená ako kôň 😠 😠 😠

zubov má stále 6, ale má úplne navreté ďasná, aj hore, aj dole, tak čakám, kedy kde čo výjde...a neumývame, kefku má, ale keď jej ju strčím do pusy, tak ju len kúše, ak vôbec otvorí ústa...
no a už neviem, čo ste popísali, nervy mám

blazka24
15. mar 2010

emanka tak neboj tebe zaspí ale môj trtko krpatý si myslí, že o štvrtej jesť je veľká sranda pre mamu a tak revemeeeeeeee lebo ja potrebujem hned z rána na záchod a vidí ako pripravujem jesť ale aj tak reve 🙄

alca85
15. mar 2010

zoberte niekto môjmu dieťaťu tú energiu.....týmto tempom nezaspí ani do rána....

blazka s čerty, nejsou žerty..... 😕

ja vodičák nemám, tak sa nemusím stresovať koho zrazím a koho nie 😕 😕

alca85
15. mar 2010

emanka, kde sa vám tie zuby berú......čo ich polievaš? 😀

emanka
15. mar 2010

Zuzka, Lea nelozí, síce keď sa dá na 4, tak občas urobí 3 "kroky", ale potom si zas ľahne a kotúľa sa

Blažka, wellnes sa neorganizuje, respektíve je to stále v štádiu hľadania vhodného ubytovania - to je all enclusive za málo peňazí 😀

No a ja robím francúzske tak, že dám vrstvu zemiakov, párok a vajíčka uvareného na tvrdo, posolím a opakujem...no a na konci to polejem vajíčkom rozmiešaným v mlieku...ktovie prečo sa to volá francúzske zemiaky, keď okolo Francúzska to pravdepodobne ani neišlo 😝

blazka24
15. mar 2010

alca dráždim hada bosou nohou ????
to vieš ten môj had nespí cez deň a vstáva nadránom takže kobru mám doma 😎

emanka a čo sa stalo s tým wellnes čo sa tu ponúkalo? hádam nepoviem starému že zostávame doma? šak nás nabalí a nechá na ulici 😕

emanka
15. mar 2010

no to je normálne, keď decko vidí jedlo, že reve, to aj náš krpec a nervy má pri tom také, že keby mohla, tak mi jednu vrazí 😝
alca, aj naša má veľa energie, katastrofa...v sobotu zaspala o ôsmej a o deviatej sa zobudila so strašným revom a ani bohový spať...tak kukala s nami telku do pol dvanástej...o dvanástej som si k nej ľahla a furt si sadala, ja nervy jak šalená, no a zaspala asi o jednej po sedačky....v poslednej dobe jej tá poloha vyhovuje 😝

emanka
15. mar 2010

blažka 😀 to aj môj Maťo sa furt vypytuje, kedy už ideme....tento víkend idem k našim a už teraz mi hovorí, že choď už vo štvrtok 😀
no a s tými Teplicami to dopadlo tak, že v konečnom dôsledku to vyšlo draho...pre nás s jedným dieťaťom to je 160 eur- polpenzia...ale zas sauna, masáž, plávanie....a pre tie, čo majú 2 deti, tak cez 200 eur...no a to je vraj drahé

blazka24
15. mar 2010

emanka na víkend mám ísť k našim tiež, teda ak všetky konštelácie vyjdú, lebo tento víkend nás odmietli že idú na výstavu, kruci a ja som videla veľké hodiny lebo malý na výstave to by bola ukážka nervných situácií 🙄
čo sa týka jedla, cez deň riško pekne sleduje ako mu robím papu a čaká ale nadránom ziape jak pavián, keby som mohla tak mu takú napálim že mu sopel oko vybije - ale je to moje dieťa čo ho zabijem ???

to ponúkanie že či neodídem už v stredu sa ma pýta aj môj starý a keď sa spýtam čo mieni robiť tak mi povie že konečne bude mať kľud na hranie NHL a pozeranie telky, ide ma rozhodiť a najradšej by som mu trhala stoličky z huby alebo nechty z paprče bez anestézie 😠

alca85
15. mar 2010

nosné dierky vyčistené, tvár doškrábaná, vlasy vytrhané, ale hlavne, že dieťa je spokojné a spí.... 😔

blazka24
15. mar 2010

alca tak čo sa týka nosných dierok, dnes som vyťahovala jablčko z kaše a zemiak s brokolicou...........je toho dosť 😝

alca85
15. mar 2010

blazka 😀 😀 😀

no Lea má zvláštne zvyky 😀

alca85
15. mar 2010

ale aj som myslela moje nosné dierky.... 😀

alca85
15. mar 2010

teda ja (aj)

alca85
15. mar 2010

toasty sa nesúúúú.....to si dovoľte... 😕

blazka24
15. mar 2010

alca neprovokuj, ja som prestala diétovať čo ma žravosť počas krámov chytila a teraz ideš jesť? totooooooooooooo
čistenie svojich dierok? tak tam také prírastky zo stravy nenachádzam
😀

alca85
15. mar 2010

to Natálka čistí moje dierky..... 😝

alca85
15. mar 2010

blazka večer sa najlepšie je......šak celulku už mám, tak čo ešte horšie mi hrozí? 😝 😕

blazka24
15. mar 2010

alca mi hovor, ja mám také pneumatiky že môžem darovať kamionistom 😠

alca85
15. mar 2010

blazka no, tak zlé to určite nebude.... 😨

no zdá sa, že sa tu silno uspáva......tak idem ja spať, kým aj to srdce mojo spí... 😔

alca85
16. mar 2010

no tak ako včera.....posledná som sa lúčila a prvá vás vítam a želám pekný deň (aj keď u nás momentálne zamračený)
Ja som do dnešného dňa vstala ako riadna mátoha....oči celé červené-vyhádzané 😠 (už sa len doškriabať), nos opuchnutý ( sa mi vyhodil podkožný pupák) a bolí jak sviňa.... 😖 ..no a to moje dieťa? Posúďte samé.....lebo mňa z nej ide poraziť..... 😔 asi ju dám do cirkusu na skrotenie..... 😠

https://www.youtube.com/watch?v=GCcHYrYervc
emanka
16. mar 2010

alca, až sa mi srdce zastavilo, keď odtiaľ vyletela 😝 no ale aspoň vie padať, hotový akrobat 😀