Mamičky nad 30 III. Pridajte sa!
Vitajte a zaradte sa !!! 🙂 🙂 🙂
no bodečka ahoj ... boli sťažnosti že nemá kto čo uliať ... kukni do baru 😀 😀 😀
tak sa lucim aj ja,idem sa venovat svagrovi a potom haji,vstavam o pol stvrtej,papa
tak kukla som a máme : biely fernet,vajcový koňak,červené k tej kole zero,vyprchané pivo a voľačo domáce-tuším agátovica,jéééj aj mojito tu ešte trochen je 😀 😀 😀
zuzi .... 😕 😕 😕 švagrovi 😀 😀 😀 ...nepomýlila si sa 😕 😀 😀 😀
páči (_) ale pozor je studenýýý,aby si zajtra nekašlala...pomaličky si cuckaj 😀 😀
pozdravuje vas cica, teraz mi pisala, ze sa capu rakuskou dialnicou...nuda ako svina, ze nemoze ani kona citat. s ivkou sa ozvu 😎
nepisala, ze potom sa ozvu...ale uz tu niekto pisal, ze iwa je pri Zahrebe, mozno uz aj za Zahrebom, tak sa stretnu asi az tam 😉
ja som to bola ,ja ☹ 😉 o 21hod bola Iwus 50km od Zagrebu ...len som myslela že Cica napísala niečo viac 🙂
tiez len pozdravim a my uz ideme desiatovat... 😀 bodka ranajky??uz ani neviem kedy boli 😀
😕 čo ešte spíte všetky? 😀
teraz mi písala Cica 😵 ...už sú tam,od 6:30 sedia na pláži,deti sa kúpajú a čakajú na apartmány ...všetky vás pozdravujúúúú 😵 😵 😵
dobré ránko 🙂
nespíme pracujeme, dnes som musela ísť do roboty zaniesť všetko čo som doma porobila, mm si berie pol dňa dovolenku a pôjde s Domkom na plavku a ja môžem nerušene pracovať a koníkovať 😀
tak ja som stihla akurat pridat cukor do zmesi a mm si zmyslel ze ideme do mesta tak budem varit az poobede 😉

maminky aj ja sa lúčim ..dobru nocku 🙂
a zuzi klídek ... na tvoje srdiečko to nie je dobré 😉