Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
Už som tu! Musela som tých mojich chalanov poobliekať...hrozné aj vaši manželia sa vás vždy pýtajú, čo si majú obliecť?? Ten môj je čo sa toho týka, ako malé decko! 😝
Môj nie, ten aj keď mu poradím, tak si urobí podľa svojho...teda väčšinou 😉
Mňa sa len stále pýta, že čo má malej obliecť, ak ju oblieka 😝
Aj chodíte už von?
emanka...teba dnes tá šikovnosť akosi drží...a nechceš prísť aj k nám niečo rozsypať a potom povysávať celý dom? 🙂
baby...poradte mi, na bradavke sa mi urobila taká biela bodka, vyzerá to ako taký vred...kdesi som našla články o tom, že sa môže jednať o upchatý mliekovod...neviete náhodou niekto ako sa toho zbaviť? Skúšala som už odsať prsník celkom a nič, stále to tam mám a dokonca je to už o čosi väčšie ako na začiatku... 😕
ahooojte...
emanka, dnes som bola pre Tomiho v škole s malým, ale to bolo asi len na hodinku cez obed...u nás dnes krásne svietilo slnko, tak som to na chvíľu využila...šak ma už ide doma po....!
voskovka, no čau...ako sa máte? zuby už sú von? Spali ste v noci?
Zuzi, dík, ale toto pozvanie rada odmietnem 😉
No ja nemám s tým skúsenosti, ale vôbec ťa to nebolí?
Voskovka, čau, čo nového? Manžel už vyrazil na výlet? Či to iba na jeden deň pôjde?
nebolí...nič...len to tam je... 😒
voskovka, kde ten tvoj manželíček zas ide?
Zuzi, veď hodinka zatiaľ stačí, netreba to hneď preháňať 😉
Baby, keď chodievate s deťmi von, aj chodíte ešte s niekým? Myslím, s nejakou kámoškou-maminkou...
Ja nechodievam s nikým, veď tu ani nikoho nepoznám...no ale dosť často zakotvím iba na dvore, alebo občas ideme von celá rodina - ja, Maťo, Lea a 2 psy 😀
ešte nešiel...až zajtra....hnida... 😀
zuby ešte nechcu von...zubkova víla si povedala že nas necha ešte vytrapiť... 😠 😀
spali sme jak kury na bidle...čo chvila hore...v noci ho zas chytili teploty...a nervy jak blazon....
dufam že dnes bude lepšie...
no že tento raz budu až do utorka....neviem či sa mam radovať..alebo žialiť... 😀
a tie teploty má zo zubov? A koľko má? aj mu niečo dávaš?
a kam to chodí?
idem uvariť jabĺčko, hneď som späť...
emanka...ja chodím s Tomášom alebo sama keď je v škole... 😉
teplotuje zo zubov..aj davido bol taky...davala som mu detsky ibalgin....po nom sa ukludnil...a všetko hryzie,trička,podbradnik,všetkooo
mm ide opäť ako min.vikend do bešenovej..ale že tento raz aj s chalanmi z firmy 😕 ...že robi pre nich akciu... 😀 😠
a čo robí tvoj manžel? Už minule si spomínala, že niečo predáva...
podniká s podlahami,oknami atd...
😠 ja by som svojho už asi nepustila...som mrcha? nie nie...keď si bol raz sám, dobre, ale stačilo! 😠
už som napísala anag...dúfam, že poradí...
baby aké čaje dávate svojím drobcom?
emanka akých psov máte? Máš ich aj dnu, alebo sú to takí vonkáči? 🙂
voski, tak to máte super, určite celý dom-byt prerobený 😉
zuzi, nepýtala si sa náhodou už niekedy na tie čaje? alebo to bol niekto iný? ja dávam hipp, klasický-sáčkový nechcela, ráno som uvarila, večer vypila...takže tento mi aspoň pije, aj keď je to umelina 😝
ešte som chcela napísať, že moja sestra je zbláznená do psov...už mala kadejakých, ale vždy bol s nimi nejaký problém...
ved aj mne sa to moc nepači...ale budem vyzerať ako debil,ked to zruši a chalani budu na mna nadavať...
emanka...asi hej, ale teraz chcem vedieť aký druh...dnes mi kúpil MM Hipp ale ovocný- červená kerkuľka...neviem, či mu taký už môžem dávať...
máme 2-ročného boxera a 9-mesačné šteňa cane corso, to je také veľké plemeno. Keď sme bývali na byte, tak sme mali iba boxera a ten býval s nami...no ale teraz sú obidvaja vonku, ale máme taký dlhý dom a z dvora sa dá ísť do takej veľkej miestnosti, takže tam spávajú, majú také tie dvierka vo dverách ako v amer. filmoch a majú tam krb, takže im tam maťo kúri, no teplúčko
vav...chcela by som byť tvojím psom... 😀 😀 😀 normálny luxus majú...
voski, aj mňa by to asi sralo, ale asi by som to tiež nezatrhla..
zuzi, na tom čaji je napísané, že odkedy môže...
no je tam od 6. mes.
papkáme jabko... 😉

Zuza, kade beháš??? 😀 😀 😀
Som rada, že Šimonkovi je lepšie a že máte aj dobré výsledky 🙂
Ja nemám rada mcdonalda, tie hamburgery mi nechutia 😝