Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
veru, veru, musím už aj ja, dnes som zas nič neurobila 😒
tak, Alenka, ahoj, neviem, či sa tu večer stretneme, asi bude zas blbnúť kôň, no ale uvidíme....tak zatííím 🙂
emanka, si ma vymákla s tým albumom, tak aspoň takto zatiaľ, aby sa nepovedalo...a to na gauči je Hanka 😀
spevacka, aká je velká 🙂 a to stojí alebo kľačí?
Veronika, alebo aj iné dievčatá, keď niečo obsahuje pšeničnú múku, znamená to, že to obsahuje lepok??? Dakujeeem🙂))
emanka, to je pod ňou schovaný ocinko a on ju odzadu podopiera, určite ale nestojí, ona ešte nevie 😀
to s tým lepkom, aj ja to tak chápem ako si napísala
aha 🙂
no aj ja to tak chápem, s tou pšeničnou múkou, ale nejako som zneistela, tak preto sa radšej pýtam 😉
ahoj spevacka...si tu?
aaaaa...emanka, ty si tu?? 🙂
ano, Zuzi, len na skok....teba už tvoj prvorodený pustil do detskej??? 😀
hej...už ho to prešlo 😉
baby, ak máte satelit, idú vám programy? My ho máme od Vianoc a od včera nám blbnú skoro všetky programy, hlavne slovenské nejdú, niektoré české idú....
A bábätko ti už spinká?
šimon už spí...Tomi je už tiež vo svojej posteli, každú chvíľu zaspí 😉
satelit máme, ale zatiaľ nič neblbne 😕
baby...taká otázka...aký máte kočiar pre bábo??
inak, dnes, keď sme tu dodebatovali, tak som išla vešať prádlo a tak som sa ešte rehotala, no konečná 😀 😀 😀
ja mám športový kočík Peg Perego GT 3....a ty Zuzka?
takú starinu ešte po Tomáškovi...ale chystám sa kúpiť bumbleride flyer...no neviem sa rozhodnúť 😒 chem niečo ľahké, štýl golfáčo-športiak 😉
a mimochodom aj ja som sa rehotala tak sama popod nos a Tomi sa stále vypytoval..." čo? čo sa toľko smeješ?" no vysvetli mu keď nieje v obraze 🙄
😀 😀 😀
ten bumbleride je pekný 🙂 ja som tiež dlho rozmýšľala a nevedela som sa rozhodnúť, ale som spokojná...zatiaľ 😉
zuzi, musím končiť, lea nervačí 😀
na chvíľu som nakukla do témy " očkovanie-pre a proti" a cítim sa takááááá malinká, žeby som najradšej zaliezla do myšacej dieročky...nejaký petot tam píše, ale také odborné hlody som už dávno nepočula (nečítala)...to jak môže byť niekto taký macher?? ja mám občas problém sa vykoktať, nieto ešte vypotiť zo seba niečo na úrovni 🤐
aj ja už som čítala, čo on popísal, je macher, super sa vyjadruje, no, odborník, ja tiež oproti nemu nula
aspoń nie som sama 😝
už ťa nezdržiavam...utekaj k Lei 😉
ahojte...konecne som tu...boli sme na ockovani...prevenar...maly cely den place...hroza ☹ ☹ ☹ ☹
ako vase deti znasaju ockovania?
ahoj klara...tak to máš dnes pestré....uvidíš aká bude noc 😒 My sme pri očkovaní rovnakí...a máme aj horúčku 😝
klara...aj teba sa opýtam...aký máte končiarik vy? a čo povieš na bumbleride flyer? 😨
juj bojim sa noci dufam ze bude vsetko dobre ☹ ☹ ☹
ste riadne popisali...a co smiesne sa tu royoberalo? sa mi to nechce cele citat 😎
držím palce 😉
aaaale...hádali sme mená emanke...teda, čo by si povedala ako sa môže volať? 🙂
nuz zuzi, v kociarikoch ti ja neporadim...ja hoci som mohla mat aky som chcela, kupila som si kociar v polsku 😀 ale to len preto ze vsetky kociare ktore som pozerala sa mi ydali uzke a nejake male...a aj preto lebo moja segra ma X-Lander a jej mala v nom ani nechcela byt a pritom stal 20 litrov...moj stal 8000 aj s vajickom aj sportovy, toto vsetko za tych 8 a teda zatial sme aj vajce aj kocik vyuzili poriadne. Ja som taky setrny typ, nerada vyhadzujem, aj ked si to sice mozem dovolit ale radsej vrazam do inych veci, napr. my vela cestujeme tak to ide tam 😉 😉 😉 ak chces poslem ti obrazok toho mojho 😉 😉 😉
ajojte...deti mi spia-chvala panu bohu... 😀

ja by som tiež mala končiť, musím pobaliť veci, lebo onedlho príde mm.... 😉