Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
áááu to muselo bolieť......to si o neho musela riadne zakopnúť...... 😖
Mi hovor Alca.som myslela ze ma porazi..... 😅
a koľko to budeš mať v sádre?
no babull idem.....treba niečo aj porobiť..... 😖
oni to nesadruju to je malicek,to daju len do takeho leukoplastu a obviazu obvazom.....papa
Ahojte... 🙂
babuli...auuuu...no teda, si ale šikovná...takto presne zakopol Tomáš o schod, keď mal 2 roky, tiež mal nohu v sadre.... 😨
veronika aj ja blahoželám k 10 mesiacom... 😉
alci...dávaš už Natálke chlebík? Chutí jej??
emanka... ☹ smutné...malé detičky by takto nemali trpieť... ☹
no a dedko boduje... 😉 Lea ho bude mať isto veeeeeľmi rada... 🙂
minulý týždeň zas môj oco dal Šimonovi kyslú uhorku do ruky....ja som bola na AJ...vraj ju ani za svet nechcel pustiť z ruky tak mu chutila..... 😝
no s tou mojou prácou je to tak, že...1.) núka mi vyšší plat až o 2 triedy + vyššie odmeny
2.) je to oveľa bližšie ako mám teraz
3.) mladý kolektív - v terajšej práci máme 3 dôchodkyne...ja som tam najmladšia
4.) robila by som to, čo som nedávno doštudovala - psychopédiu (teda v ŠZŠ)
joooj ale včerajšia porada s Vladom skončila hádkou a išla som spať! 😠
on je úplne proti tomu, aby som tam šla, ja zas by som aj chcela, ale Šimon je moja brzda...
zajtra to teda definizívne ukončím a rozhodnem sa tak-alebo inak...
písala som včera danu, či sa dá naša téma zosúkromniť....odpísala mi, že nie, máme si založiť novú ak chceme súkromnú...
alci...aký názov si to ty vtedy vymyslela? Celkom sa mi páčil... 😉
len na skok....že uhorku......môj tatko by sa jej teda neodvážil asi nič dať...... 🙄
no zuzka, tak si vlastne stále na tom istom a nerozhodnutá.....vlastne rozum radí ísť, ale srdce ťa nepustí.......ja by som nedokázala nechať malú niekomu ne celý deň....asi by som na ňu v kuse myslela....ale ty si to už raz zažila, tak si spomeň či si bola vtedy spokojná a šťastná....a či ti to tak vyhovovalo.... 😔
no a ten názov bol: "Veselá partička od Kláry..." 🙂
no a zas utekám upratovať...Maroša som vyslala s malou na prechádzku, aby som mala voľné pole.... 😅
ahojte 🙂 ďakujeme za blahoželania k výmesačníku 😉
zuzka- krásne nechty 😉 ... a do práce by som ja určite nešla...nechať ročné bábätko niekomu inému na starosť 😝 v tomto sa určite nezhodneme...sorry
emanka- kamarátka to musí mať veľmi ťažké ☹ až sa to zle čítalo, čo si písala...
miňonky? 😀 a zuzka kyslá uhorka? 😀 Laure som zatial dala iba trochu ochutnať Activiu tvarohovú stracciatela a cestoviny si syrom...čo nie je taká katastrofa, dúfam 😀 no a minule mi jedla kuraciu polievku rovno z taniera 😀 jednu lyžicu ona, jednu ja...ach jaj... no ale tak jej chutilo 😎
babullka- ach jaj...muselo bolieť 😝
no a všetkým, čo urobili nejaké pokroky blahoželám...len tak ďalej...za chvíľu budeme deťúrence naháňať 🙂
kým nešiel kôň, nakupovala som na baby bazári 😖 budúci týždeň mi má prísť nejakých 6 balíkov...som zvedavá, čo to...či to nebudem musieť vrátiť naspäť 😀
emanka spomínala si, že zháňaš pre Leušku tepláčiky s patentmi dole...pozri baby bazár, medzi nohavice, daj si nový tovar, jedna tam predáva úplne nové krásne tepláčiky značka H&M s patentíkmi za 4eurá jedny. Dobrá cena a nie sú flísové, ani zamatové, normálna teplákovina...aspoň na obrázku tak vyzerali, ale keby boli flisové, určite by boli drahšie. Možno budem aj ja objednávať, podľa toho, čo mi príde v tých balíkoch...
no a mohli by sme založiť novú tému a t´to dať zamknúť, nech to tu nikto nečíta...len ako to bude fungovať napríklad s albumom? Keď budeme v súkromnej téme, zobrazí sa album iba vám alebo všade kde som doteraz písala? To by bolo dosť blbé...potom to nemá význam 😖
http://www.babybazar.sk/Teplaciky-62-86-id23330... tu sú tie tepláčiky, ale ja technický antitalent, netuším čo sa zobrazí...či vôbec niečo...
na počudovanie to ide...ale ako pozerám, zvýšila cenu 😕
veronika ty si môžeš v nastaveniach určiť či bude tvoj album verejný alebo súkromný....
Prístup k fotoblogu
* fotoblog je verejne prístupný
* fotoblog je nezverejnený
a potom nám už len hodíš link, keď pridáš nové fotky......teda aspoň myslím
tie tepláčiky sú krásne......
no a kto založí novú tému? Môžem aj ja, ak to nebude nikomu vadiť, teda ak sa neukáže klara.....len napíšte či môže byť ten názov...
Od emanky:
Ahoj,
nejde mi pridávať odpoveď, že na tom pracujú, už ma zaregistrovali na slovenskom koňovi, ale zas sú nejaké problémy skúšam to už od rána....ale čítam vás...
povedz Veronike, že tepláčiky sú krásne, presne také máme ružové 80-ky, ale už jej budú malé...
A Zuzke povedz, že jej odkazujem, že nech nejde do roboty....
tak už máme súkromku.....
určite nájdete podľa názvu.....
NO konecne ahojte bolo mi smutno spevacka dakujem za link ohladom diety , babulka ten malicek musel boliet ze?ja som tak minule kopla do postele az som spadla , a tak nestastne ze som si buchla cely prsnik 😠 , zuzka krasne nechty,ja som si tiez raz dala spravit ale na svadbu , aj ta cena potom bola krasna 😒 emanka podareny dedko 😉 , veronika blahozelam k vymesacniku,alca 😀 😀 😀 😀 ze volne pole 😀
Dzio ahoj......
no ale teraz sem:
a túto tému nech zamknú, alebo sem môžu začať písať nový 5mesačníci.... 😉
skúška
ahojte babule, som sa prišla ukázať, lebo ste ma vraj hľadali......krpec po najedení už zase na bruchu a šabluje jak Zoro pomstiteľ, tak padám, prídem večer ak sa zadarí - malému sa zapáčilo vstávať o tretej - ja vypadám jak zombí, nevyspatá som jak šlapka po dobrom záťahu a krpatý je nervný jak cigán bez prídavkov 😠
ahoj blazka...príď do našej novej súkromnej témy " Veselá partička od Kláry..." 😉 😉
zuzka šak som v zadku z tohoto nového koňa, potrebujem minimálne mapu 😠
blazka.... 😀 😀 😀 😀 neboj, zvykneš... 😉
len už konečne zavítaj medzi nás.....bez teba tam nieje toľko srandy... 😀
esteze sme tu vacsinou tie ,normálne"
livaok, ako to myslíš, hmmm????
no myslím, že livaok, nebude livaok...... 😕

a emanka som sa ťa zabudla opýtať, či si bola u tej kamarátky aj s Leou.....