icon

Mamičky mulatkov

evacm
25. jún 2015

Ahojte su tu nejake mamicky co maju mulatkov a ziju na Slovensku? My sme sa teraz prestahovali z Anglicka, som slobodna mamicka a dnes som sa stretla s nepeknou poznamkou na svojho syna a dost som z toho smutna. Mate niekto take skusenosti?

Strana
z3
worker_falcon
20. máj 2016

@eva8 exotickí = extrémna výhoda pre nich. A farba kože nieje pre vzťahy taká podstatná. ak je niekto smradľavý alebo idiot, tak je jedno, či je mulat, árijec (modrooký blonďák), černoch, vietnamec, ind, alebo hocičo iné. teda pre rozumných príslušníkov opačného pohlavia by to malo byť jedno.

eva8
20. máj 2016

@worker_falcon v podstate s tebou suhlasim, ale vacsina prispevkov poukazuje na nevolu slovakov. A pisalo sa i o slyzskych typoch, ktori si chcu tu exotiku len vyskusat. A ked mamicky uz teraz vraj reaguju odtahovanim svojich bielych deticiek, ako budu reagovat, ked im dieta predstavi "farebneho partnera"?

eva8
20. máj 2016

slizkych

jamka38
24. okt 2017

ahojte. cakam malu cokoladku. Nematie niekto z bratislvy chut s asttretnut a porozpravat mi ake to je v bratislave?

katus226
24. okt 2017

co ja som si na seba vypocula rasistickych nadavok, urazok a vyhrazok smrtou - ako BIELA. ale to sa na Slovensku neriesi. to je uuuplne v poriadku, iba naopak je to rasizmus a xenofobia... tym, co tu pisu o xenofobnej protimigrantskej spolocnosti, odporucam citat nemecke/rakuske spravy a diskusie. ti si to uz "uzivaju" na vlastnej kozi... uz sa mi tam ani viac cestovat nechce. ludi nerozdelujem podla farby (kludne nech su pre mna za mna aj fialovi), ale podla MENTALITY a sposobu zivota - ci su to slusni, pracujuci ludia alebo nasilnicki paraziti.

k hlavnej teme - celkom sa cudujem ze sa taketo nieco na Slovensku este riesi, osobne by som na take dieta mozno pozrela (ak by som si ho vobec vsimla) a nic by som neriesila. skor moju pozornost uputa take, ktore vyvadza alebo robi druhym zle a je mi uplne jedno, akej je farby.

sasa119944
24. okt 2017

@katus226 no taketo blbosti sa veru riesia. Nevedela som kym som to raz s partnerom nezazila ako ho nechceli vziat do prace a inych podobnych prihod a to vdaka len tomu ze je inej farby ( rom). Nas maly je trosku hnedy ale zatial sme sa u neho nestretli s rasistickym pristupom. Neviem preco to tak tu je proste tu su ludia strasne hlupy a pozeraju len na vzhlad ale nie na to aky je clovek v skutocnosti.

mirka7582
24. okt 2017

ahojte ja som rozmýšlala ,že si adoptujeme maleho alebo malú černošku no život to zariadil inak čakame tretie . 🙂 obdivujem vás no je mi velmi luto ,že ludia sú tak zákerný a rasisti ,že mi je zle stoho :-/ ja som videla unas v LC dievčatko černošku to sú tak nadherne detičky že koniec 🙂 Nebojte sa je to vaše dieta a druhých si netreba všímat aj ked je to tažke .

emilia25
24. okt 2017

Tak ja mam susedu cernosku a maju chlapceka a dievcatko a nasi chalani sa bez problemov hraju a nemam ziadne predsudky.hraju sa raz u nas raz u nich.ale ked clovek cita o tych imigrantoch tak za chvilu nas vystvu z europy ich bude vyse ako nas.

eva8
24. okt 2017

@katus226 rieši, lebo ešte je málo tých "inofarebných", preto upútavajú na seba pozornosť. Či v dobrom, alebo v zlom. A predsudky na základe aj osobnch skúseností (rómovia) sú. Vždy menšina doplatí na väčšinu. A teraz - hromadná migrácia a všetko čo sa deje - vyvolá prirodzene ešte viac predsudkov a nevôľu
@sasa119944 je to bohužiaľ tak, majú to ťažšie (nielen Rómov) a klobúk dole, keď sa nevzdávajú a vydržia.

sasa119944
24. okt 2017

@eva8 neviem ako to je u ostatnych ale ten moj sa nikdy nevzdava 🙂 zo zaciatku ked sme spolu zacinali mal take obdobie ale stale som ho nakopla aby sa nikdy nevzdaval a teraz je uz odolny voci takymto niekedy tvrdym slovam 🙂 ozaj klobuk dole...stara sa o nas a Nikdy nam nic nechyba 🙂

katus226
24. okt 2017

zeny, vy ste take dobre duse, len sa bojim aby ste raz nedosli do kontaktu s opacnou situaciou - ako mensina vnima väcsinu. z mojej stvrte, co bola vzdy super lokalita, sa pomaly ale isto stava geto. pod oknami dileri a smazky, romovia po sebe hulakaju cele rodiny, vulgarne nadavaju na celu ulicu, bojite sa ist okolo nich aby sa aj vam jedna neusla... dakujem mestu za "socialne" byty v susedstve. takychto mam lutovat a citit sa vinna za to, ako sa maju a ako ich vnima (zatial) väcsina? ved ja splacam 30rocnu hypoteku na jednoizbovy byt, oni ziju v mestskych bytoch zo socialnych davok. no ale uz koncim, lebo tato diskusia bola predsa len povodne o niecom inom. len tolko som chcela, ze za sucasny stav, na co sa stazuje aj autorka, nie je vinna iba JEDNA strana.

jeliz59
21. jún 2019

Haha mám najradsej čvargu ktorá hneď z papuli vypustí slovo cigán a iné rôzne prívlastky k tomu...väčšína sú to len obyčajný podhodenci ktorý nemajú čo žrať smrdí im z úst od hladu vodu a vaňu vidia raz do mesiaca sú horsi ako najposlednejsi cigáni na východe....ale oni za to nemôžu sú to ľudia ktorý boli v detstve zneužívané bité,poprípade z alkoholických rodín,preto si vybíjajú svoje komplexy a pocit menejcennosti týmto spôsobom

Strana
z3