icon

Mamičky nad 30 III. Pridajte sa!

renka9
11. jún 2009

Vitajte a zaradte sa !!! 🙂 🙂 🙂

aadula
13. jún 2009

kde ste skončili? 😕 😀

iwusska
13. jún 2009

aduli suprer sobotku si mala 😉 na Mukatado by som aj šla 😵 a kedy ide Paťka na ten plavecký???
neviete kde sa nám podela cica? 😨

aadula
13. jún 2009

bodka, to je najdôležitejšie..keď sa páčiš doma..ja som aspoň vtedy najspokojnejšia... 🙂

caca je pravdepodobne na záhorí

iwusska
13. jún 2009

bodka 😀 😀 😀 😀 tak to je hlavné že sa tvojim chlapom páčiš 😉
aduli včera sme tu mali taký zaujímavý debat, však bodka? 😀 😀 😀 veď si si prečítala o tom vankúšiku 😀

aadula
13. jún 2009

iwuška ...v pondelok ide..akurát tu našim ukazovala čo všetko sme pokúpili..však má toľko nových vecí..už jej nič nekúpim..malý nemá ani polovicu...

renka9
autor
13. jún 2009

bodka, aka mladica 😉 , co mate s iwuskou rozrobene? 😕 musim vas ist pocitat...
hram sa na tom FB, potom kuknite foto 😉

iwusska
13. jún 2009

aduli to s tými vecami poznám....sa zošediviem 😠 😀

bodka13
13. jún 2009

no adulka keby si neutekala ťuťu-muťu robiť 😀 😀 😀 by si nám porozprávala ako by bol u vás vankúšik otočený 😀 😀
...cica si užíva 😉 ...cmúčik spí a Filipko je v škole prírody....možno naháňajú bociana 😕 😀 😀

aadula
13. jún 2009

ahaaa vankúšiková čierno-červená téma 😀 😀 😀 😀 mm je na nočnej...teraz by som vyložila červenú 😀 😀 😀

iwusska
13. jún 2009

reni keď ja nechodím na FB ☹

bodka13
13. jún 2009

veď to,by som sa normálne urazila že koľko € to stálo a nikto si to nevšimol 😀 😀 😀

reni ale aj ty si zmenila farbu 😕 ..ešte na foto zo zoo si mala tmavé vlasy 😉

bodka13
13. jún 2009

a ešte by som to odfotila a poslala mm ako mms-ku 😀 😀 😀

aadula
13. jún 2009

ach jo..bodečka...včera bola ešte červená armáda u nás...žiadne ťuťu muťu 😀 😀 😀 a u nás je to tak, že ja som z malého dosť grogy často... 😝 😝 hádam sa to o chvíľku zlepší 🙂

bodka13
13. jún 2009

a u nás(teda mňa 😀 ) sa to nejako nezlepšuje 😒 ...alebo zlepšuje ale v nevhodnom čase ☹ 😀 😀 😀

aadula
13. jún 2009

reni, som si kuk FB...by som to nazvala, že zábava graduje gradujee... 😀 a na akú školu si to chodila?

aadula
13. jún 2009

bodka..z toho vyplýva...že naši chlapi majú lepšiu kondičku..alebo my viac makáme doma a ty v práci..a potom sme vyčerpané 😀

aadula
13. jún 2009

aj vám blbne kôň?

bodka13
13. jún 2009

aj včera mi blbol 😠
...u mňa robí veľa aj psychika,keď mám stresy alebo cítim neistotu,tak potom "ma bolí hlava" a potrebujem čierno-čierny vankúš 😀 😀 😀

bodka13
13. jún 2009

čo išli všetky spať? 😕
reni určite ste sa dobre zabávali 😉 ...kukla som fotky na FB 🙂

emily333
13. jún 2009

kuk ja este nespim stahujem foto co som nafotila 😉

bodka13
13. jún 2009

koňovi sa nechce -štrajkuje ☹ ,idem haji 😔 ...dobrú nôcku

renka9
autor
13. jún 2009

ani ja este nespim 🙂
chodili sme kuchar-casnik, no vcera sme skonstatovali, ze to robi iba jeden z nas...ostatni su napr.: pravnik, namestnik, zvarac, stavbar,podnikatelia...atd....

renka9
autor
13. jún 2009

bodecka, farbu som trochu zmenila, ved vcera som nechala 15€ za farbenie a melir 😝

bodka13
13. jún 2009

reni tak nabudúce dobehnem do kaderníctva k vám 🙂 ...ja som zacvakala dosť ☹ myslím že aj viac ako dosť

renka9
autor
13. jún 2009

a kolko, napis do Ip, ale mas to velmi pekne 😉
ja som chcela slabucky melir, aby to bolo akoze vytahane od slnka, no spravila mi ho vyrazny 😝

tatolu
14. jún 2009

Ahojte, ja som tú tému tiež iba nakukla. A porozprávala som sa s MM o tom. Krútil sme iba hlavou nad tým...

A ten vankúš sme tiež preberali. Viete aká bola odpoveď drahého? Kúpil by som dva, rozpáral a zožil. Mali by sve dva vankúše, jeden celý ružový (vykladal by sa každý večer) a jeden celý čierny - bol by na ozdobu počas dňa 😀

Reni, na stretku si iste zahviezdila 😉

aadula
14. jún 2009

dobré ránko 🙂

reni, tak ten čo je právnik..ten musel byť inak mimo profesie keď si školu vyberal 😀 ...ale zas šikovný

tatolu, ten tvoj manžel je riadny výmyselník 😀

emily333
14. jún 2009

dobre ranko tatolu ten tvoj je ale riadny vtipalek 😀

tatolu
14. jún 2009

No niekedy tiež kukám kde na to chodí 😕
Niekedy ma ale vie riadne vytočiť, keď mi na niečo tvrdí, že je čierne a ja vidím úpne inú farbu.
Včera som sa ho pýtala na otázku a Aj múdry schybí: Či môže nočný strážnik dostať dôchodok ak zomrie cez deň... On na to, že prečo nie... Som sa potešila, že zareagoval rovnako ako ja a on už potom začal meditovať, že to je chyták, že jeho by na ulici nedostali a pod. No proste Pán Neomylný 😠

netmona
14. jún 2009

ahojte dievčatá,,no dnes máme pekne ,,slnečno,,už su asi aj dajaké dievčatá na dovolenke?

😉 no reni,,jaka kočula,,