icon

Mamičky na ihriskách: Čo si myslieť o reakciách?

28. feb 2024

Nedávno som bola na Ihrisku s deťmi- skoro 3r. Po dlhom čase som im vzala aj hračky do piesku, vedia sa s nimi pekne vyhrať. Oni sedeli v piesku, ja som sedela na tej drevenej časti pieskoviska pri nich. Vzala som si aj knihu a čítala som si. Raz som tak zdvihla hlavu a pozrela ich smerom a jedna sa divala na mna, hovorila niečo druhej a ta sa na mňa tiež kukla. Bolo mi to fakt nepríjemné. Čo si o tom myslieť?

Strana
z2
evaachesa
28. feb 2024

Možno to z diaľky vyzeralo že deťom v piesku čítaš knihu. 😁😉

babulkomale
29. feb 2024

@deedol zatrpknuty trtko na zenskom fore 🤷 co dodat...ked ma chlap potrebu sa sem registrovat...

deedol
29. feb 2024

@babulkomale akoze su tu aj v pohode chlapi (napr. marseillesfan), ale toto... :D

autor
29. feb 2024

@jankalukasova napisala som, že raz som zdvihla hlavu ich smerom náhodne. Btw, kniha je autobiografia Toma Feltona. Pekné zaujímavé čítanie ❤️

deedol
29. feb 2024

autorka, nedavno som ju citala, bol to prijemny navrat do HP cias 🙂
v kazdom pripade, neber to negativne, mozno to tiez boli HP fanusicky 🙂

egonsk
29. feb 2024

@babulkomale
@deedol slecinky, zatrpknute ste akurat tak vy, ked ste nepochopili moj normalny a slusny komentar z realnej skusenosti. Ak by som mal byt hnusny, kludne poviem, ze zostali ste tym, cim ste boli pocate...

babulkomale
29. feb 2024

@egonsk to hovori vela o tebe, nie o nas. A som pani, nie slecinka, takze zatrpknutych trtkov co chcu co nemozu mat som stretla tolko, ze ma uz nemoze prekvapit nic, co vyprodukuju tieto ubohe duse.
Tvoje nastavenie rozhoduje ako to budes mat so zenami, nie zeny. Nie su pricinou tvojich zlyhani, aj ked by si si to rad myslel, aby si nemusel prevziat zodpovednost.

deedol
29. feb 2024

@egonsk uz v inej teme sme sa nezhodli na tom, co je "normalne a slusne". vela stastia v zivote.

evelynmozagalega
29. feb 2024

Tebe bolo nepríjemné, že sa na teba niekto pozrel? Veď to by si ani nemohla vyjsť na ulicu, všade sa na teba niekto pozerá. Nabudúce sa na ne usmej a zakývaj, možno by som sa s nimi dala aj do reči. A možno sa ani nedívali na teba, len mali pohľad tvojim smerom a neregistrovali ťa. Ja za celý deň stretnem toľko ľudí, ale nepamätám si ani jedného 🙂

777januska777
29. feb 2024

Túto knihu som čítala a asi, keby som videla, že ju čítaš, tak by som sa isto kamošky vedľa mňa spýtala ci tu knihu čítala a potom by sme sa rozprávali o tej knihe pravdepodobne.

zuzinka888
29. feb 2024

Ty si mozes mysliet co len chces- je to tvoje rozhodnutie ci budes mysliet optimisticky ( kompliment) ci negativne( ohovaracky). Kedze si sa neopytala vzdy to budu len tvoje pocity.

egonsk
29. feb 2024

@babulkomale tvoje vyjadrovanie s pouzivanim personalnych vulgarizmov silne vystihuje tvoju osobnost a mentalne nastavenie, dakujem, ze si to nezabudla verejne pripomenut aj ludom, co to este nahodou inde nepostrehli 🙂

Strana
z2