icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

zuzkaku
8. jan 2010

😉 😉 😉

alca85
8. jan 2010

no tušííím ešte jeden deň zostanem u rodičov.....mm sa ešte nevrátil z roboty

zuzkaku
8. jan 2010

a to je dobre, či nie??

veronikapp
8. jan 2010

ahojte no vy tu mate temu, tak sa pripojim. Moj muz je pasivny hokejista, velky fanusik nasho popradskeho timu, takze par vecerov do mesiaca som sama, kedze po hokeji musi ist este na pivko s kamaratmi. Napriklad dnes... Aspon ze nechodi niekde po diskotekach alebo baroch, no nie? 😉

Dnes som volala o vysledky, krvny obraz a biochemia su v poriadku, takze super, doktorka sa bala, ze ked schudla, ci nebude mat nejak rozvratene vnutorne prostredie, ale to je v poriadku. Tak super. O tyzden budu vysledky na celiakiu a alergiu na BKM.

Dnes som skusila tie 4 prikrmy, co mi kazala davat doktorka a dopadlo to tak, ze nezjedla okrem ovocia vobec nic, len kojit sa chcela... Ale uz je to lepsie, uz nekaka do kazdej plienky, dnes len 2 krat, tak hadam bude vaha stupat. Uz mam aj pozicanu vahu, budem ju pravidelne vazit, aj pred kojenim aj po. Teraz vecer vypila 210ml. Zrejme tymy hnackami zareagovala na nieco, co som cez Vianoce zjedla... No uvidime.

zuzkaku
8. jan 2010

ufff veronika...ja držím palce aby to nebolo ani jedno z tých zlých ochorení 😨 S tými 4 príkrmami radšej pomaly...nezjedla dnes možno zajtra o niečo viac 😉 Koľko príkrmov na deň si jej dávala doteraz? A čo vravela dr. na lepok, máš pokračovať alebo vynechať?

emanka
8. jan 2010

klára, ja ti dám Zuzany 😀 😀 😀
alca, vy čo si posielate ip-čka, aké máte tajnosti? 😀

alca85
8. jan 2010

na chvíľu odídem a už mi obsadia NB, musela som ísť k PC....
zas ma mama volá, uff

zuzkaku
8. jan 2010

emanka...už spíte?

veronikapp
8. jan 2010

zuzkaku doteraz som sla podla tabuliek, cize dva. Vzdy mi vsetko pekne zjedla. Do Vianoc nebol problem, az potom sa to pokazilo. Ked zacala hnackovat, tak som zaviedla treti prikrm- ryzovu kasu na veceru, kedze ryza zapeka. Neviem ci mohla schudnut iba pre tie hnacky... Lepok som nedavala dlho , par dni tie piskotky, potom ako zacala hnackovat, tak mi poradili aj tie ovsene vlocky, ze su aj na to dobre. Doktorka vravela, ze vlocky davat dalej. Zacinam mat lepsi pocit, lebo keby to bola celiakia, zrejme by sa to zhorsovalo a nie zlepsovalo.

emanka
8. jan 2010

Veronika, aj ja som dnes malej skúšala dať niečo navyše a tiež zjedla iba banán a výnimočne viac mlieka 😀
klára, malý má aké horúčky? teda koľko?

klara_klara
autor
8. jan 2010

uz sme aj napapani 😉 😉 😉

zuzkaku
8. jan 2010

veronika tie vločky ako robíš?

veronikapp
8. jan 2010

inak dnes som si prezrela vase albumy, mate pekne bambulky a bambuliakov, ta moja je fakt drobcek. 🙂

emanka
8. jan 2010

Zuzi, nespíme...leží v postieľke a debatuje s medveďmi na kolotočí nad postieľkou....inak, má nejaký pokazený režim od tej choroby, v noci nespávala, tak spala cez deň a teraz jej to zostalo...včera zaspala o pol dvanástej a dnes to vyzerá, že asi tiež tak zaspí...a pritom je unavená, tak neviem...

zuzkaku
8. jan 2010

klara...vidím, že malý má už akosi presný režim...včera ste tiež papkali okolo 21:00, alebo sa mýlim? Zato môj drobec takýto režim nemá...papká, kedy chce

emanka
8. jan 2010

Veronika, Laura vážila 2900 ? Dobre si pamätám? Naša Lea 2550, 48 cm, ale rýchlo to dobehla...koľko teraz vážite? a koľko ste vlastne schudli? ja si myslím, že to z tých hnačiek, veď aj dospelák schudne, keď hnačkuje, nie?

zuzkaku
8. jan 2010

emanka...tá debata musí byť fakt zaujímavá 😉

veronikapp
8. jan 2010

zuzkaku no to je tiez kamen urazu, lebo niektori mi tvrdia, ze staci zaliat prevarenou vodou a nechat chvilu luhovat a ini, ze ich treba trochu povarit. Tak teraz si nie som ista, uz som robila aj tak aj tak. Ale uz ich radsej budem varit.

alca85
8. jan 2010

neznášam poschodové domy 😖

zuzkaku
8. jan 2010

šimon spí už od 19:30 ale stihol byť raz hore...už si začína nadrábať tú nočnú šichtu...ak by som mu rátala odteraz koľkokrát sa zobudí za noc bolo by to asi 50x

emanka
8. jan 2010

zuzi, tomu ver...ale už začína nervačiť, ja neviem, čo je to s ňou, inokedy už o ôsmej spala a teraz len vymýšľa...možno jej idú zuby, alebo už zas viac vníma....viem ja?
zuzi a ty si u Tomáška v izbe keď spí?

zuzkaku
8. jan 2010

veronika, asi je lepšie ich povariť, tiež sa mi to zdá byť viac efektné Ešte mi povedz ( mne neskúsenej 😔 ) dávaš len vývar z tých vločiek alebo celý ten maglajz?

alca...pohodička...veď si len spomeň nato koľko sedacích svalov si v takomto dome precvičíš... 😉

zuzkaku
8. jan 2010

pssssssst nie tak nahlas....no jasné, že som tu pri ňom...robím mu tu nočnú lampu 😵

veronikapp
8. jan 2010

emanka, hej vazili sme 2900g, 49 cm, v polroku 6620g a teraz schudla na 6420g, takze 20 dkg. Vela vela schudla. Dufam ze uz to bude len stupat. Meria 68cm. Pri Miske bol opacny problem. Do nej dostat nejaku lyzicku zeleniny bol horor. A aj tak priberala. Ked sa narodila, mala 3240g a taku vahu aku ma Laura teraz, mala Miska v 4 mesiacoch 😒 . Ale to nemozem porovnavat, bola na UM a to mamina vzdy dopraje a radsej da do flasky viac.

zuzkaku
8. jan 2010

ozaj veronika...mala si pravdu, dnes už MK ide oveľa lepšie ako po minulé dni 😉

alca85
8. jan 2010

emanka len som dávala Zuzke jednu www adresu na kočíky a neviem či to môž 😒 em takto verejne

veronikapp
8. jan 2010

zuzkaku cely ten maglajz 😀

voskovka
8. jan 2010

my mame pozajtra pol roka skoro 10kg...xi xi..

dnes mi zjedol mrkvu so zemiakom celu 120g a potom za tym 120ml mlieka a poobede oklo 4tej celu125g jablkovej presnidavky...

zuzkaku
8. jan 2010

ok...ďakujem...ja len aby som vedela, keď s tým začnem tiež 😉

emanka
8. jan 2010

dobre, zuzi, už som ticho 😀
veronika, my sme v necelých šiestich vážili 7280g, takže ozaj je to drobček malinký 🙂 Uvidíš, už to bude dobré, až budeš lamentovať, že aká je ťažká, že ako ťa bolí chrbát 😀
Inak, dnes som čítala, že 9-mesačné deti majú v pohodičke 3 príkrmy 😒