Mamičky na začiatku tehotenstva. Ste tu také?
ahojte baby,,v kazdej teme su tehulky co uz budu pomaly rodit tak dufam ze sa kumne pridaju take co su len na zaciatku ako ja:D
@vi3ka taky klasicky malinovy caj ti nic neurobi,to musi byt stej ostruziny malinovej,,,,,ja ho pijem ,ale priznavam sa ee poctivo,obcas zabudnem,,,,, 😉
@lutsine fuha takze hadam nas vsetky predbehnes 😉 noo tak hadam este vydrzite aspon do toho 38tt a co malinky kolko vazi??ci nevazili ti ho?
@dydynka nooo co kamoska mala pravdu??? 🙂
ahojte dievcata, dobre ranko prajem. Dnes to vyzera na pekny den.
@lutsine to fakt CS 10? juuuj tak ja si myslim,ze budes mat tym padom rychly porod. sup sup to bude 😉 Moje CS je stale 1 - 2. Tak neviem...... Ale asi by sa sa uz pre istotu mala riadne pobalit do nemocky 🙂 a uz je Maximko v porodnych cestach ci este ti nekleslo brusko?
dydynka sa este neozvala? ktovie, ci prognozy a pocity sa v noci naplnili.
@lutsine takze ty si uz v 9.mesiaci. tak blahozelam 🙂 No moj doky je taky divny, on ma od poslednej poradne objednal o 3 tyzdne. medzi tym snad sa este dostanem ku porodnicke, totiz ona ma toho strasne vela. No ja som dnes podla knizky 35+3. A rodit budes vo Vranove? Aj moj manzel sa tam narodil. A jeho krstny tam bol gynekolog. Ale bal sa odrodit vlastnu sestru, mal respekt, lebo moj mm mal 5 kg a vtedy sa ani usg este nerobilo, len svokru poslali na rengen a podla toho. Teraz krstny robi v Hanusovciach. tam ma ordinaciu 😉
Babulky dobre ranko a uz makame v praci jaj 😀
baby mohla by som pit urologicky caj??? lebo vcera som bola za hodiniu asi 50 krat cikat a neviem ci som neprechladla alebo mi to tak tlaci na mechur ??? ale bolo to dost otravne neviem ci ten caj mozem pit.
@lutsine ale vahu ma peknu Maximko, tak ziadne strachy 😉 A kazdy den este pribera. Ktovie kolko ma nas srac. Zajtra mm dostal dovcu 😵 jupi 😀 tak sa spytam na poradni 🙂 Dufam, ze vsetko bude OK. Zda sa mi, ze mam znovu mikozu, ale uz nechcem lieky do porodu, tak uvidime, co nam povie ujo doky.
@kiwi82 tvoj mm mal cez 5 kg??? Jezkovi oci...
baby podla mna Dydy uz isla....

@lutsine no super 😒 Keby este aspon 2 tyzdne vydrzali, ze? Ja to Matuskovi stale hovorim 🙂 A to brusko mas ake, aj tebe trosku kleslo?