Mamičky nad 30 III. Pridajte sa!
Vitajte a zaradte sa !!! 🙂 🙂 🙂
A overaliky máme také staré, že nie sú až také teplé...
Na neskôr mám aj teplejšie
jeeeeeeeeej konik funguje 🙂 ah 🙂 ojte babulky, vyuzivam chvilku,konecne som doma z brigady, deti na poriadku,ale mam tu zas a opat svagra,tak sa musim venovat,nestiham vas ani citat,uz nech je januar,nech mi odpadne aspon ta brigada,ale peniazkov je malo, tak musim ☹
adulik, drzim palceky,ale uz ked je saminko doma, tak sa zotavi velmi rychlo,neboj,ved je vo svojom 😉
a var sme nefungovali 😉
No ja som mala saunovala 🤐 . Umývala som riad vo vykúrenej (mala 27 stupňov) kuchyni a v horúcej vode 😝.
Som sa musela z trička zobliecť....
No veď v tej kuchynskej piecke väčšinou prestanem kúriť okolo 10tej, keď idem s deťmi von a mám všetko uvarené. V centrálnom kúrení zakurujem okolo 16tej. A vtedy je OK. Dnes si mm pýtal, aby som neprestala kúriť, lebo si chce ešte niečo uvariť...
doseti, 😉 srdce v tme nie je najnovsia knizka od Vasilkovej, uz ma novsiu 😉 , ale neviem ako sa vola 😀 , nevadi, ved jezisko mi ju prinesie 😀 😀 😀 , je mam od nej takmer vsetky, chibaju mi asi 3, ale aj tie mam precitane,
vcera som citala od Anny adamovej - Na lasku sa nezomiera, len to obcas kurevsky boli..../ to je akoze nazov tej knizky, aby ste si nemysleli, co tu hresim 😀 😝 /
a dnes som zacala citat od Kristiny Misovicovej- Nezabudni milovat 🙂
no tá hreje lepšie a hlavne dlhšie 😉
takáto sa teraz znovu začína predávať v obchodoch 😉
http://www.najnakup.sk/Porovnaj_sporaky-na-tuhe...
máme niečo podobné, len staršie 😉
renka a nechcela by si mi ich požičať 😀 😀 😀 ja tiež dúfam, že mi ježiško zase jednu knižku donesie
zuzi dobre, len dúfam, že nebudem v práci ... idem to ešte s tým mobilom skúsiť vyfotiť
zuzadlo, jej prva kniha bola - Cena za volnost...ale tu nemam...neviem, niekde na nete, by si ju zohnala, alebo mozno aj v knihkupectvach sa normalne predava 😉
tatolu za dve noci, alebo 3 som ju zmakla 😉
huraa Adulka pise a same dobre spravicky ..tesim sa ze mas chlapov doma. Neboj doma uz bude vsetko len lepsie a lepsie..velky cmucik posielame malinkatemu a tomu velkemu tiez a odovzdaj si ho sama 😲 😲 😲
tatolu aky zlaty sporak..tam sa dava drevo??
áno, iba drevo 😉
Uhlie by prepálilo ten plech vo vnútri - vraj 😔 .
Mne sa celkom páči hlavne to, že ráno zakúrim uvarím si tam kávu avšetko ostatné naraz. A ešte tam mám starý hrniec s vodou, ktorú potom použijem na umývanie riadu. Takže voda v bojleri (čo sa vyhraje v noci) sa používa na umývanie detí a nás. Na konci je už potom vlažná, ale zimná nie je - teda tá voda z bojleta 😔
haslerka poziciam, coby nie, prides si osobne??? 😀
jej , ja som zabudla na Samulka 😒 , nech sa mu dari chrobacikovi, posielam mu velky cmucik 😉
jéj takéto kachle mala moja babka, to bolo super, si pamätám, že som tam strašne rada prikladala tie drievka ... ja chcem taký domček s kachlami - romantika
dievcata,mussim sa lucit,uz mi tu pindaju 😠,ze tusedim,tak sa majte pekne
hasli,tak aspon sms poslem 😉
hasli, príď. Ja budem rúbať drevo 😉
No 19 hodín, treba spať...
Zatiaľ pa, ak ma mm z druhého PC nevyhodí 😉 😀
tatolu dobrú nôcku ... a ja prídem až v lete, ked porobíš, aby som nebola ako brigádnik 😀 😀 😀

aadulka, už musí byť iba lepšie 😉 pfuj pfuj
hasli, nosíme overaly, lebo sme raz mali oteplené nohavičky a bundičky a všetky mi ostali akési sopľavé. Muselo ich prefúkať, keď sa naťahovali 😉 Majú aspon zakrytý chrbátik.