Mamičky nad 30 III. Pridajte sa!
Vitajte a zaradte sa !!! 🙂 🙂 🙂
Kokso baby...nasla som to....David tam ma 2 fotky, ale nechapem, ako si moze niekto bez mojho vedomia dat fotku mojho dietatata do casopisu......ked bol v casopise slnecnica...tak mi pisal sefredaktor a oznamil mi to...
cicuš Davidko je tam zlatučký.............ale to že nepýtali súhlas to teda zarazilo aj mňa 😠
myslím že je a maximálna 😠
...nedávno sa tiež niečo riešilo že na bilboarde bola foto rodiny,ktorá nie je zo SR a tá reklamná agentúra si fotku náhodne odniekaľ stiahla,a nezisťovala si či s tým súhlasia 😠
trosku idem od vas idem robit domace rezance z tvarohom a sami tak nechceeeee ale hlad je hlad 😠
badka,,za bilbord sa veľké prachy platia ,,a každý len jak o....kabatiť ľudí pozerá 😒
Mne prave volala mmina suseda, ze si ten casopis v lekarni zobrala, ze je tam David 😠
cicuš volaj do redakcie 😠 alebo nech pán Cico ide porádky narobiť 😉
net...a ty si už pracujúca 😕 keď je drobec v škôlke?
emily 😕 ...ja som bodka 😉 bodečka 😉 😀 😀 😀 ale možno aj adulka chce makové 😀 😀 😀
ahoj žienky, ako sa vám darí? Ja už naplno pracujem.....uf...je to fuška...a popritom sa ešte venovať rodine....a trochu aj netu...nie? 😉
Malý pôjde do školky od pondelka....ale už minulý rok chodil, tak by to malo byť ok, aj minulý rok to bolo ok....a starší je druhák......
založila som novú tému....môžete nakuknúť 😉
https://www.modrykonik.sk/forum/show.php?vThrea...
halo hviezdy
adulik,ahoj a aj dalsie ktore ste tu 🙂
bodka sa pytala,ci budeme znamkovany,neviem este odkedy,v ytorok mame rodicko,tak hodim info,ale uz mame od pondelka 5 hodin,tak sa ucime naplno,zatial su kazdy den vcielky 🙂 ,ale erik mi tak reve,az zmodra,len cakam kedy odpadne,dnes som mal az chut ho zbit,ale lenka je uplne v pohode,ta sa naozaj tesi do skoly,tak uvidim ako to bude dalej,ale hadam sa to bude zlepsovat

cicus ano je to ona 😵