Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
Zuzi, áno, chvalabohu...to má Lea asi po nás, buď zdedené alebo odkukané 😀
Ona sa furt rehoce, ale iba doma, vonku je jak zamrznutá, ani obraz ani zvuk, keď vytiahnem tel., že ju idem odfotiť, tak nahodí iba taký decentný úsmev a doma je vysmiata jak lečo 😀
dnes som zrušila Vladov hokej...ešte je v práci, ale keď príde domov, ten mi dááááá 😝 😝 😝
emanka, ale aj na fotkách vidno, že je to taký smejo 😉 podarená je.... 😉
voskovka, držíme palce...
zuzi, akože zrušila? čo chcel pozerať v telke? či ako?
Zuzi, dík...je to taký veselý človiečik 😀
emanka- o 14.15 hod. Inak som si vsimla, ze mas tetovanie.Co to?
chcel ísť zajtra do PO na hokej "live" a ja som objednala na ten čas k nám návštevu.... 😀 ale nie narokom...bola by som rada ak by na chvíľu zmysluplne vypadol z domu, no tak sa stalo....čo už? len som zvedavá na reakciu, keď príde o 22:00
čo o 14.15 ? mne tu niečo ušlo....
veronika, naša Lea je staršia 😀 skoro o 12 hodín!!!
no áno, mám tetovanie, taký ornament 😉 dnes som dala leje vločky a nevedela to jesť ☹
to neni mozne...
to neni mozne, ze zuzke nieco uslo... 😀
vlocky musis pomixovat 😉
No Zuzi, chudák Vladimír 😝 A kto k vám príde? O 14.15 sa narodila Veronikina Laurika a naša Lea 2.43 v ten istý deň 🙂
ty si uz mala Leusku pri sebe, ci nie este?
Zuzka, čítaj dôsledne!!! Na budúce ti nič nepovieme!!!
Rozmixovať? Ja som jej tam aj banán popučila, aj trochu UM dala, no také to bolo dobré...aspoň mne zostalo 😀 Dobre, dík, zajtra pomixujem...
jedna super kámoška ešte z detstva aj s manželom.....mimochodom je gynekologička a odrodila ma 😉 😉 😉
Mala, už ráno o siedmej mi ju priniesli, skoro ma šlak trafil 😠 Síce ju potom zobrali, ale od jedenástej už bola na mne nalepená....až doteraz 😀
emanka mne uz dnes asi hrabe... Laura sa predsa narodila o 15.20 😅
😀 😀 😀 😀 😀 Veronika 😀 😀 😀 to je jedno, hodina hore-dole 😀
Zuzi, to muselo byť super, keď ťa rodila kámoška...teda, myslím tak, že si asi bola pokojná 🙂
emanka ved to je super, ja som si Lauru nechala uz od polnoci 😀
😉 to vieš, že hej...akosi to takto dobre vyšlo
kazda o niecom inom- ked to niekto cita 😀
veď hej, Veronika, super, ale ja som bola totálne vyčerpaná z pôrodu...no a našťastie leuša bola dobrunká, spinkala a tak....Zuzi, Tomáš u vašich aj spí?
každá o inom, ale k veci 😀
Teraz som sa tu zasmiala a lea sa rehoce so mnou, malinká bubuška...
už som tu.....malá je pri mne a pozdravuje vás....
moja sa narodila o 8:04 a dali mi ju až na druhý deň.....
konečne som dala vyvariť flašky, bo to nejak flákam....
k veci, ale ja uz stracam suvislosti!- preco, tomasko snad nie je doma, ci co, zuzka?
že pozdravujem Natálku a nech už spinkáááá 😉
inak koľko Vám trval pôrod od prvých kontrakcií?
alca, ďakujeme, že aj my pozdravujeme 🙂

že New Kids n the Block 😀 😀 😀 ukáž jej Michaela Jacksona a telku už viac nekukneš... 😀 😀 😀