Mamičky nad 30 III. Pridajte sa!
Vitajte a zaradte sa !!! 🙂 🙂 🙂
aduli suprer sobotku si mala 😉 na Mukatado by som aj šla 😵 a kedy ide Paťka na ten plavecký???
neviete kde sa nám podela cica? 😨
bodka, to je najdôležitejšie..keď sa páčiš doma..ja som aspoň vtedy najspokojnejšia... 🙂
caca je pravdepodobne na záhorí
bodka 😀 😀 😀 😀 tak to je hlavné že sa tvojim chlapom páčiš 😉
aduli včera sme tu mali taký zaujímavý debat, však bodka? 😀 😀 😀 veď si si prečítala o tom vankúšiku 😀
iwuška ...v pondelok ide..akurát tu našim ukazovala čo všetko sme pokúpili..však má toľko nových vecí..už jej nič nekúpim..malý nemá ani polovicu...
bodka, aka mladica 😉 , co mate s iwuskou rozrobene? 😕 musim vas ist pocitat...
hram sa na tom FB, potom kuknite foto 😉
aduli to s tými vecami poznám....sa zošediviem 😠 😀
no adulka keby si neutekala ťuťu-muťu robiť 😀 😀 😀 by si nám porozprávala ako by bol u vás vankúšik otočený 😀 😀
...cica si užíva 😉 ...cmúčik spí a Filipko je v škole prírody....možno naháňajú bociana 😕 😀 😀
ahaaa vankúšiková čierno-červená téma 😀 😀 😀 😀 mm je na nočnej...teraz by som vyložila červenú 😀 😀 😀
reni keď ja nechodím na FB ☹
veď to,by som sa normálne urazila že koľko € to stálo a nikto si to nevšimol 😀 😀 😀
reni ale aj ty si zmenila farbu 😕 ..ešte na foto zo zoo si mala tmavé vlasy 😉
a ešte by som to odfotila a poslala mm ako mms-ku 😀 😀 😀
ach jo..bodečka...včera bola ešte červená armáda u nás...žiadne ťuťu muťu 😀 😀 😀 a u nás je to tak, že ja som z malého dosť grogy často... 😝 😝 hádam sa to o chvíľku zlepší 🙂
a u nás(teda mňa 😀 ) sa to nejako nezlepšuje 😒 ...alebo zlepšuje ale v nevhodnom čase ☹ 😀 😀 😀
reni, som si kuk FB...by som to nazvala, že zábava graduje gradujee... 😀 a na akú školu si to chodila?
bodka..z toho vyplýva...že naši chlapi majú lepšiu kondičku..alebo my viac makáme doma a ty v práci..a potom sme vyčerpané 😀
aj vám blbne kôň?
aj včera mi blbol 😠
...u mňa robí veľa aj psychika,keď mám stresy alebo cítim neistotu,tak potom "ma bolí hlava" a potrebujem čierno-čierny vankúš 😀 😀 😀
čo išli všetky spať? 😕
reni určite ste sa dobre zabávali 😉 ...kukla som fotky na FB 🙂
kuk ja este nespim stahujem foto co som nafotila 😉
koňovi sa nechce -štrajkuje ☹ ,idem haji 😔 ...dobrú nôcku
ani ja este nespim 🙂
chodili sme kuchar-casnik, no vcera sme skonstatovali, ze to robi iba jeden z nas...ostatni su napr.: pravnik, namestnik, zvarac, stavbar,podnikatelia...atd....
bodecka, farbu som trochu zmenila, ved vcera som nechala 15€ za farbenie a melir 😝
reni tak nabudúce dobehnem do kaderníctva k vám 🙂 ...ja som zacvakala dosť ☹ myslím že aj viac ako dosť
a kolko, napis do Ip, ale mas to velmi pekne 😉
ja som chcela slabucky melir, aby to bolo akoze vytahane od slnka, no spravila mi ho vyrazny 😝
Ahojte, ja som tú tému tiež iba nakukla. A porozprávala som sa s MM o tom. Krútil sme iba hlavou nad tým...
A ten vankúš sme tiež preberali. Viete aká bola odpoveď drahého? Kúpil by som dva, rozpáral a zožil. Mali by sve dva vankúše, jeden celý ružový (vykladal by sa každý večer) a jeden celý čierny - bol by na ozdobu počas dňa 😀
Reni, na stretku si iste zahviezdila 😉
dobré ránko 🙂
reni, tak ten čo je právnik..ten musel byť inak mimo profesie keď si školu vyberal 😀 ...ale zas šikovný
tatolu, ten tvoj manžel je riadny výmyselník 😀
dobre ranko tatolu ten tvoj je ale riadny vtipalek 😀
No niekedy tiež kukám kde na to chodí 😕
Niekedy ma ale vie riadne vytočiť, keď mi na niečo tvrdí, že je čierne a ja vidím úpne inú farbu.
Včera som sa ho pýtala na otázku a Aj múdry schybí: Či môže nočný strážnik dostať dôchodok ak zomrie cez deň... On na to, že prečo nie... Som sa potešila, že zareagoval rovnako ako ja a on už potom začal meditovať, že to je chyták, že jeho by na ulici nedostali a pod. No proste Pán Neomylný 😠
ahojte dievčatá,,no dnes máme pekne ,,slnečno,,už su asi aj dajaké dievčatá na dovolenke?
😉 no reni,,jaka kočula,,

kde ste skončili? 😕 😀