icon

Mamičky, ktoré si vedia uľahčiť život

dididi30
1. dec 2008

tak sup sup mamicky, kecajme o vselicom 😵

zuzka1.
3. apr 2009

dobre ranko zienky, ake dnes plany?norik sedenicko-kaficko, a ostatne?
co dne svarite?ja nema sajnu

norik1
3. apr 2009

no hej a este raz hematologia... vcera sme sa tam nedostali lebo doki bola busy tak dnes zasa... uz ma z toho porazi... 😠

erikasadek
3. apr 2009

ahojte norik ano poznam, no ano ona je s kosic......
tak si to uzijte...... 🙂

amatula
3. apr 2009

halooooooooooooooooooooooooooooooo

kde ste kto......................vsetky vonku 🙂

mi do obedu makacka,potom vonku ,dnes s traktorom a kocikom 😖 🙄 😅 😝
upiekla som lasagne,,,trochu pozehlim a asi este papa 😉 🙂

amatula
3. apr 2009

xi nikto....................tak idem aj het 🙂

dzanka3
3. apr 2009

ahojteeeeeeeee
my sme boli vcera u mojej mamy na vidieku 😀 😀 😀 - na dedine - cely den - od 8,30 sme vypadli a vratili sme sa az o 20,30....ano ordinaciu serial som nestihla 🙄 ...alebo bolo dobre.....len horsie to bolo s mojou oddelenou stravou - mama sisky robila - no kde take zadelit??????

aj vy ste tusim vsetky vonku - malo pisete......
idem kuk aj to malo 😉

erikasadek
3. apr 2009

nikde len do bruska, ako pochutka, netrap sa dzanka hlavne ze chutilo... nie..
no ja som tu bola , ale nechcem trpiet , samomluvou.. 😀

zuzka1.
3. apr 2009

ahojte mamusky, asi tak ako dnes to tu bude vyzerat cele leto, ze?
my sme boli cely den vonku, dnes som chytila maniu upratovaciu, vyupratovala som a vyumyvala vsetky okna aj svokre 😎
sibnuta, co vam poviem
teraz sme prisli od nasich, maly okupkany, napapkany, spinka, zniceny zo vsetkych(deti-4ks)
zajta mam jazdu 7, o pol 9 skolu musim z tade prchat, poobed eidemem plavat s malym, sa teism 😀 🙂 😉

amatula
3. apr 2009

asi tak veru cele leto.....zajtra tu ani nmrknem mm uz nam naplanoval celi den 😎
tak papa ked zacne prsat 😀

pekny vecer a bru nocku 😉

norik1
3. apr 2009

cawteeeee uz sme spät z vonku oriadeni a ideme sa bavit 😀

erikasadek
3. apr 2009

norik tak ako bolo na stretku s tini.. 🙂

norik1
3. apr 2009

jaaaj super bolo, hned hodim dajake dve-tri fotky len co ich zmensim 😉 tolke roky sme sa nevideli, bolo o com kecat 🙂
Este bola s nami jedna spoluziacka, co sme spolu v lavici sedeli, juj proste super bolo... detvaky rozkosne boli, strasne boli zlate 😵

je to sranda po takejt ostraaaasne dlhej dobe sa vidiet 😉

dzanka3
3. apr 2009

norik no to urcite bola sranda a to boli baby so strednej?
my v juny budeme mat stretavku zo ZŠ po 20 rokoch!!!!to uz len bude sranda 😀 😀 😀 ...kazdy zmeneni...pribrati...vraskavi 😅 ....tesim sa co to budeeeeeeeeeee

erika krasne video si hodila - maly ma aky copik na hlave 😵
amatula ako vam zavidim ze idete na spolocny vylet - to my s Matkom stale sami - mm je na dome alebo v garazi...ale neda sa ved vsetko chciet 😒

zuzka ty si taka sikovnica - stihnes aj susedom snad upratat...a tu niektore baby co spolu kocikujeme ani sebe nestihnu - len lamentuju 😎 ..a Samko aj plava? potapa sa? ci ako v tom bazene? a to asi do ZM idete ze?

erikasadek
3. apr 2009

jej to som rada, to ti verim, ze je to radost..

j auz sa tiez tak tesim....;; 🙂

tak som rada ze to dobre dopadlo.. hlavne tini ma hisaky, ze alex nerozprava ako jeho rovesnici, prave sme sa o tom bavili s kockami v fr, ze su tam dve jazyky, takze aby sa netrapila... 🙂

dzanka3
3. apr 2009

ozaj erika aj na tom videu ty raz po slovensky a potom po francuzsky na deti hovoris? len tak plynulo prechadzas z jazyka do jazyka???

norik1
3. apr 2009

Juj Dzanka super bude urcite... my sme boli vlastne len tri z 28, asi sa to neda chapat ako stretko po 13 rokoch 😀 😀

Hej to sme spolu chodili na gympel 😉

erikasadek
3. apr 2009

dzanka ahoj... 😉

vies ze si to neuvedomujem.. len ked s apocujem alebo vidim.... na josh skor slovensky a le pato skor francuzsky...

blau
4. apr 2009

Ahoj tak zachranujem, boli sme aj na tom bazene no bolo supeeer , vsetci sme boli spokojny. Luca ma modrinove nohy( Hrozne), lebo behal aj po kolenach.
Potom bolo take hnusne pocasie a teraz je tak krasne teplucko. Idem umyt okna. Maly spi Mario vari obed. Je volaky dohladovany bol brigadovat u jedneho kamosa. Dufam, ze volby vyhra ten kto si to zasluzi. 😝 😅

Krasny den Vam zelam 😉

erikasadek
4. apr 2009

ahoj blau... 🙂 ja nestiham pato mi dal zabrat , ale uz je lepsie , dnes uz nema 41°C uz ma len 38,5°C takze som rada, konecne atb zaberaju chudak je zniceny biely ako stena a vychudnuty.. no nejedol uz od stvrtka nic.... 😖

dzanka3
4. apr 2009

erika????????????ty mas takehoto maroda??? ja som to ani nepostrehla - mozno si v zufalkach pisala a tie teraz nejak nestiham kuk....
tak skore uzdravenie prajeme Patkovi 😔
my sme boli vonku - neuveritelne ako je teplo - co z toho bude aka burka.....teraz este smazim fasirky a hod vyrazame zase von.....

vsetci sa tusim kupaju.....tozuj aj zuzka ako sa plahocia 😀 🙂

erikasadek
4. apr 2009

dzanka ano, ma obojstranny zapal usiek.. a poriadny.. uz od stvrtka.... ☹

nevadi , nemohla si vediet.....

no vidis tak konecne k vam dorazilo to teplo a slniecko co ja vam tak dlho posielam... 🙂

no my budeme len a le doma, pato je hotovy.. takze , nikde s anejde, som rada ze uz nevraci a ani nema vysoke jhorucky...

prajem vam krasny den... 🙂

zuzka1.
4. apr 2009

ashojteee,
no my uz vykupkany, bolo super, buduci tyzden zase. dzanka hej u nas je ABC plaavanie, vyborne bolo a je to tam krasne, nove na urovni
padam na hubu aj s mm, maly nechce spat, spa len doobeda pol hodky, ideme teda na prechadzku esdte, nech se znizeny uz uplne.
zatial pa, vecer nakuknem
rano osm mala este aj jazdu o 7 a hned z tade o pol 9 skolu!ze medzinarodne ekonomicke vztahy a ze ma boli hlava sa necudujem

blau
4. apr 2009

Ahojte , my sme boli na zmrzline, lebo sme mali totalne leto, tak sme sa vytesovali. Maly behal nahanal kacice a furt chcel chodit po schodoch. Baby, kedy budu vysledky volieb?
erika prajeme skore uzdravenie. a este chcem vediet ako k tomu zapalu prisiel? moj zlatunky 😵

norik1
4. apr 2009

Jaaj Blau prve neoficialne budu o 22:20...aj ja som zvedava... bojim sa ze to bude tesne tesne...a to by ma skrelo, stale bude polovica naroda nespokojna, hociako to skonci... 😒

erikasadek
4. apr 2009

Ahojte, zuzka vela stastia na skuskach a drz sa asi ma drobec vela energie ze sa mu nechce spat... 😀

moja zlata ale si vytrpis..
blau moja ma to bakterialne, takze hocikde, staci ze sa niekde dotkol a dal potom prst do uska,a lebo do usi a uz to ide.... hned to napada uska.. no take silne to este nikdy ale nikdy nemal vcera som sa uz len modlila, mal presne 41,4°C co vam budem hovorit.. uz len sa modlit, al enie, urobila som mu rychlo , teply kupel o 2 stupne menej mala som co robit aby vo vani bolo 39°C voda, bol horuci a zniceny ale voda mu spravila dobre.. stiahla som mu teplotu na 40 dalej uz ani nesla, bol ta skoro 30 minut viac nechcela ist dolu takze , len dolipran cipok , kedze sirup hned vyvracal, a len po rukach , no vytrpel si poroadne, no dne sje uz lepsie , konecne ATB pracuju na 100% a vidno to, teplota isla sama dolu n a38,5 39°C
takze som rada len uz od stredy vecera nic nejedol.......................................

norik1
4. apr 2009

No eri, najhorsie mate za sebou, uz len doliecit... drzte sa 😉

erikasadek
4. apr 2009

dakujem.. 🙂

zuzka1.
4. apr 2009

kriste ja by som sa asi zblatnila, keby mame taku teplotu co i len chvilu!
erika ty si bohyna, ja to hovorim
maly spi konence, su u nas nasi, tak s ajasil, a idemem voliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit

monkula
4. apr 2009

amatula, aj ty zbožňuješ zóbrówku? Že je mňam? S jablkovým džúsom, paráda 😎

norik1
4. apr 2009

aj ja ju lubim 🙂