icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

alca85
15. jan 2010

jej ma teraz napadla jedna príhoda so svokrou....
Jeden krásny večer som si vypla zvonenie na mobile a zabudla som na to.....okolo obeda na druhý deň, mi niekto vyzváňa a to svokra celá upachtená a uplakaná na bicykli, že čo je so mnou, že nezdvíham telefón....no na zaplakanie. Ja som zas len nervačila, že nemôžem mať chvíľu pokoj....potom hneď utekala domov, že má postavené na sporáku.....

klara_klara
autor
15. jan 2010

zuzi tak Tomaskovi to je najjasnejsie...tu sa ukazuje dobra maminkina vychova 😉 😉 😉

zuzkaku
15. jan 2010

spevi...ale len virtuálnu... 😉

spevacka
15. jan 2010

klara hihi, v bielom, asi chcela byť ešte raz za nevestu 😀
to sa hovorí, že pýcha na ulici, hovno v truhlici 😝

veronikapp
15. jan 2010

klara dobreeeee 😕 😀

zuzkaku
15. jan 2010

no Jarca...super porekadlo...

veronikapp
15. jan 2010

zuzi ozaj sikovnik 😉

spevacka
15. jan 2010

ja nejak nestíham, zuzi, virtuálnu stretávku?

klara_klara
autor
15. jan 2010

no vas by to nenasr.... mna teda dokonca zivota 😎 😎 😎

spevacka
15. jan 2010

no tá naša debata, jeden o koze, druhý o voze...som ako studnica ľudovej múdrosti dnes večer 😀

zuzkaku
15. jan 2010

to veru aj mňa...takéto paničky ja nemusím... 😝

alca85
15. jan 2010

klara tak to byy som ju asi prizabila a si každého kto by okrem mňa prišiel na svadbu v bielom. To sa jednoducho nerobí...

Zuzka to bolo dobré. číta čo píšeme? alebo prečo ho to napadlo......

Spevi hej cca 4000.

emanka
15. jan 2010

veru, len virtuálnu, spevi, keďže ja som západniarka 😀 Hanka spinká ešte?

zuzkaku
15. jan 2010

ty naša studnica ľudovej múdrosti...sa tu chichúňam potichy aby som nezobudila Tomiho, ide ma rozpučiť...spevi nože hoď ešte jeden... 😀 😀 😀 😀 😀 😀

emanka
15. jan 2010

spevi, ty dneska ideeeš, samé porekadlá 😀 😀 😀 normálne som dostala záchvat smiechu 😀
no ale je to pravda, keď si to čítaš, každá o inom, ani nie o inom, ale kým jedna zareaguje, druhá už melie o inom, no sranda s vami 😀 😀 😀

zuzkaku
15. jan 2010

alca...on je taký môj spojenec, a je dosť rozumný, občas aj sám pochopí ak sa mu niečo na "babkinom" správaní nepáči...

spevacka
15. jan 2010

a nemyslite si, že Hanka spí, už nezabrala...ja už neviem, čo s ňou ☹

zuzkaku
15. jan 2010

spevi...povedz aj jej nejak= to múdre porekadlo, alebo zaspievaj uspávanku...možno ju to zlomí 😉

emanka
15. jan 2010

maťo tu na mňa pozerá, že či mi šibe, že čo sa rehocem 😀

spevacka
15. jan 2010

som rada, že som vás rozosmiala 😀 ešte mi jedno behá po rozume, ale neviem ho uchytiť za správny koniec
inak zuzka, to tie deti vycítia, aj Matúš nejako vycítil, že ja svokra nemusím a ani ho nemá veľmi v láske

zuzkaku
15. jan 2010

maťo nieje v obraze, to mu radšej ani nevykladaj, lebo sa tu vrátiš o hodinu...

spevacka
15. jan 2010

ale čerta uspávanka, to ju ešte naštartuje, si myslí, že ide zábava 😉

zuzkaku
15. jan 2010

no no veď o tom to asi je, tie deti to vycítia, u nás je to narovnako...tiež svokrovcov nie veľmi...a Tomi tiež

klara_klara
autor
15. jan 2010

spevacka to presne poznam 😀 😀 😀

zuzkaku
15. jan 2010

spevacka...a "gumi macko" ? ináč perfektnéééé...som sa musela smiať...

veronikapp
15. jan 2010

baby co ja s tou Laurou dnes... uz 3 dni rovnako, ani kupana nabola. Mam ju kupat rano? Dvere dokoran otvorene, televizor huci a ona spi a spi...

este som sa nepochvalila- Laura ma vysledky v poriadku 😀 len Miske vysla alergia na bkm, ale len trochu. Tak neviem, ci ,,trochu,, vadi alebo nevadi. V pondelok budem mudrejsia.

emanka
15. jan 2010

zuzi, pravdu máš, no a jemu by to ani nebolo smiešne, nechápal by, raz som mu hovorila, že jak ste sa rehotali, keď som povedala, že Eman je náš pes a on na mňa kukal jak na debila a vôbec sa nesmial 😝 😝
spevi, tvoja svokra nemá rada Matúša? Či zas som ťa zle pochopila???

zuzkaku
15. jan 2010

veronika...tak ty sa s takou super správou zabudneš pochváliť?? a my tu tŕpneme, že čo a ako...tak to je úžasné, no a to trocha asi nebude až tak zlé... 😉

klara_klara
autor
15. jan 2010

inac my pozerame aj teletubies...to su take postavicky ako hracky a robia somariny a potom je tam slniecko v nom sa usmieva babo a robi take pisklave hlasy ako male babatka...no maly sa na nom vzdy narehoce, aj ked je predtym strasne zly 😉 😉 😉

zuzkaku
15. jan 2010

ozaj veronika...môjmu malému sa ten ekzém o dosť zlepšil, už ani nieje vysypaný a ekzém pomaly ale isto mizne...len chrbát ešte do polovice... 😉 😉