Mamičky nad 30 III. Pridajte sa!
Vitajte a zaradte sa !!! 🙂 🙂 🙂
hasli a potom má koľko dní voľna. Však to je moc 5 dní nočná 😕
Ten môj by mal robiť 1 x denná, 1 x nočná, 2 dni voľna - no robí pravdaže 12tky
A ako potom riešiš školu a ľkôlku, keď ideš do roboty a aj tm je v práci?
ahojte babulky 😵
u nas zatial neprsi, akle urcite bude 😒
mirecka vitaj v klube 😵 mas skoro rovnako stare babulky ako ja 😀
mirečka vitaj a zaraď sa 🙂
ja idem za chvíľu s Nikou na kontrolu strojčeka na zuby som zvedavá čo jej povie, lebo ho viacej nenosí ako nosí 😠 hlavne že som za neho vyvalila kopec € 😠
tatolu, on robí teraz len 8čky, takže jeden týždeň prvá, potom druhá a potom nočná ... ked robil 12tky, tak bol 2dni deň, 2dni voľno, 2dni noc a 2dni voľno
mirka daj si aj info do pasu, až nezabudneme a aj nejaké foto pridaj
Prsi, prsi....len sa leje 😠 😠 😠 😠
Dobre ranecko! 😵
Mirecka vitaj! A moc sa netes, v telerane hlasili, ze na vychode po obede pribudanie oblacnosti a na zapade ubudanie zrazok 😀
Hasli, myslim, ze lepsie, ale v noci sa stale prehadzoval...nebol nahodou aj spln????? Nejako velmi bol gulaty ten mjesicek 😀 😀
andy aj nas caka strojcek 😒 ale este jej musia dorast zubky
cicus dojdi ku nam, tu neprsi a je teplucko 😵
hasli dnes mas volno?
Andy...esteze si pripomenula.....mam tu od zubarky papier, musim Filipa objednat ortodonticke...tiez by sa mu strojcek zisiel.
Ivi, aj tu je teplo...ale vonku leje 😠 😠 😠
Mirecka....info do pasu mysli Haslerka, ze aby si vypisala odkial si a rozpisala svoje kinderka 😵
cica presne si to napísala ako som to myslela
iwus robím až vo štvrtok poobede ... ja zatial robím len 8 dní v mesiaci
cica čo mi vidíš do kuchyne??? 😀 😀 😀 mm si rozkázal, najprv že lečo a potom si premyslel palačinky
Hasli.... 😀 😀 😀 😀 ja kebyze urobim muzovi na obed palacinky, tak sa ma opyta, ze co mame druhe.... 😀 😀 😀
no za iných okolností by to aj môj povedal, lenže je po nočnej tak vtedy moc nejedáva ... a do roboty mu kúpim salámu, tak to mu stačí
Hasli...aj ja si objednavam....take tvarohove by som si dala, alebo nutelove s bananom 😝 😀
Inak periem....ale vesat nebudem 😀 😀 😀 😀 lebo periem naprazdno, iba ocot sa tam moci....trosku ju precistujem 😀 😀
Takže u nás polievka zo včera. Mm urobil z červenej repy. Keď som dojedla vravím mu, že je celkom dobrá, len že my sme takú nerobili a on že ani oni 😀. Že máme veľa repy na záhrade, tak ho napadlo, že možno aj do polievky by sa hodila. Deti si pýtali aj po druhom tanieri 😵
Na druhé máme vrtáky s mäsovým prívarkom 🤐
Tatolu preper, ja to robim raz za mesiac-dva 😉 my mame hrozne tvrdu vodu....samy kamen usadeny na umyvadle, vani atd.... 😠
ahojte ,vy uz papate?? u nas leje som bola na poste a cela som prisla premoknuta ☹ hruuza a to som mala dazdnik
no, my máme zas veľmi mäkkú.
No práve som dostrihala Lukyho 😉 a trochu som prestrihla aj dvojky. Tie sa však stále ošívali 😅. Chalani majú dosť husté vlasy a keď sa spotia, tak sú až mokrí 😔
obeeeeeeeeed úž teraz, lebo idem zachvíľu do mesta, síce sa mi nechce bo tam leje
máme palacinky, ribezlový džem a šlahačka s čokoládou (teda grankom) ... nech sa páči ... 😝 😝 😝
musím, treba ísť nakúpiť ... a poobede idem pozrieť Zuzke na vystúpenie, majú v škole, čo chodia na dramatický krúžok
haslerka..dakujem uz som tu aj s tanierom 😀
nepozerate Damsky magazin??ja placem..ukazuju tam babeno co malo rakovinu ☹
hasli mnamkove palacinky 😝 😝 😝 dakujeeeeeem
tak ako tak pozeram vsade prsi, u nas zatial nie, prave som sa vratila z mesta a vzduch je taky prijemny, ako na jar a nie 1.decembra 😀
tatotu Lukáškovi všetko najlepšie k 3 rôčkom 😵 😵 😵 🙂 🙂
u ortodontičky sme čakali vyše hodiny 😠 a dnu sme boli asi 2 minúty 😠 , dobre ju sprdla že to málo nosí 😀 😀 nechápem načo tam s ňou musím chodiť aj ja /majú napísané že do 15 rokov neošetria bez rodiča 😠 /

som z vranova nad toplov mam 3 dievky mima ma 11, janka ma 9, a sarka moj maznačik ma 3 a pol