Ako často mávate sex?
Trošku blbá otázka ale aj tak.Ako často mávate s€x?Je mi to blbé ale kecajme
Veď začni ty... asi s tým máš nejaký problém, keď sa pýtaš, aj keď ti je to blbé a ešte aj slovo sex cenzúruješ...
Kedy ako..podľa mňa priemerne 2-3x týždenne
Každý deň..keby bolo na mne, tak mi stačí len cez ovulácii, kedy mám chuť. Ale v podstate pri ‘nervaceni’, že zase, tak to skončí k spokojnosti.Nejak to ten muž vie🙈
Rozne.... niekedy každý deň, niekedy 1x týždenne a niekedy aj mesiac pauza 😀.Ale to bude asi kvôli tomu,že muž chodí do zahraničia....
Dospela zena nedokaze napisat sex? Vsak je to bezna sucast zivota dospelych ludi a v dnesnej dobe to uz nie je vulgarizmus
@diatar123 priemerne 2x
Ale je iné v 30kr s čerstvým partnerom , okolo 40ky s +2 náročné malé deti a teraz po 50 je keď nás našla menopauza/andropauza.
@diatar123
Keď muž príde po mesiaci zo zahraničia tak aj každý deň, keď už je dlhšie doma, tak cca 3x týždenne. Ale samozrejme podľa chuti, niekedy viac, niekedy menej , záleží aj od povinností.
20 rokov bez sexu 😢
@anonym_9f390f to by som neveril ze sa da
@axve ani nevieš ako ma to trápi
Idem pokazit priemer nech zeny nechytaju depky z tejto diskusie. My mame sex zvacsa cez vikend (plan je kazdy vikend ale…menzes, choroba, unava, lenivost…) niekedy aj mesiac nic. Priemer by som dala 2x do mesiaca.
Ja 31, manžel 35, máme jedno takmer 3 ročné dieťa. Sexujeme 3-6x týždenne. Ako sa zadarí, niekedy viac, niekedy menej. Záleží ako ma dcéra cez deň vyšťaví a ako je na tom môj drahý v práci a či toho majú viac alebo menej. Ale snažíme sa aspoň 3x do týždňa, lebo sme si už všimli, že pravidelná intimita sa u nás rovná pohodovejšia nálada, menej nervozity a teda aj menej hádok.
Vždy, keď sa žene chce.
Ale to je vlastne sex, nie s€x - to má byť ako že sex, za ktorý sa platí eurami?
Asi som chorá ale v tomto som podľa môjho frigitna ja sex nejako k životu nepotrebujem a mám na to chuť možno raz do mesiaca môj pristel aj každý dne
@diatar123 každých 5 týždňov , keďže je manžel pracovne na 5 týždňov preč, potom sa snažíme tak každý deň alebo každý druhý
Idem pokazit priemer nech zeny nechytaju depky z tejto diskusie. My mame sex zvacsa cez vikend (plan je kazdy vikend ale…menzes, choroba, unava, lenivost…) niekedy aj mesiac nic. Priemer by som dala 2x do mesiaca.
@anonym_6129c6 my tak isto, pracujem a do toho mám dve deti, z toho jedno ma 2 roky. Posledné, na čo myslím cez týždeň je sex.
Ak máme sex 1x do mesiaca, tak si môžeme gratulovať. Keby bolo na mne, tak ho nemáme vôbec, pretože ako nastúpila menopauza, tak u mňa sex skončil úplne. Bolí ma to a hlavne ho už doslova neznášam! Len keď sa muž priblíži a ja vidím, čo odomňa chce, chce sa mi grcať a naskakuje husia koža. Fuj-ble!
Naposledy som mala asi február minulého roka 😄 ale som spokojná neriešim to. Keď niečo mam ruky

ja mam sex kedy chcem. minuly rok som napriklad nechcela. 😂😂 ale nie, to je taky vtip…
bez chorob a inych prekazok 2-5x tyzdenne. ako kedy.