icon

Ako často mávate sex?

diatar123
Dnes o 15:24

Trošku blbá otázka ale aj tak.Ako často mávate s€x?Je mi to blbé ale kecajme

anonym_f17d12
Dnes o 15:32

ja mam sex kedy chcem. minuly rok som napriklad nechcela. 😂😂 ale nie, to je taky vtip…
bez chorob a inych prekazok 2-5x tyzdenne. ako kedy.

anonym_a2ac5e
Dnes o 15:39

Veď začni ty... asi s tým máš nejaký problém, keď sa pýtaš, aj keď ti je to blbé a ešte aj slovo sex cenzúruješ...

anonym_e5454c
Dnes o 15:39

Kedy ako..podľa mňa priemerne 2-3x týždenne

anonym_d71ce3
Dnes o 15:43

Každý deň..keby bolo na mne, tak mi stačí len cez ovulácii, kedy mám chuť. Ale v podstate pri ‘nervaceni’, že zase, tak to skončí k spokojnosti.Nejak to ten muž vie🙈

226lenka
Dnes o 15:45

S€x? To sa už nemôže napísať normálne sex?

jaskolka
Dnes o 16:15

Rozne.... niekedy každý deň, niekedy 1x týždenne a niekedy aj mesiac pauza 😀.Ale to bude asi kvôli tomu,že muž chodí do zahraničia....

anonym_8f0c0a
Dnes o 16:22

Dospela zena nedokaze napisat sex? Vsak je to bezna sucast zivota dospelych ludi a v dnesnej dobe to uz nie je vulgarizmus

anonym_e09717
Dnes o 16:27

@diatar123 cca 2 -3 x týždenne , 30roční - bezdetní

kikikat
Dnes o 16:40

1-3krat mesačne od posledného pôrodu sekciou mám bolesti už pri pomyslení,

axve
Dnes o 16:49

No ja bez sexu 😔
Ale aj na akych slnko svieti🙂

anonym_595ee7
Dnes o 16:50

@diatar123 priemerne 2x
Ale je iné v 30kr s čerstvým partnerom , okolo 40ky s +2 náročné malé deti a teraz po 50 je keď nás našla menopauza/andropauza.

anonym_b5444b
Dnes o 16:56

@diatar123
Keď muž príde po mesiaci zo zahraničia tak aj každý deň, keď už je dlhšie doma, tak cca 3x týždenne. Ale samozrejme podľa chuti, niekedy viac, niekedy menej , záleží aj od povinností.

anonym_9f390f
Dnes o 17:28

20 rokov bez sexu 😢

axve
Dnes o 17:32
@anonym_9f390f

20 rokov bez sexu 😢

@anonym_9f390f to by som neveril ze sa da

anonym_9f390f
Dnes o 17:34
@axve

@anonym_9f390f to by som neveril ze sa da

@axve ani nevieš ako ma to trápi

anonym_6129c6
Dnes o 19:12

Idem pokazit priemer nech zeny nechytaju depky z tejto diskusie. My mame sex zvacsa cez vikend (plan je kazdy vikend ale…menzes, choroba, unava, lenivost…) niekedy aj mesiac nic. Priemer by som dala 2x do mesiaca.

anonym_6f43a2
Dnes o 19:19

Ja 31, manžel 35, máme jedno takmer 3 ročné dieťa. Sexujeme 3-6x týždenne. Ako sa zadarí, niekedy viac, niekedy menej. Záleží ako ma dcéra cez deň vyšťaví a ako je na tom môj drahý v práci a či toho majú viac alebo menej. Ale snažíme sa aspoň 3x do týždňa, lebo sme si už všimli, že pravidelná intimita sa u nás rovná pohodovejšia nálada, menej nervozity a teda aj menej hádok.

ankare
Dnes o 19:25

@diatar123 raz za týždeň.

hefo
Dnes o 19:26

Vždy, keď sa žene chce.
Ale to je vlastne sex, nie s€x - to má byť ako že sex, za ktorý sa platí eurami?

terka776
Dnes o 19:27

Asi som chorá ale v tomto som podľa môjho frigitna ja sex nejako k životu nepotrebujem a mám na to chuť možno raz do mesiaca môj pristel aj každý dne

anonym_fd8534
Dnes o 19:42

@diatar123 každých 5 týždňov , keďže je manžel pracovne na 5 týždňov preč, potom sa snažíme tak každý deň alebo každý druhý

pe_mi
Dnes o 19:43
@terka776

Asi som chorá ale v tomto som podľa môjho frigitna ja sex nejako k životu nepotrebujem a mám na to chuť možno raz do mesiaca môj pristel aj každý dne

@terka776 my tak isto , takže niekedy musím zaťať zuby ja a niekedy manžel 😁

anonym_1c1381
Dnes o 19:47
@anonym_6129c6

Idem pokazit priemer nech zeny nechytaju depky z tejto diskusie. My mame sex zvacsa cez vikend (plan je kazdy vikend ale…menzes, choroba, unava, lenivost…) niekedy aj mesiac nic. Priemer by som dala 2x do mesiaca.

@anonym_6129c6 my tak isto, pracujem a do toho mám dve deti, z toho jedno ma 2 roky. Posledné, na čo myslím cez týždeň je sex.

anonym_13a640
Dnes o 20:54

Ak máme sex 1x do mesiaca, tak si môžeme gratulovať. Keby bolo na mne, tak ho nemáme vôbec, pretože ako nastúpila menopauza, tak u mňa sex skončil úplne. Bolí ma to a hlavne ho už doslova neznášam! Len keď sa muž priblíži a ja vidím, čo odomňa chce, chce sa mi grcať a naskakuje husia koža. Fuj-ble!

terka776
Dnes o 20:55
@pe_mi

@terka776 my tak isto , takže niekedy musím zaťať zuby ja a niekedy manžel 😁

@pe_mi bože 😄 už som sa bala že som jediná asi chorá ale som rada že v tom niesom sama a to zatnutie zubov poznám až moc dobre ale co sa dá robiť

romino
Dnes o 21:01
@226lenka

S€x? To sa už nemôže napísať normálne sex?

@226lenka mozno myslela sex za eura, za peniaze 😉

nikoletta1712
Dnes o 21:04

@diatar123 Ale s priateľom alebo s milencom myslíš??

anonym_9db4ee
Dnes o 21:06

Naposledy som mala asi február minulého roka 😄 ale som spokojná neriešim to. Keď niečo mam ruky