Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
Zuzi, áno, chvalabohu...to má Lea asi po nás, buď zdedené alebo odkukané 😀
Ona sa furt rehoce, ale iba doma, vonku je jak zamrznutá, ani obraz ani zvuk, keď vytiahnem tel., že ju idem odfotiť, tak nahodí iba taký decentný úsmev a doma je vysmiata jak lečo 😀
dnes som zrušila Vladov hokej...ešte je v práci, ale keď príde domov, ten mi dááááá 😝 😝 😝
chcel ísť zajtra do PO na hokej "live" a ja som objednala na ten čas k nám návštevu.... 😀 ale nie narokom...bola by som rada ak by na chvíľu zmysluplne vypadol z domu, no tak sa stalo....čo už? len som zvedavá na reakciu, keď príde o 22:00
veronika, naša Lea je staršia 😀 skoro o 12 hodín!!!
no áno, mám tetovanie, taký ornament 😉 dnes som dala leje vločky a nevedela to jesť ☹
No Zuzi, chudák Vladimír 😝 A kto k vám príde? O 14.15 sa narodila Veronikina Laurika a naša Lea 2.43 v ten istý deň 🙂
Zuzka, čítaj dôsledne!!! Na budúce ti nič nepovieme!!!
Rozmixovať? Ja som jej tam aj banán popučila, aj trochu UM dala, no také to bolo dobré...aspoň mne zostalo 😀 Dobre, dík, zajtra pomixujem...
jedna super kámoška ešte z detstva aj s manželom.....mimochodom je gynekologička a odrodila ma 😉 😉 😉
Mala, už ráno o siedmej mi ju priniesli, skoro ma šlak trafil 😠 Síce ju potom zobrali, ale od jedenástej už bola na mne nalepená....až doteraz 😀
Zuzi, to muselo byť super, keď ťa rodila kámoška...teda, myslím tak, že si asi bola pokojná 🙂
veď hej, Veronika, super, ale ja som bola totálne vyčerpaná z pôrodu...no a našťastie leuša bola dobrunká, spinkala a tak....Zuzi, Tomáš u vašich aj spí?
každá o inom, ale k veci 😀
Teraz som sa tu zasmiala a lea sa rehoce so mnou, malinká bubuška...
už som tu.....malá je pri mne a pozdravuje vás....
moja sa narodila o 8:04 a dali mi ju až na druhý deň.....
konečne som dala vyvariť flašky, bo to nejak flákam....
k veci, ale ja uz stracam suvislosti!- preco, tomasko snad nie je doma, ci co, zuzka?

že New Kids n the Block 😀 😀 😀 ukáž jej Michaela Jacksona a telku už viac nekukneš... 😀 😀 😀