icon

Mamičky nad 30 III. Pridajte sa!

renka9
11. jún 2009

Vitajte a zaradte sa !!! 🙂 🙂 🙂

lilu18
1. dec 2009

iiha..som prehliadla//Lukasko ma narodky??Vsetucko najlepsie prajeme tiez 😲 😲 😲

Andy ako ze malo nosi? ved to je na cely den?neda sa vyberat ci hej?? 😕

andreah70
1. dec 2009

Lilu ona má nočný to sa vkladá do úst, nemá to na stálo, v ústach to vyzerá podobne ako ten stály

lilu18
1. dec 2009

aha..ved to je dobre na noc a rano von..

iwusska
1. dec 2009

tatolu aj ja sa pripajam, Lukaskovi velikansky cmuk k tretim narodeninkam 😵 😵 😵
andy a malo to sprdnutie nejaky ucinok? 😀 mozno si vstupi do svedomia a bude nosit poctivejsie

hasleerka
1. dec 2009

tatolu aj ja sa pridávam k blahoželaniu, Lukymu všetko len to najlepšie

andreah70
1. dec 2009

iwus to neviem či to malo nejaký účinok ja keď zistím že ho nemá tak ju budím 😀 a musí si ho ísť dať, len to nekontrolujem každý večer asi budem musieť 😀

hasleerka
1. dec 2009

baby a kedy zisťujete že treba ísť s deťmi na strojček, či ked idete na preventívnu, vtedy vám zubárka povie?

iwusska
1. dec 2009

andy tak ti zelam pevne nervy 😀 ja som bola taka ista, tiez som ho nechcela nosit, lebo ma vzdy rano z neho strasne boleli zuby a teraz si to vycitam, mohla som mat krasne rovne zubky 😠

hasleerka
1. dec 2009

iwus takže to môže byť aj rodové??? ja mám vrchné zuby pekné v rade jak vojáčkovia, tak snád budú baby po mne

iwusska
1. dec 2009

hasli myslim ze sa to nededi...ja nemam krive zuby, len jeden trocu, lebo mi neskoro vytrhli mliecny a tento novy nemal kam rast 😉

hasleerka
1. dec 2009

tak ked máš iba jeden trošku krivý nič sa nedeje ... ja reku ked 😠 že máš viac krivých

hasleerka
1. dec 2009

tatolu dík, knižka prišla, večer budem študovať 😉

tatolu
1. dec 2009

Ďakujem za Lukáška 😵 😵 😵
No v škole sme sa ušili na psychológii dieťaťa, že po 3 rokoch sa to ustáli a do 6 rokov je dieť bezproblémové 😀
Hádam od zajtra to už nastúpi 🙄 😝 tá bezproblémovosť 😀

andreah70
1. dec 2009

tatotu tak to budeš mať super 😀 😀 od zajtra poslúcha Lukáško 😀 😀 a dvojky za 15 mesiacov 😀 to ti bude potom sveta žiť 😀 😀

hasli Nika nemá zuby krivé vôbec, len má mierny predkus a poslala ju naša zubárka..............keby malo byť na mne tak podľa mňa to nemá vôbec hrozné /namerali jej odchylku 4 mm/ len ona hrozne chcela strojček aby mala zuby tip-top a teraz leží v kúpelni v poháriku 😠 😠 😠 ale sme sa teraz dohodli že keď ho nebude nosiť tak mi ho splatí z vreckového /dostáva 10 € tak jej ich na 2 roky stopnem a bude to mať splatené 😀 / tak si to dúfam rozmyslí 😠

tatolu
1. dec 2009

však som aj vykríkla do éteru počas prednášky, že hurááááá 😀

tatolu
1. dec 2009

Mm práve zahlásil, že sa s deťmi nebude hrať, keď sa nevedia pekne hrať 😀
On si stavia stavebnicu a deti sa mú prizerať 😵 😵 😵 Hnevá ho, že si chcú tiež kocku na hrad položiť 😔

aadula
1. dec 2009

ahojte

Lukáškovi všetko najlepšie prajeme 😵

hašli, mňam palacinkyyyyyyyy 😀 😀 😀

aj Paťka mala strojček na noc...dva roky..teraz by mala dostať na stálo vo februári...ona má hrozne krivé zuby...mliečne jej nechceli padať a trvalky sa tlačili a tak ich má hrozne rozhádzané...Ja tak viem, teda ná tak dr. povedala, že ten nočný je dovtedy kým nevypadajú mliečne...a nenarastú trvalky..čo držia strojček, ktorý sa nevyberá 😝

andreah70
1. dec 2009

ahoj Adi, Nika už nemá mliečne a má vyberací tak ja neviem ako to je 😕 😕 😲
ako Samko už spinká dobré?

aadula
1. dec 2009

andy, možno na teké ako ona má, že predkus...tak stačí aj nočný..a ktože ho vie 😀 😀 Samino..hm...ako kedy...túto noc vstal o nejakej pol štvrtej a do piatej mrnčal...minulú noc nespal poriadne od pol jednej 😝 Ale zajtra ide do jasličiek po mesiaci, tak možno sa tam unaví a bude dobre buvinať

tatolu
1. dec 2009

Aadulka, za Lukyho ďakujem 😉
A Samko nech sa už v noci vybúva a nech nechá aj maminu trošku oddýchnuť 😔

andreah70
1. dec 2009

nezávidím ti musíš byť riadne unavená potom v robote 😒 hadam sa mu to zlepší keď ide do jasiel 🙂

hasleerka
1. dec 2009

tatolu držím palce aby to bola pravda s tým vekom, lebo mne sa zdá, že čím je Miška staršia tým je horšia

andy , iwus dík za info, som aspoň trochu v obraze ... a odkedy dávate deťom vreckové???

tatolu
1. dec 2009

Hasli, však Miška je tiež iba okolo 3 rokov 😉
Aj ona bude stále lepšia a lepšia 😵

aadula
1. dec 2009

mám šťastie, že mm robí na smeny a tak niektoré noci potiahol so Samkom on...tak rôzne na striedačku..ale to keď mrnčí...sa ho nedá nepočuť..podaktoré rána vstala aj Paťka nevyspatá 😝 a minulý týždeň to bol fakt extrém ....sa to samozrejme aj na mojej práci bohužiaľ odzrkadlilo 😝

hašli ja nedávam vreckové..keď potreuje peniažky, tak jej dám, prípadne aj navyše...a beťárka má viac niekedy ako ja v peňaženke 😀

emily333
1. dec 2009

ahojte konecne veget idem si vas precitat 😉

aadula
1. dec 2009

emily, bola si v škole? a čo skúška?

tatolu
1. dec 2009

No Emily chvál sa 😉

emily333
1. dec 2009

jej dnes bolo super som dostala tri jednotky z rustiny a jednu dvojku z rastlinnej 😉 a este sme pisali 4pisomky na jednej hodine tak som zvedava ako som sa pripravila 😀

emily333
1. dec 2009

este som zabudla lukymu vsetko najlepsie k narodeninkaaam cmuky 😵 😵 neviem ci aj vam ale nejak mi toho kona dlho naciita 😠

iwusska
1. dec 2009

dobry vecer klbosnicky 😀
idem vas na chvilu kuk 😉