Mamičky, ktoré si vedia uľahčiť život
tak sup sup mamicky, kecajme o vselicom 😵
uz som tu .....konecne aspom decko zaspalo - chodieva spat o 15.00 - vypil 260ml caju a pokakal sa....prebalila som...vypil 120ml caju a nic - stale nevedel zaspat - len sa odkopaval...potom este 60ml caju vypil.a sa pogrcal od caju - ale on nateseny veseli......tak sme isli hore....potom na dva krat s placom ledva kasu zjedol....inak cely den nejak nechce papat a......a pri prebalovani zaspal - chvalabohu!!!!!!!!!!!!!!!!
a este viac ale to nie sem.....
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=8588&user...
toto idem robit mm na 30...musim to kim bude na sluzobke vyrobit..... 😀
cim by som to este spestrila???????tolko bankoviek mu nedam 😕 😀
ahojte zienky,
mala sm jazdu, s takou instruktorkou, lebo moj uz skoncil, ide naspat do svojej race, toto ma taku obkovku, no ta ma vychvalila do nebies, ze som talnet!!
ja a na soferovanie??keby neni vydata a nema deti a milenca poviem, ze ma balila asi! 😀 😀 😀 😀 😀
ale tak zabijem sa, ked som dobra?????len ta rychlost!
dzanka co bola svokra u teba?????
zuzk abacha na nu, nikdy nevies.. 😀
amatula, tak sa do toho daj, mne osobne sa ta , papierova torta nepaci.. ale mozno bude tvoja krajis akao toto.. 😉
ha erika ked sa tak nad nou zamyslam uz ani mne 😝 😀
celi den vyvolavam mm ze ideme niekam von...jemu sa nechce a teraz ked uz Mato po kupeli a vela hodin ze on ide na skok ku kamaratovi 😠 😠
tak som mu nabalila Dalibora 😝 zla zla
amatula dobre si spravila, ja chcem ist von, mm este v hore, ma poraza, maly spinka, pojdeme snad, uvidime ci nepride opica namiesto muza 😝
no mylsela som si, co uz len moze nasrat zenu na MD- mm, deti, svokra, predavacky, uradnicky
zuzka a ked idete von maly spinka sam???a svokrovci ho pocuju dolu ci ako to mate?
Zuzi bacha na vec do mna bola na vyske zamilovana spoluziacka a vobec jej nevadilo, ze som hetero.... vsade ma prenasledovala a chcela, aby som nosila sukne...a pisala mi basne, ona bola taky hrozne velky talent a vahravala vsetky sutaze literarne...
...neodbytna bola... 😀 😀 😀
maly spinka normane v postielke a mame vysielacku, teda ten odposluch detsky, tak maju odle vysielacku, on si pyta cajik 2x do polnoci, potom je dobre
nie, ved cajik ma hore nachystany, vsetko nachystane.
no asi jedina vyhoda byvania so svokrovcami 😝 😝 😝
no to hej....my sme s mm neboli von ani nepamätam... Zuzi a vy ste sa pohli s tym domom? asi nie, co? 🙄
vobec, ta stara k.rva to nechcela dat pod milion a ohodnoteny je na pol melona, cundra! 😝 😝 😝 😝 etse aj svokrova sestra
to je no, ona prirovnava vsetko k BA, tam byva, mylsim, ze tu ho tak preda!este ked je mm dielna v zahrade, ten dom nema dvor!ale, nech im padne na uzitok
zuzka a to ona tam ani nebyva?????
som sa narehnila co si pisala za vyrazi a norik ze klepne pepka 😀 😀 😀 😀 😀
He he klepne ju pepka, klepne ju pepka...a mozno ze jej infarkt sadne na šerco.... nikdy nevies, co ta caka za rohom 😀 😀 😀
😀 😀 😀 😀 😀
na šerco
si tu sedim tazi sa mi ist do sprchy...ale sak uz idem
caute rano 😔 😵
dobre raaanko
ako ste sa vyspinkali???
my este pekne po starom case do 8,15 - po novom do 9,15 a to som uz isla akoze napravovat hodiny a buchotala som nech sa decko prebudi.....
ved ako pojdeme doobeda von do dazda potom spat?
aj u vas prsi?...slak to traf aj s takym pocasim....
poslala som mm do kauflandu s listkom - som zvedava co donese - maju v letaku puzzle podlahove za 240sk - tie velke 10ks....som na ne uz zvedava - ked sme boli na navsteve malemu sa velmi pacili.....
som sa rozpisala - idem varit malemu obedik - my mae zo vcera....pekny den damy 😉 😵
dobre ranko,
kuk v zufalkach co som pisala!
a ozaj vcera sme zistili, ze ta zena co som nou jazdila je naozaj lzbicka, teda skor bisex, ale je!skoro osm odpadla, a ja som este spominala, ze som to pislaa na kona, ze sa mi zdlaa taka!
tkaze moje po prve bolo vcera-ale balenie zenou 😝
ahojte ani vam neprajem pekny den... 😠 leda tak erike..............tu prsi no hnus 😝
mi sme boli rano v kostole,,omsa za deda a to ja idem rada ked taka daka udalost....pekne cela rodinka...
mm navaril tak ja dnes veget
uz sme sa aj dva krat pohadali 😖 aj zmierili a zasa ticho 😅
teraz sklada s Bobom lego....a budem kavickovat
myslim ze pride svokra,,,len sa nechcem vypytovat......... 😕 tak sa necham prekvapit
zuzka kedy dalsia jazda?? 😀 😀 😀 😀
v pondelok a dve dokopy mi dlaa, takze s nou budem travit nadherne roamnticke 3 hodiny 😀 😝 😀 😀 😝 😝 ☹ ☹ ☹ 😠 😠 😠
zuzka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 nedaj sa!!!!!!!!!!!!!!!!!! aj jej capni po ruke ked bude otravovat 😎
tak tak nech si nedovoluje!!!
no nemam byt nasrata? ja vyvaram ako taka - ani neviem co...a mm mi vola ze este ide z garaze na dom nieco odmerat...a ja ze co si jedol? no v kfc som si kupil!!!!
nic od zajtra nevarim - ja ved chcem mat dietu a on nech si teda kupuje a je co chce a hotovo!.
je to mozne????kazdy den ma niekto a nieco vytoci!!!!!
inak vcera ked moj maly vrestal a bol zly a aj tej baby co spolu kocikujeme mala bola zla - a to nam deti vychvalovala a ocumovala taka stara tetka na obed 🙄

dzanka, , ahojte vsetky...
dzanka, co sa deje ze si takto nastvana... povedza nam.... 😉 ulavi s aTi moja.. 🙂