icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

alca85
8. jan 2010

ja by som tiež mala končiť, musím pobaliť veci, lebo onedlho príde mm.... 😉

emanka
8. jan 2010

veru, veru, musím už aj ja, dnes som zas nič neurobila 😒
tak, Alenka, ahoj, neviem, či sa tu večer stretneme, asi bude zas blbnúť kôň, no ale uvidíme....tak zatííím 🙂

spevacka
8. jan 2010

emanka, si ma vymákla s tým albumom, tak aspoň takto zatiaľ, aby sa nepovedalo...a to na gauči je Hanka 😀

emanka
8. jan 2010

spevacka, aká je velká 🙂 a to stojí alebo kľačí?

Veronika, alebo aj iné dievčatá, keď niečo obsahuje pšeničnú múku, znamená to, že to obsahuje lepok??? Dakujeeem🙂))

spevacka
8. jan 2010

emanka, to je pod ňou schovaný ocinko a on ju odzadu podopiera, určite ale nestojí, ona ešte nevie 😀
to s tým lepkom, aj ja to tak chápem ako si napísala

emanka
8. jan 2010

aha 🙂
no aj ja to tak chápem, s tou pšeničnou múkou, ale nejako som zneistela, tak preto sa radšej pýtam 😉

zuzkaku
8. jan 2010

ahoj spevacka...si tu?

zuzkaku
8. jan 2010

aaaaa...emanka, ty si tu?? 🙂

emanka
8. jan 2010

ano, Zuzi, len na skok....teba už tvoj prvorodený pustil do detskej??? 😀

zuzkaku
8. jan 2010

hej...už ho to prešlo 😉

emanka
8. jan 2010

baby, ak máte satelit, idú vám programy? My ho máme od Vianoc a od včera nám blbnú skoro všetky programy, hlavne slovenské nejdú, niektoré české idú....

emanka
8. jan 2010

A bábätko ti už spinká?

zuzkaku
8. jan 2010

šimon už spí...Tomi je už tiež vo svojej posteli, každú chvíľu zaspí 😉
satelit máme, ale zatiaľ nič neblbne 😕

zuzkaku
8. jan 2010

baby...taká otázka...aký máte kočiar pre bábo??

emanka
8. jan 2010

inak, dnes, keď sme tu dodebatovali, tak som išla vešať prádlo a tak som sa ešte rehotala, no konečná 😀 😀 😀
ja mám športový kočík Peg Perego GT 3....a ty Zuzka?

zuzkaku
8. jan 2010

takú starinu ešte po Tomáškovi...ale chystám sa kúpiť bumbleride flyer...no neviem sa rozhodnúť 😒 chem niečo ľahké, štýl golfáčo-športiak 😉
a mimochodom aj ja som sa rehotala tak sama popod nos a Tomi sa stále vypytoval..." čo? čo sa toľko smeješ?" no vysvetli mu keď nieje v obraze 🙄

emanka
8. jan 2010

😀 😀 😀
ten bumbleride je pekný 🙂 ja som tiež dlho rozmýšľala a nevedela som sa rozhodnúť, ale som spokojná...zatiaľ 😉

emanka
8. jan 2010

zuzi, musím končiť, lea nervačí 😀

zuzkaku
8. jan 2010

na chvíľu som nakukla do témy " očkovanie-pre a proti" a cítim sa takááááá malinká, žeby som najradšej zaliezla do myšacej dieročky...nejaký petot tam píše, ale také odborné hlody som už dávno nepočula (nečítala)...to jak môže byť niekto taký macher?? ja mám občas problém sa vykoktať, nieto ešte vypotiť zo seba niečo na úrovni 🤐

emanka
8. jan 2010

aj ja už som čítala, čo on popísal, je macher, super sa vyjadruje, no, odborník, ja tiež oproti nemu nula

zuzkaku
8. jan 2010

aspoń nie som sama 😝

zuzkaku
8. jan 2010

už ťa nezdržiavam...utekaj k Lei 😉

klara_klara
autor
8. jan 2010

ahojte...konecne som tu...boli sme na ockovani...prevenar...maly cely den place...hroza ☹ ☹ ☹ ☹

klara_klara
autor
8. jan 2010

ako vase deti znasaju ockovania?

zuzkaku
8. jan 2010

ahoj klara...tak to máš dnes pestré....uvidíš aká bude noc 😒 My sme pri očkovaní rovnakí...a máme aj horúčku 😝

zuzkaku
8. jan 2010

klara...aj teba sa opýtam...aký máte končiarik vy? a čo povieš na bumbleride flyer? 😨

klara_klara
autor
8. jan 2010

juj bojim sa noci dufam ze bude vsetko dobre ☹ ☹ ☹

ste riadne popisali...a co smiesne sa tu royoberalo? sa mi to nechce cele citat 😎

zuzkaku
8. jan 2010

držím palce 😉

aaaale...hádali sme mená emanke...teda, čo by si povedala ako sa môže volať? 🙂

klara_klara
autor
8. jan 2010

nuz zuzi, v kociarikoch ti ja neporadim...ja hoci som mohla mat aky som chcela, kupila som si kociar v polsku 😀 ale to len preto ze vsetky kociare ktore som pozerala sa mi ydali uzke a nejake male...a aj preto lebo moja segra ma X-Lander a jej mala v nom ani nechcela byt a pritom stal 20 litrov...moj stal 8000 aj s vajickom aj sportovy, toto vsetko za tych 8 a teda zatial sme aj vajce aj kocik vyuzili poriadne. Ja som taky setrny typ, nerada vyhadzujem, aj ked si to sice mozem dovolit ale radsej vrazam do inych veci, napr. my vela cestujeme tak to ide tam 😉 😉 😉 ak chces poslem ti obrazok toho mojho 😉 😉 😉

voskovka
8. jan 2010

ajojte...deti mi spia-chvala panu bohu... 😀