Mamičky nad 30 III. Pridajte sa!
Vitajte a zaradte sa !!! 🙂 🙂 🙂
jáj tak na ten sa moooooc teším ... ja by som chcela cez víkend spraviť strúhaný tvarohový
cica jasné, ak ho urobím ... my sme boli vo štvrtok u kmotry, tak som sa tešila že len kávičku dáme a nebudem vyžierať a ona potvora stihla spraviť ten koláč ... tak sme sa so Zuzkou doslova dožrali ... a to prosím moja Zuzka tvaroch doteraz moc nechcela ... tak som rada, bo som zatrhla doma sladkosit a takto bude aj sladkosť aj mlieko
😀 chcem mat taku kmotru potvoru ...inak to slovo mi nic nehovori ..kmotra sa komu hovori??
Lilu...prave som sa chcela spytat, co je kmotra? Ze komu sa tak vravi, lebo u nas sa to nepouziva 😀
Bodecka...ved by sa zlomil podo mnou 😀 😀 😀
resne tak ako pise Lilu..krstna a krstny 🙂
čaute, čaute 😉
Boli sme sa po tej jednej ulici v dedine poprechádzať - hore a dole. No tri deti je super strážiť 😝 Ešteže je zima a nejak aspon dvojky išli domov. Luky ešte upratuje dvor 😕
Máme polievočku paradajkovú, kto si dá? Moje deti ľúbia 😉
ahojte, tak dnes tu okrem tatolu nikto obed nenúka? ... ja mám taký neskorý : rezancovú polievku a palacinky
no dnes tu budeme asi len my dve tatolu, okrem emilinho raňajšieho pozdravu 😀 😀 😀
aký krémik tm podáva???
no škoda, aj by som pomaškrtila ... ale našťastie mám dáky jogurt tak si idem dať

spodok kysnute cesto a na vrchu tvaroh vymiesany so zltkom, cukrom a kyslou smotanou a posypany cucoriedkami.....je vyyyborny... 😝