icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

emanka
15. jan 2010

pozajtra toľko, koľko bude chcieť. a aj zajtra 🙂 a už stále, vždy, koľko bude chcieť, toľko dáš...

veronikapp
15. jan 2010

klara uvidis, ako mu bude chutit. Nenut, ked nebude chciet staci 2 lyzicky, ked bude az lapat po dychu 😀 daj aj viac kludne. Zo zeleniny je malokedy alergicka reakcia.

spevacka
15. jan 2010

inak klara, aj tie príručky o príkrmoch bývajú trocha rozdielne, takže vraj je dobre si zvoliť jednu a potom sa tej držať

klara_klara
autor
15. jan 2010

nuz dobre zajtra vam poviem ako to dopadlo

emanka
15. jan 2010

spevi, jasné, viem, že je to vtedy, keď má bábo o mesiac viac 😀 ale prečo sa tomu tak hovorí? ale to asi len tak niekto raz trepol a už sa to uchytilo... 😀

klára, prepáč, jasné, máš Mareka... 😉

spevacka
15. jan 2010

no kde mám tie tabletky, čo beriem 5 minút pred spaním?

klara_klara
autor
15. jan 2010

poslala som vam ten teletubies niekde to tam je predtym 😉

emanka
15. jan 2010

spevi, nerozumiem reči tvojho kmeňa...o čom hovoríš???

emanka
15. jan 2010

už rozumiem, o 5 minút ideš spať!!! 😀 😀 😀

klara_klara
autor
15. jan 2010

spevi ake tabletky beries pred spanim?

inac ja som si dnes do ucha kupila ti srandovnu tycinku co sa na konci zapali...nemate s tym skusenost...dost bojim...bo zapalovat bude manzel 😀 😀 😀

spevacka
15. jan 2010

aaale to keď sú u nás moje kamarátky a trocha sa zakecajú, tak MM použije túto frázu akože už je neskoro a treba sa odobrať 😀

klara_klara
autor
15. jan 2010

baby ked sa neozvem zhorelo mi ucho 😠 😠 😠

emanka
15. jan 2010

klára, všimla som si, dík, dám si ho do záložky....ja už asi tiež pôjdem, teda nie spať, ale osprchovať sa a tak, no hygiena musí byť"

klara_klara
autor
15. jan 2010

spevi mm je mazany 😉 😉 😉

spevacka
15. jan 2010

klara, budeš ako Van Gogh (no len ten si ho odrezal)

emanka
15. jan 2010

😀 spevi
klára, ja som to raz zapalovala mame, nezhorela, ale už si nepamätám, či jej to pomohlo 😉

klara_klara
autor
15. jan 2010

no uvidim takze zajtra zazijeme dve novoty...prikrm a slavnostne vypalenie ucha 😀 😀 😀 sme jednoducho vesela rodinka 😀 😀 😀

emanka
15. jan 2010

tak držím palce, nech sa vám to podarí....hlavne malý nech pekne papá 😉

emanka
15. jan 2010

baby, končím...dobrúúúú 🙂

klara_klara
autor
15. jan 2010

dakujeme uz som aj ja velmi zvedava ake to bude...inac este podotazka...podavate to lyzickou vsak?

voskovka
16. jan 2010

dobre doobedie...mm už išiel... 😒 🙄
ja akurat dovaram,adamko zaspal zase po proteste v kočiku...

spevacka
16. jan 2010

no dnes je tu "hudto", čo ste všetci v Tescu? 😀
voskovka, ani Hanka nemohla zaspať, ale už spí, na polhodku
Klara, áno lyžičkou dávame. Nožík sa mi zdá pre túto príležitosť dosť "nepraktický" o vidličke nehovoriac. 😀 😀
Ako tvoje ucho? už vypálené? Potom môžeš všade rozprávať, že vypálili ti (za)ucho 🙂

voskovka
16. jan 2010

😀 😀 😀 čo su stale vypredaje v tescu???
ja idem vytiahnuť deti von..nech sa "vyvenčia" 😀 svieti slniečko...tak treba..

spevacka
16. jan 2010

"hudto" malo byť husto 😀 😀 😀
aj my pojdeme von, ale až keď sa "kojenec" zobudí, teraz sme nestihli 😒

spevacka
16. jan 2010

vosk., neviem, či sú ešte výpredaje, ale majú teraz zľavy na plienky aj na príkrmy aj na kaše a na kojenecké "potreby"

spevacka
16. jan 2010

no dnes mám monológy...napadlo mi baby, jazdíte na aute? Teda ste aktívne šoférky? Príp. máte z jazdy radosť? čakám na reakcie, najvtipnejšia vyhráva...

dzio2
16. jan 2010

no ahojky lili ma stale cez 38 boli sme na pohotovosti a dali jej antibiotika ☹ ma zapalene hrdielko len nechapem kde sa nakazila vsetci sme zdravy, uplne je ako krieda na ocickach jej vydno ze je chora je aj taka nevladna slabunka tak mi jej je luto , u starsej dcerky neznasam ked je chora a nie to este take mimi male ☹ celu noc som pomaly nespala lebo som ju stale kontrolovala.Tak sa majte , dnes unas krasne sviety slnko aspon nieco pozitivne

voskovka
16. jan 2010

spevacka-ja mam vodičak už 2roky-robila som ho v 7m tehu.... 🙂
ale nejazdim...momentalne si robim prejazdovanie v autoškole,aby som mohla frčať... 😉

emanka
16. jan 2010

ahojte,
spevi, ty dnes opäť sršíš humorom 😀 😀
nožík, vidlička 😀 no a to hudto som si myslela, že je opäť jeden z tvojich slangových, či nárečových výrazov 😀
dík za vysvetlenie 😉
ja vodičák nemám, ale pekne ma to ser.e, nikam nemôžem ísť a Maťovi je zaťažko sa stále naťahovať s kočíkom a tak, no ale už sa to zlepšilo...no ale predsa by mi bolo lepšie, v kľude by som vybehla aj s Leou do mesta, nakúpila by som bez stresov a bez jeho frflania, že pome už! Tiež som si chcela urobiť, keď som bola tehotná, ale som sa bála, že náhodou hneď na prvej jazde havarujem a niečo sa stane 😝 No a teraz zas neviem, či sa nebudem báť jazdiť s malou ako začiatočník 😉

dzio, nech sa rýchlo vyzdraviete, určite to nie je nič príjemné...

u nás tiež svieti slniečko, boli sme na dvore a malá tam aj zostala, spí 😝

emanka
16. jan 2010

klára, ako išlo papanie?