Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
zuzi ako vkladas do albumu tie krasne zive pismenka 😉
ja sa venujem malej, ešte nespí 😠
zuzka, budem sa tej kámoške snažiť spríjemniť deň, len sa bojím, že keď bude s Leou, aby jej neprišlo ešte viac ľúto malého Alexa ☹ no uvidíme...
no a či sa mi podarí malú odfotiť, to neviem, v poslednej dobe už nečaká na blesk, zarehoce sa a hneď sa odvráti a začne sa hrať...
Klára a ten chodák nemusí, ale môže uškodiť....aj teraz, keď som bola na kontrole, tak tam bol 2,5 ročný chlapec, ktorý býval v chodáku a teraz špičkuje...a už sa s tým nedá nič robiť, jedine operačne 😒
veeeeľmi pomaly mi ide net....už mám na to nervy! 😠
klari ja som mala v tehu taký ten tehotenský pás, páčil sa mi, aj mi v ňom bolo pekne teplučko na chrbát a bruško...
Klára, ty si mala super pôrod, závidííím 🙂 🙂
no a to na ten chrbát je super, ja už som to tiež niekde videla
fotky pridané... 😉 tak teraz môžete nakuknúť na "Tomiho v chodáku" 😉
Zuzi, to koľko tam mal Tomi mesiacov? vyzerá už veľký že je
zuzi kukla som...inak tomi tam vyzera na desat mesiacov...
ešte som chcela, že Tomáš tam bol asi tak vo veku Šimona 😉
klara...klikni si na tie písmenká a dostaneš sa tam, môžeš si vybrať aké chceš, skopíruješ kód, ktorý sa ti tam ukáže a pridáš medzi fotky... 😉 mám to od alci... 😉 😉
emanka...joj, mne je už teraz ľúto... ☹ , ona sa s tým musí vyrovnať, lebo všade dookola bude stretávať zdravé detičky, musí ho prijať takého aký je a snažiť sa mu čo najviac pomôcť...držím jej v tom veľmi palce a vôbec všetkým mamičkám chorých detí....je to ťažké... 😒
Lea je podarená...a má pravdu, ve´d ona sa zasmeje, to ty musíš vystihnúť ten pravý okamih a cvaknúť mami... 😀 😉
no vidím, že ste to tu už napísali,že aký je tam Tomáško veliký.... 🙂
no tak to bol potom Tomáško riadny chlapisko, keď tam je vo veku Šimonka...... 😨
noooo, ja vlasne teraz rozmýšľam, či tam Tomáš mal ozaj toľko mesiacov ako teraz Šimon...hmmmm, nie som istá... 😅 ...škoda, že to nemám zapísané....nevýhoda klasických fotiek... 😖
ach zas je gore...utekám
a z čoho vlastne vzniká to špičkovanie? Ak nedočiahne pevne s celými chodidlami na zem alebo z toho, že sa v tom chodáku viac odráža ako chodí..... 😒
zuzi nevadi ani ja nic nezapisujem...nas to ma asi po mm ..lebo on uz vedel chodit v 9 mesiacoch 😉
a kde je dnes Veronika? ani Terezka sa neozvala, ale ona sa asi učí.....Babullka chodí len občas.....Blažka, kde sú tvoje hlody..a speváčka ty si kde.....zabudla som niekoho....no klara má dnes pochvalu, lebo je tu viac než zvyčajne....
klara...tvoj manžel bol šikovník... 😉 je pravda, že niektoré deti začínajú veľmi skoro chodiť...
chcela som sa ťa opýtať, keďže si tu raz spomínala, že radi chodíte po výletoch....chystáte sa niekam s malým v lete na dovču? (to "dovču" mám od teba 😉 páči sa mi to slovo)
alci...neviem, z čoho to môže byť, ale asi najskôr z toho, čo si opísala...
dnes som drobcovi uvarila hovädzí vývar so zeleninou.....joj ale mu chutilo, zjedol plnú misku- a to som mu chcela odložiť aj na zajtra...
vy dávate deťom polievky?
a ako vyzerá taká polievka.....to mu dávaš už nerozmixované kúsky, ako normálny vývar?
ja zatiaľ všetko len mixujem, aj tak mi nič nechce....dnes som jej to dokonca dávala na tie kukuričné chrumky, len by mi niečo zjedla.... 😕
ja mu dám vývar a v tom má vidličkou popučenú zeleninu, ktorá sa varí spolu....niekedy aj cestovinu popučenú k tomu... 😉 je tam tej zeleniny dosť, aby nemal samú vodu...
zuzi ideme ...asi do chorvatska to zatial vyhrava...letecky az radsej buduci rok...chorvatsko je dobra destinacia bo ked bude problem mozeme sa hned vratit ...chystame sa aj do tatier a do ciech ku rodine...no leto by malo byt bohate na zazitky...uvidime 😉
tak ono je to vlastne také vodovejšie.......pýtam sa jak debil.....ja sa bojím, že keď jej dám nejaký kúsok niečoho, tak jej to zabehne
asi to budú zúbky, že? Šimon má tiež také "nejedavé" obdobia....strieda si to...ale z tej polievky som dnes bola vedľa...asi mu budem robiť častejšie... 😉
tiež skoro všetko mixujem, ale pomaly ho už chcem učiť aj na väčšie kúsky, aby vedel prehĺtať...skúšala som už aj zemiaky s maslom, mrkvou a kuracím mäskom len tak rozmiešať vidličkou a popučiť....aj to mu chutilo a vedel to jesť aj takto...
zuzi ja tiez robim aj polievky lebo maleho dost zapekalo a odkedy ich robim je to lepsie a lubi ich 😉
klari...super...a prečo nie letecky? chcete ísť autom?
budete mať pekné leto, plné výletov.... 😉
my by sme mali ísť do Bulharska...vlakom...je tam dosť miesta, dá sa aj poprechádzať a budeme mať ležadlá, tak aj pospať...rozmýšľali sme ísť letecky, ale to stálo dosť veľa, tak sme sa rozhodli pre vlak....len ešte nieje istý, lebo nemáme zarezervované lístky....dôfam, že sa to podarí...inak dovolenku už máme vyplatenú... 😕
alci...neboj sa nemala by sa ti dusiť, skúšaj to pomaly s chlebom, ona si zvykne... 😉
zuzka, ja neviem....mne to skôr pripadá ako prieberčivosť....lebo kebyže jej dám banán, tak ten zmastí, ani nestihnem vysloviť že banán.... 😅
😀 😀 ani nestihneš vysloviť... 😀 😀 si podarená...
a skúšaš aj dochutiť napríklad rascou, alebo zelenou vňaťou? Ja som mu dnes dala do polievky variť aj troška cibule, tá dodala polievke lepšiu chuť... 😉
žeby som už začala dávať chlieb.....a to len kôrku, alebo normálne aj striedku......no vidíš, aj som sa chcela opýtať, že či dávate biely alebo tmavý chlieb....
ja dávam aj biely, ale aj tmavý...dávam mu striedku najprv s maslom, ale včera prvýkrát s "kiri" syrom...chutilo... 😉
no vyskúšam....a kedy si mu začala dávať chlieb...

zuzi kuknem 😉
inak videli ste ten produkt co tu ma reklamu vec drieku? vyzera to super vec, asi si idem objednat, na jar je to perfis, ja nosim vacsinou bedrove gate a fakt ze chrbat ma vzdy bolieval z chladu